Een van onze nieuwe In Colors is vandaag aan de beurt. Tip Top Taupe. Gelijk bij aankomst was het 1 van mijn favoriete kleuren, Mooi neutraal, en goed te combineren met andere kleuren.

Ik hou van basis kleuren op de de achtergrond, zodat ik met andere dingen kan knallen.

De achtergrond van deze kaart is Tip top taupe cardstock met daarop als design papier een stuk van het prachtige enveloppen papier van Stampin’Up!. Dat is wat lichter (dunner) dan het gewone designpapier, extra goed geschikt om enveloppen mee te maken met behulp van het enveloppen punch board. Natuurlijk kun het papier ook voor andere dingen gebruiken. Het is gewoon heel erg mooi designpapier.

Om in stijl te blijven heb ik ook gestempeld met Tip Top Taupe.   Ik heb gestempeld met de super mooie set Garden in Bloom. De tekst komt daar ook uit.
Het label heb ik gestanst met de Tags and Label Framelit set. Ook al een set waar ik verliefd op ben.

Groetjes

Marrigje

2015-07-28 19.53.41

 

De kleur tip top taupe zouden we dit keer gebruiken. Ik vind het een geweldige mooie kleur.
Bij dit kaartje heb ik gebruik gemaakt van de retired set four feathers en de bijpassende thinlits. Ook de achtergrond is gestempeld met een retired stempel, namelijk En Français.
Ook gebruik gemaakt van de note tag punch en nog een retired punch. De tekst just for you komt uit de nieuwe set watercolor wings.
Groetjes Marjo

Marjo Tiptoptaupe

2015-07-21 20.27.28

De achtergrond stempel van deze kaart was onze uitdaging van deze week, De stempel heet Writing Notes.  Ik was er, als alfabet junkie gelijk weg van. Alfabets zijn om mee te schrijven, en schrijven doe je op lijntjes, dat hoort dus bij elkaar in mijn hoofd.

De andere stempelset die ik hierbij gebruikt heb, heet Tap Tap Tap. Ook deze staat in de catalogus, en hoort tot mijn favorieten. Naast bloemen, ben ik dol op letters. en deze set heeft natuurlijk ook letters. Die letters heb ik gestempeld in Mint Macaron en Watermelon wonder, en uitgeknipt. Daarna op de achtergrond geplakt.

En tenslotte de typemachine gestempeld, ingekleurd, en opgeplakt.

Als kind was ik al gek op typemachines. Mijn opa, die bij ons in huis woonde, had een mooie zwarte. Precies zo een als op de kaart. Ik weet nog precies hoe die klonk, en hoe het belletje ging als je aan het eind van de regel was. Korte tijd geleden heb ik een oude typemachine op de kop weten te tikken, voor heel weinig. Helaas moest die eerst nog nagekeken worden, en is dat nog niet klaar. Maar als dat klaar is, ga je de getypte letters zeker terug zien op mijn kaarten en in mijn Project Life albums.

Ik weet zeker dat ik dan lange regels ga maken, zodat ik heel vaak dat belletje hoor.

Groetjes
Marrigje

2015-06-23 20.48.51

 

Marjo

Deze keer wilden we de set writing notes gebruiken. Deze set is natuurlijk onmisbaar bij project life tussen je foto’s. Maar omdat mijn printer het niet doet kon ik even geen foto’s afdrukken en moest ik iets anders met deze set verzinnen.
Zoals jullie ongetwijfeld hebben gemerkt is de nieuwe Stampin’Up! Catalogus uit en staan er weer heel veel gave dingen in. Ik heb al het een en ander besteld, maar er blijft nog genoeg over dat ik later ga kopen. Ik geniet er enorm van om de catalogus door te bladeren en schrijf dan altijd op losse velletjes wat ik nog wil bestellen om vervolgens die blaadjes weer kwijt te raken. Daarom heb ik dit Stampin’Up wens boekje gemaakt. Deze raak ik niet kwijt!
Ik heb gebruik gemaakt van de sets writing notes, butterfly basics, stamp a bag en een retired alfabet. Ik heb de kleuren watermelon wonder en cucumber crush gebruikt.
Groetjes Marjo

marjo Uitdaging 23 juni 2 Marjo uitdaging 23 juni

En toen was het blog per ongeluk met vakantie.

Door drukte aan het eind van het schooljaar, met de voorbereidingen van het hoogseizoen, was de dinsdag zomaar voorbij zonder dat ik het in de gaten had.

Deze week hebben we oude sets gecombineerd met nieuwe dingen.

Marrigje

Ik maakte een slinger. Voor de Stayokay. Ik had nog een paar oude sets voor slingers liggen. Stampin’Up! heeft veel van deze sets. Allemaal even mooi, en uitgebreid.

Ik heb oude sets gebruikt voor stempels. Maar let vooral ook op de geweldige nieuwe paperclips die onderdeel zijn van de nieuwste Project Life Framelits set.

PhotoGrid_1436941127299

 

Marjo

Iets maken met het thema iets oud en iets nieuws is voor mij altijd erg gemakkelijk. Omdat ik geen afstand kan doen van mijn retired spullen van Stampin’Up, bewaar ik alles en maak ik eigenlijk altijd gebruik van iets ouds en iets nieuws.
Bij dit kaartje is de very vintage stempel een oud item. Ik vind deze stempel geweldig en gebruik hem best vaak. Ook oud is de pons waarin de tekst is gestempeld.
Nieuw zijn de vlinders en bijpassende thinlits van de set watercolor wings. Uit deze set komt ook de tekst: just for you. Ook nieuw zijn de kleuren watermelon wonder en mint macaron.
Groetjes Marjo

Marjo oud:nieuw