Marrigje

Toen Marjo zei dat Insekten het thema van de ATC en het Artjournal waren, vond ik dat helemaal niets. Ik heb niets met insecten, niet echt tenminste. Zeker niet nu al de vliegen en muggen mij moeten hebben om me te prikken en jeukende bulten achterlaten.

Maar het is me toch gelukt een leuke ATC te maken met insekten. Bijen in dit geval.

Het YOU heb ik 7 keer gestansd. 4 x uit blackberrybliss, en 3 keer uit Mango Melody. Dan krijg je een faux chipboard, een mooie dikke YOU. Daarover heen een beetje blackberry bliss inkt aan de randen gesponst, en een beetje Wink of Stella om het af te maken.
Groetjes
Marrigje

 

 

 

 

 

Marjo

Hebben we als thema insecten gekozen , blijken Marrigje en ik allebei niet van insecten te houden, hahaha.
Ik heb maar gelijk drie atc’s gemaakt. 1 met een Libelle, 1 met wespen en 1 met hommels.
Ik heb het middenstuk open gelaten door de randen af te plakken. Middenstuk gesponst en daarna de stempels erover gezet.

Groetjes
Marjo

 

 

 

 

 

 

Volgende week: Art Journal Insecten

Een ATC kaartje is een kaartje van 2,5 ” x 3,5″  Ooit begonnen door een zwitserse kunstenaar, en over de hele wereld een leuke manier van kaartjes ruilen. Voetbalplaatjes of pokemon kaarten voor creativelingen.

Marrigje:

Thema Tuin?? Wat moet ik daar nou mee, dacht ik toen Marjo er mee kwam. Tuin, tuin, tuin…. Het zong een tijdje door mijn hoofd, en toen pakte ik mijn steun en toeverlaat er maar bij. De Stampin’Up! Catalogus. Dat is niet alleen een verzameling met stempels en produkten die je kunt bestellen, het is ook een ideeen en technieken boek waar ik graag doorheen blader als mijn inspiratie me in de steek laat (en niet alleen dan )

                                                              

Zo kwam ik bij de stempelset: Lovely as a Tree. Een van mijn eigen favoriete stempelsets, al gebruik ik hem niet heel veel, en zeker vallend onder het kopje tuin! En wat ik ging maken, daar was ik toen ook zo uit. Want een ATC leent zich heel erg goed voor het uitproberen van nieuwe technieken. Geen idee of deze techniek al eerder bedacht is, vast wel, alles is al een keer door iemand bedacht, maar deze manier van inkleuren was super leuk om te doen, en het resultaat zeer verrassend.  Ik hou van technieken waarbij je niet te veel invloed hebt op het eindresultaat!

Groetjes
Marrigje

Marjo

Ik hou er zo van om atc’s te maken, vandaar ook dat we deze rubriek erbij hebben gedaan. Maar al die mooie atc’s moeten natuurlijk opgeborgen worden. Ik heb een map gepimpt. Stampin Up heeft geweldige kleurplaten en die heb ik gebruikt. Ik heb er vier gekleurd zodat de voorkant, achterkant en twee binnenkanten van de map zijn gepimpt.

 

 

En natuurlijk heb ik ook nog een bijpassende atc gemaakt, met thema tuin.

Groetjes

Marjo

 

Volgende week: Art Journal