Marrigje

Nog even met het Sale A Bration papier gespeeld. Ik was of beter ben helemaal weg van dat papier. Heb het heel erg veel gebruikt, niet alleen voor kaarten en cadeautjes maar ook voor tijdschriften bakken in mijn atelier/werkruimte/workshop ruimte. De ruimte die wij hier in huis aanduiden met WestWing.

Als een afscheid van de Sale-a-Bration en van onze oude catalogus heb ik dat papier nog een keer gebruikt. Samen met gave stempels die gelukkig wel doorgaan in de nieuwe catalogus.  Als basis gebruikte ik Crumb Cake, wat ik een heel mooie kleur vindt voor basis kaarten. Niet wit, niet echt een kleur, meer richting zand. En voor een eilandbewoner als ikzelf, is zand natuurlijk altijd goed.

De stempelset heet Hello Life, en heb ik gestempeld met Cherry Cobbler. Ook al een favoriete kleur van mij.

Groetjes

Marrigje

2015-05-26 18.52.51

 

Marjo

Oude en nieuwe spullen moesten we dit keer gebruiken. Marrigje en ik waren allebei gelijk weg van de bohemianserie die nieuw in de catalogus komt. Hiervan heb ik de borderstempels gebruikt en hiermee een achtergrond gestempeld. Ook nieuw is de gelige kleur inkt, genaamd delightful dijon.

Ik heb twee oude stempelsets gebruikt, namelijk Madison avenue en vintage labels. Ik vond deze perfect passen bij de bohemian achtergrond.

Ook heb ik nog papier en inkt gebruikt van de kleur rosé red en de inkt wild wasabi.

Marjo oud en nieuw

Groetjes

Marjo

 

Marrigje

Deze week deden we weer Project life. Om eerlijk te zijn loop ik een beetje achter met mijn Project Life. Goed moment om het weer te gaan bijwerken.
Voor deze week koos ik voor mijn Project Life album van Brussel. Afgelopen oktober zijn we met een groep van 3 meiden en 1 man naar Brussel geweest voor een Stampin’Up! Conventie. Helemaal super gaaf, en naar de foto’s kijkend wil ik gelijk weer!!!!!

In de zomer catalogus van Stampin’Up! zat de kaartjes set ‘ Let’s get away. Die set vind ik echt super mooi, en bij het doorkijken bedacht ik gelijk dat ik die veel ging gebruiken voor mijn Brussel album Behalve de vliegtuig kaartjes, is de set helemaal geschikt voor dit doel. De bijpassende stempelset maakt het helemaal makkelijk om embellishments te maken die passen bij het thema.
Tot mijn grote vreugde gaat deze set door in de grote jaarlijkse catalogus van 2015/2016. Bij een eventueel te kort aan kaartjes, kan ik meer kopen.

Groetjes
Marrigje

2015-05-19 18.58.45

 

Marjo

In november 2014 zijn we naar The convention in Brussel geweest. Het waren SUper dagen. Op deze dagen ontmoet je andere Stampin Up demonstratrices. Je volgt meetings waarin je veel leert en nieuwe producten ziet, je volgt workshops, je swaps met elkaar en je hebt vooral veel lol.
Hiervan heb ik een pl pagina van gemaakt.

Ik heb gebruik gemaakt van little letters thinlits dies, stars framelits dies, sweet sorbet design paper en dazzling diamonds glitter paper.

Groetjes Marjo

Marjo PL Brussel

 

Deze week was ik aan de beurt voor het uitdelen van de uitdaging. En ik heb heel diep moeten graven voor ik wat kon bedenken.

Daardoor was het voor mijzelf ook een hele puzzel om er wat van te maken.

Uiteindelijk heb ik gekozen om er een cadeautje van te maken. Gerelateerd aan mijn en Marjo’s andere hobby, Haken.

Gebruikt: Berry Basket gestansd uit Rich Razzleberry.

Framelits : Handpicked

Coasterboard

Typeset specialty Paper

Stempelset: Honeycomb Hello

Inkt: Rich Razzleberry

2015-05-11 17.52.46

Dit keer was de uitdaging van marrigje aan de beurt.
Ik heb de Berry basket versierd met een droom designpapier gemaakt met de punch border scallop trim en een strikje gemaakt met de bow builder. Op het hengsel hartjes gemaakt met de confetti hearts punch.
Ik heb een kant en klaar boekje versierd met de stempels En Français , flowershop en een alfabetstempel. Ook hierop wat hartjes en een strikje.
Groetjes Marjo

Marjo uitdaging Marrigje

 

 

Deze keer mocht ik het zeggen. Ik wilde groen.

Marrigje 

Ondanks dat ik het bedacht had, had ik geen enkel idee wat ik wilde maken.

Uiteindelijk besloot ik tot een heel groen kaartje. Groen, met dan om op te stempelen Very Vanilla cardstock

Ik gebruikte Garden Green. Deels omdat ik dat een mooie kleur groen vindt, deels omdat ik daar veel cardstock van heb.

De stempelset die ik gebruikte was Summer Silhouette. Een set die ik heel erg mooi vind, en die gelukkig in de catalogus van komend jaar, ook nog  te koop zal zijn (hoera)

En omdat de kinderworkshops deze week helemaal in het teken staan van Moederdag, vond ik een moederdag sentiment wel toepasselijk. Groen is de lievelingskleur van mijn moeder, deze ga ik zondag maar eens bezorgen denk ik.

2015-05-05 18.00.34

Marjo

Marjo maakt weer hele sets momenteel. Ze heeft een geweldig mapje gemaakt.

Marjo koos voor Mossy Meadows, het groen van de incolors 2014-2016.

Het papier dat ze gebruikte was van een Paper Stack. Echt heel erg mooi zo een blok. Dit papier is er met komende catalogus niet meer, maar gelukkig komt er een nieuw pack met nieuwe designs.

Gebruik gemaakt van stempelsets frames with a flourish, best day ever, flowershop en alpha
En ponsen, blossom petals builder, pansy punch en owlpunch
Designpapier en cardstock van incolors 2014-2016 en lintje van su. Ik heb niet zoveel lintjes van su dus vandaar een lichtblauwe

uitdaging20150505_marjo_1 uitdaging20150505_marjo_2 uitdaging20150505_marjo_3 uitdaging20150505_marjo_4