Deze week is het thema kleur. Soft Suede is een pracht kleur bruin. Leuke is dat je daar geen bruine (lees saaie) kaartjes mee hoeft te maken. Kijk maar eens wat wij gedaan hebben met deze kleur:

Ji Hye

ji hye uitdaging Marjo 2

Marjo

Marjo Soft Suede 2 Marjo Soft Suede

 

Marrigje

marrigje Soft Suede

 

Alle 3 waren we helemaal weg van deze stempelset. Hij is zo bruikbaar voor alle gelegenheden. Kaarten voor elk seizoen kan je er mee maken. Doordat elke afbeelding uit verschillende onderdelen bestaat kun je voor elk seizoen een kaart maken.

Maar ook kun je daardoor ook voor elke gelegenheid een kaart maken. Wij hebben deze kaarten er mee gemaakt. Ik hoop dat het je inspireert om ook een kaart te maken met deze set.

Ji Hye

tree-Ji Hye

 

Marjo

Marjo tree

 

Marrigje

tree Marrigje

 

02. februari 2015 · Reacties uitgeschakeld voor Even voorstellen · Categorien:Algemeen

Welkom op ons team blog. Op dit blog willen wij elkaar, en onze lezers uitdagen iets te maken.
Als team Stamping Witches hebben samen zoveel plezier, dat we dat graag willen delen met de wereld. Vandaar dit blog.

marrigjeMarrigje

Ik ben Marrigje Barnard.
Geboren op 20 juni 1963, moeder van een groot gezin, waarvan er 5 nog thuis wonen. Getrouwd met Ruurd, die prachtig schildert en mijn grote steun is in mijn creatief proces, en als steun voor mijn Stampin’Up! Business.
Toen Stampin’ Up! naar Europa kwam, verschenen hun producten in de Papercraft Inspirations, en ze vielen me gelijk op, Die wilde ik ook. Dus ging ik op zoek. De eerste jaren daarna was ik afhankelijk van eBay, waar gelukkig veel op stond, maar toen duidelijk werd dat Stampin’Up! naar Nederland kwam, wilde ik graag demonstrator worden.
Niet speciaal om er veel geld aan te verdienen maar om in de gelegenheid te zijn anderen met die geweldige produkten te laten werken. Om workshops te geven, en om mijn hobby betaalbaar te houden. Op 8 oktober 2012 schreef ik me in als Demonstrator, als allereerste van Nederland.
In de afgelopen jaren bleek dit een van de beste beslissingen die ik ooit genomen heb. Ik heb er heel erg veel goeds door gekregen. Ik geef heel regelmatig workshop door het land, waar ik echt heel erg blij van word. Ik heb er vrienden bij gekregen, en ik ben in de gelegenheid met de mooiste produkten te werken.
Als Design Team van dit blog werk ik samen met Ji Hye Groenendaal en Marjo Jurriaans.

MarjoMarjo

Ik ben Marjo, geboren op 30 juni 1967 en moeder van dochter Lisandia. Ik woon in Heerhugowaard. Naast mijn drukke baan van 32 uur hou ik ervan om creatief bezig te zijn. Ik haak, borduur, maak sierraden, maar het allerleukste vind ik stempelen. Sinds mei 2013 ben ik demonstratrice van Stampin’Up en dat is een erge goede beslissing geweest. Stempelen met de mooie producten van Stampin’Up en daar creaties mee maken ervaar ik als ontspanning. Ik heb er heel veel plezier in als ik zie dat andere mensen het leuk vinden wat ik maak en ook erg enthousiast worden van Stampin’Up. Ik ben erg blij om in het team “The stamping witches” te zitten omdat we erge lol met elkaar hebben en van elkaar leren.

ji hyeJi Hye

Ik ben Ji Hye en moeder van een dochter van 14 en een zoon van 4. Ik woon op Texel dicht bij mijn geweldige upline Marrigje waar ik veel mee samen werk. Sinds april 2013 ben ik begonnen als hobby demo naast mijn part- time werk. Afgelopen zomer heb ik mijn eerste workshop gegeven. Vorig jaar hebben we zelf een hobby markt georganiseerd en deze zomer hebben we veel promotiewerk gedaan op een vakantiepark met gratis en betaalde mini workshops. Ik ben heel blij om bij het zeer gezellige team van de Stamping Witches te horen.  Op het gebied van Stampin’ Up! vullen we elkaar geweldig aan en inspireren we elkaar om mooie projecten te creëren. Het team is er niet alleen voor Stampin’ Up! Daarnaast hebben we nog heel veel contact over van alles en nog wat. Gewoon uitbreiding van je familie is het geworden.