Marrigje:

Deze week is de laatste zomermarkt in het centrum van den Burg, op Texel, waar ik woon. Voor die laatste markt ben ik heel erg bezig met het versieren van potjes. Leuk om te maken, en ik denk ook leuk om te geven. Beetje snoepjes erin, en je hebt een leuk cadeautje.

Deze grote pot is geen echte Mason Jar, maar een pot van de Hema. Deze heeft dan ook geen tweedelige deksel. Dus heb ik de deksel bekleed met een stukje designpapier. Dat was wit, maar heb ik met een brayer Island Indigo gekleurd.

In het potje zitten stroken van hetzelfde design papier, om een potlood gedraaid, zodat het er feestelijk uitziet.

Voor mijn doen is dit behoorlijk weinig kleur,en heel erg uit mijn confort zone. Erg leuk om te maken, dat wel.

Gebruikte materialen:
Stempelset: Amazing Birthday                                                                                                                                                                                                                                 Designpapier: Neutral Designers series Paper stack, Island Indigo Cardstok, Whisper White Cardstock                                                                                                                                          Lint: Oraganza Ribbon

Groetjes
Marrigje

2015-08-25 18.07.12 2015-08-25 18.07.19

 

 

Bij deze mijn kaart met de kleur island indigo.

Ik heb eerst een witte kaart bespoten  met deze kleur ( beetje navulling druppels in een spritzer doen met water)
Daarna heb ik er een sheet opgelegd en met een babydoekje wat kleur weggehaald. Daarna erop gestempeld met de set watercolor wings. De vlinder is van dezelfde set. De basisvlinder gestempeld door inkt op je stempel te doen en eerst op een proeflapje te stempelen en daarna op een wit stukje papier. Je afdruk is dan lichter. Daarna wel in 1 keer gestempeld. Met de bijpassende dies uitgestanst.
Groetjes Marjo

Marjo Island Indigo

 

Met zoveel prachtige nieuwe produkten van Stampin’Up! zou je bijna vergeten wat een prachtige produkten er ooit waren, En hoe mooi die combineren met de nieuwe dingen.

Omdat ik nog heel erg midden in de zomer zit, met zomermarkten, heb ik een zomers kaartje gemaakt. De stempelset is een nieuwe set, we hebben hem al sinds vorige zomer in het assortiment, maar als Texelaar, behoren zee stempels altijd tot mijn favoriete stempelsets
En omdat ik heel erg veel workshops geef aan kinderen, spreken kinderstempels, of grappige stempels me ook altijd erg aan. Deze set had allebei.

Het Cardstock dat ik heb gebruikt komt uit een oude In Color set. Deze mooie diepe kleuren spraken me toen heel erg aan, en daar had ik veel voorraad van. Nog steeds vind ik het erg mooie kleuren, waar ik nog wel eens naar terug pak. Maar ze zijn in 2014 al uit de collectie gegaan.

2015-08-18 19.55.22

 

Gebruikte materialen: Cardstock: Raspberry Ripple, Embossingfolder: Arrows, Stempelset: Sea Street.

Groetjes
Marrigje

Dit is mijn bijdrage van oud en nieuw. Het papier, de inkt en het cardstock is oud en de geweldige cupecakestempel is nieuw. Als je deze set koopt gaat er en bijdrage naar Ronald McDonald.
Groetjes Marjo

Marjo oud:nieuw augustus

 

 

Deze week is het weer Project Life week, Marjo had het makkelijk, ze heeft pas een jonge kat opgehaald, en genoeg om over te scrappen dus.

 

Marrigje 

Eigenlijk had ik het net zo makkelijk, ik heb een nieuwe verslaving, Pullip. Alleen wilde ik eerst een voorpagina voor het album maken, en dat was minder makkelijk. Komt nog bij dat mijn leven in de zomer vakantie altijd overvol is. Goed en leuk maar er blijft naast al die activiteiten en het gezin weinig tijd over om rustig met scrappen, en Project Life bezig te zijn.

En toen ik deze week ging zitten om bezig te gaan, bleek ik geen reserve cardridge voor  mijn foto printer in huis te hebben, en natuurlijk niet te verkrijgen op het eiland, en moest ik een dag wachten om verder te gaan.

Op deze pagina heb ik gewerkt met de Love Story cardkit van Stampin’ Up! De reden dat ik dit een geweldige set vind, is dat hij helemaal zwart/wit is, en je dus zelf met kleur de kaartjes heel erg goed kunt aanpassen aan je eigen behoefte.

