Het is weer dinsdag, dus weer een uitdaging voor de Stamping Witches. Deze keer hebben we weer een kleur. En ondanks het herfstige weer buiten vandaag, een vrolijke voorjaarskleur.

We kozen voor Strawberry Slush. Dat is 1 van de 5 in color kleuren die vanaf 1 juni niet meer te krijgen zijn. En het is een super vrolijke kleur.  De kleur zit nu bijna 2 jaar in het assortiment, en ik heb hem voor allerlei zaken gebruikt. Vandaar dat we hem nu onder de aandacht brengen. Nu is Strawberry Slush nog te verkrijgen.

We maakten alle 3 wat waar we dol op zijn. Ji Hye ging sponsen, dat is echt haar favoriete techniek. Marjo maakte een romantisch kaartje. En ik maakt een doosje met veel bloemen.

We zouden het leuk vinden als je ook iets maakte met Strawberry Slush en in het reactie scherm een link stuurt naar wat jij gemaakt hebt.

 

Ji Hye

strawberry slush Ji Hye

 

Marjo

Strawberry Slush Marjo

 

Marrigje 

2015-03-31 18.02.37 2015-03-31 18.02.41

 

De eerste keer rond. Wij vonden het erg leuk om te doen. Deze keer een set uit de Sale-a-Bration. Die duurt nog tot eind maart. Voor elke €60 die je besteld, kun je iets uitzoeken uit de Sale-a-Bration folders. Deze stempelset is er 1 van. Een heel erg leuke set. Met, zoals je hier kunt zien, heel erg veel mogelijkheden.

Er is nog veel meer mogelijk. Wil je mee doen met deze uitdaging? Laat dan een berichtje achter waar we je kaart kunnen zien.

Ji Hye maakte een schudkaart (shakerbox) daarom is de kaart uit een vreemde hoek gefotografeerd

You brighten my day Ji Hye

 

Marjo maakte een verhuiskaartje, en omdat je als je verhuist altijd veel moet onthouden, en regelen, zit er een notitie boekje bij.

You Brighten my day Marjo 1You brighten my day Marjo 2

 

Marrigje maakte een bedank kaartje met Vellum, en knoopjes. Beide ook uit de Sale-a-Bration gids.

Marrigje

Marrigje

Wij zijn stempel liefhebbers, en Stampin’ Up! liefhebbers. Omdat we zo verliefd zijn op de producten, en dat graag delen zijn we demonstrator geworden. Nu hebben we laden vol met stempels die niet meer te koop zijn, en die je dan ook minder gebruikt.
Met deze uitdaging willen we laten zien waar Stampin’Up! nu het meest geweldig in is. Oude produkten, restjes Designpapier, stempels, kunnen geweldig matchen met nieuwe materialen.

Zou zo jammer zijn om die oude dingen weg te doen, terwijl je er nog zulke leuke dingen mee kan maken. Dus dagen wij elkaar, en jullie uit, om de oude producten te combineren met de nieuwe, en er een spetterend project van te maken.

Ji Hye

Ji Hye

Marjo

Marjo

 

Marrigje

Marrigje

Project Life, Ik ben een super fan, maak graag Project Life pagina’s, en werk ook graag met de Project Life materialen op kaartjes.

Daarom wilde ik graag een Project Life uitdaging doen. Eens in de 5 weken zullen we daarom laten zien wat wij met Project Life doen. Ook daarin zijn er grote verschillen en overeenkomsten binnen ons team.

Ji Hye

Ji Hye PL

 

Marjo

project Life Marjo

Marrigje

project life Marrigje

Dit vind ik de leukste van de uitdagingen die we bedacht hebben. Een van ons maakt een pakketje van materialen, en stuurt dat naar de anderen op. Die maken er dan wat van, en hier komt het bij elkaar.

Deze maand was het Marjo die voor de materialen zorgde. Ze stuurde dit op :

uitdaging Marjo 2

Een Wisper White A5 met daarop   gestempeld. Een stukje Tangorine tango, een strik geponsed uit Tangorine Tango designpapier, en een stukje van hetzelfde design papier in Hello Honey. En een Modern Label geponsed uit Wisper White.

En toen moesten we aan de knutsel. We waren vrij om er kleur en stempels aan toe te voegen.

Ji Hye

Ji Hye Soft Suede Ji Hye uitdaging Marjo

Marjo

uitdaging Marjo 3 uitdaging Marjo 4 uitdaging Marjo                  Marrigje

uitdaging Marjo Marrigje 3uitdaging Marjo Marrigje 1uitdaging Marjo Marrigje 2