Deze week is het weer de beurt aan Project Life.

Marrigje
Ik zelf loop een beetje achter. Soms neemt het leven het gewoon over. Dus een Project Life pagina van een tijdje geleden, Waar ik wel erg blij mee ben. Voornamelijk omdat het zo de sfeer weergeeft van mijn dochters samen.
Ik kon de juiste kaartjes niet vinden, dus heb ik een foto van het kookboek gemaakt, en daar een kaartje van gemaakt.

Groetjes
Marrigje

20150623_210212

Marjo

Elk jaar ga ik naar de art specially beurs. Dit jaar gezellig met Marrigje, Ruurd, Cecilia en Margriet. We hebben weer onwijs genoten. Let op de details. Ik heb de nieuwste paperclip thinlits gebruikt. Zo gaaf zijn die.
Groetjes Marjo

Marjo PL 3Marjo PL 2Marjo PL Juni

 

Deze keer was Marjo aan de beurt om een uitdaging te maken. Ze stuurde dit op:

Uitdaging Marjo Juni

 

Het design papier is uit de Sale-a-Bration van die jaar. Niet meer verkrijgbaar, maar te mooi om in de kast te laten liggen.

Marrigje 

Ik vond het best een lastige opdracht. Maar dat vind ik altijd van uitdagingen. Ik ben maar gewoon aan de gang gegaan. Had ik een idee? Ik denk het wel maar ik ben zelf aangenaam verrast van wat er uitgekomen is.

Vanwege de vrolijke kleuren werd het een verjaardagskaart, en heb je daar niet altijd te kort aan?  Gelukkig stuurde Marjo papier dat ik zelf ook in huis heb, want het Whisper White heb ik behoorlijk versneden en moest over.  Mijn hele dag, en eigenlijk een groot deel van mijn weekeinde liep niet hoe ik wilde, dus in plaats van maandag de hele dag met inkt en stempels te kunnen spelen, kon ik dat pas later op de avond. Dat was een hele goede actie, ik word zo gelukkig van met inkt en stempels spelen. Zeker als alle kinderen hun eigen ding doen, huiswerk maken of al slapen.

De stempelset die ik gebruikt heb: Birthday Blossom is een nieuwe set, die mijn vriendin me heeft uitgeleend, en ik dus een hele maand tot mijn beschikking heb.  Prachtige set met bloemen en verjaardagswensen. Het hartje van de bloem, heb ik geknoopt van het lintje.

Groetjes

Marrigje

2015-06-15 22.03.23 2015-06-15 22.03.35

Marjo

Zelf heb ik er dit van gemaakt. Een vrolijk kaartje met de geweldige vlinder thinlits.
Groetjes Marjo

Uitdaging Marjo Juni 2

 

 

Deze week een kleur. Een van de nieuwe in colors. Dat was nog lastig kiezen voor ons, want alle kleuren zijn super mooi.

Uiteindelijk kozen we voor Mint Macaron.

Marrigje

Dit kaartje hebben jullie al op mijn eigen blog kunnen zien. De achtergrond is Mint Macaron, en de stempelset die ik gebruikte is Sprinkles of Life. De set die Stampin’Up! verkoopt voor het goede doel, het Ronald MacDonald huis.

Groetjes

Marrigje

2015-06-06 21.29.06

Marjo

Ik heb een blokkaart gemaakt van cardstock mint macaron. Verder deze versierd met designpapier cherry on top.
De tekst birthday wishes komt uit de stempelset build a birthday. En de vlinderstempel komt uit de set butterfly basics.

Marjo Mint macaron 1 Marjo Mint Macaron 2 Marjo Mint macaron 3Groetjes Marjo

 

Marrigje 

2015-06-02 19.27.11

 

In de nieuwe catalogus, die vanaf vandaag! geldig is, staat deze super set! Ik moet bekennen dat ik er niet gelijk weg van was, maar het was de enige bloem in de preorder, en ik ben weg van bloemen stempels.

Ik ben met deze set gaan spelen, en hoe meer ik er mee deed, hoe meer ideeen er in mijn hoofd kwamen.  Ik ben nog lang niet uitgespeeld met deze set!

Voor de kaart van vandaag heb ik een basiskaart gesneden van Watermelon Wonder. Daarop een stuk design papier uit het blok Cherry On Top, een heel feestelijke papierlijn, in heldere kleuren. Daarna heb ik de bloem gestempeld met stempelstiften Watermelon Wonder en Cucumber Crush. Met behulp van de Blender pen heb ik de bloem ingekleurd.  Ik vind altijd dat het inkleuren met de blender pen beter gaat als je gestempeld hebt met stempelstiften dan als je stempelt met een inktpad.

Ik heb de bloem in 6 stukken gesneden, en op een stukje Cucumber Crush cardstock geplakt. Beiden komen uit het pak cardstock bijpassend bij het Cherry on Top designpapier.

Groetjes

Marrigje

 

Marjo

Marjo You'veGotThis 1 Marjo You'veGotThis 2

Deze keer zouden we de stempelset You’ve Got This gaan gebruiken. Deze is te bestellen vanaf 2 juni uit de nieuwe catalogus. Ik heb met de mini treat bag thinlits een zakje gemaakt. Hierop heb ik in de nieuwe kleuren watermelon wonder en tip top taupe de set You’ve Got This gestempeld.

In het zakje zit een kaartje waarop weer de stempelset you’ve got this is gestempeld, maar dit keer ingekleurd met blendabilities. Helaas zijn die niet meer te bestellen, maar ik kleur er zo graag mee. Een labeltje eraan gemaakt met de scallop tag topper punch.
Groetjes Marjo