Voor de voorpagina heb ik het eenvoudig gehouden. Het lint dat ik gebruikt heb is ook van Stampin’Up! uit een oude collectie. Te mooi om weg te doen, en komt heel goed van pas. De komende paar keer zal ik meer van mijn Pullip avonturen laten zien hier.  Ik kan met haar namelijk al mijn hobbies combineren, en hoe leuk is dat?!

2015-08-11 21.43.01

Marjo

Projectlife is aan de beurt om iets mee te maken. Op dit moment heel makkelijk voor mij want we hebben een nieuw kitten en ik maak dus nu heel veel foto’s. We hebben hem Mango genoemd, vernoemd naar onze overleden kat Kiwi, maar dan toch anders.
Ik heb gebruik gemaakt van cardstock mint macaron. Verder veel tekststempels gebruikt, o.a de sets day to day, point & click, this is life en moments like these.
Groetjes Marjo

Marjo Project Life Augustus

 

Deze maand was het mijn beurt om de uitdaging te verzinnen. Omdat ik op Pinterest en Facebook steeds vaker een Pocket Letter zag, leek het me leuk om dat als uitdaging te versturen. Zelf ben ik heel erg veel bezig met Project Life, en anders vakjes menieren om creatief te zijn, de pocket letter vind ik daardoor een heel erg leuk concept,

Ik stuurde dit op:

2015-08-04 19.47.05

Of, als je het anders om neer legde dit:

2015-08-04 19.47.14

Een vel Watermelon wonder cardstock, 3 velletjes papier uit het block Cherry On Top. En een Pocket Letter vel, Dit is een mapje voor verzamelkaartjes, te koop bij de beter speelgoedwinkel of gamestore.

Bij het opsturen hoorde een mail, waarin een link stond naar de ontwerper van de pocket letter, en uitleg over hoe die te maken.

De uitleg vind je hier Janette Lane geeft een duidelijke uitleg, met plaatjes en tekst, en als je liever een video bekijkt, dan staat er bij die link ook een video.

Voor mezelf heb ik besloten om deze keer volgens het boekje te werken. Het is dat ik heel erg slecht ben in opsturen (vraag me niet waarom, dat is heel gek. Het komt in ieder geval niet omdat de brievenbus zo ver weg is, want die is aan de overkant van de straat. Maar post blijft hier altijd te lang liggen voor die in de brievenbus verdwijnt)

Pocket letters vind ik heel erg leuk om te maken.  Misschien dat ik ooit zover kom, dat ik een pocket pall ga zoeken en wel dingen ga opsturen. Als er wat meer rust in mijn leven is misschien.

Voor deze pocket letter gebruikte ik de stempelsets: Traveler, Garden in Bloom, en mijn zelf gesneden Texel set. De quote die in het midden zit, komt uit mijn verzameling quotes die ik uit tijdschriften en kranten knip, en in een enveloppe bewaar.

Nu ik erover nadenk, zou deze pocket letter zomaar in een enveloppe kunnen verdwijnen en opgestuurd kunnen worden. Nog geen idee naar wie.

Groetjes
Marrigje

20150804_223655

 

Marjo

Marrigje had een echte uitdaging voor me: maak pocketletters.
Ik had gisteren een workshop gegeven en er lagen allemaal Stampin’Up spullen op mijn tafel. Mijn thema was dan ook; gebruik de spullen die op tafel liggen.
Ik heb geprobeerd om steeds twee kaartjes bij elkaar te laten horen zodat je 1 geheel krijgt. Zo heb ik op twee kaartjes uilen gebruikt, op twee kaartjes vlinders en het kaartje linksboven en rechtsonder zijn praktisch hetzelfde, maar zo heel anders omdat het kaartje een andere kleur heeft.
Het kaartje in het midden op de bovenste rij heb ik gemaakt door strookjes van 1 cm te snijden en dan daarmee te vlechten.
Ik heb gebruik gemaakt van: modern label pons, cirkel pons en uilenpons. Verder de stempels punch bunch, secret garden, Lotus blossom , en Français en water color wings( met bijpassende thinlits).
Groetjes Marjo

Marjo Pocket Letter

 

Catharina had ik uitgenodigd als gastdesigner voor ons blog. Catharina ken ik al heel wat jaren, van toen ons beider kinderen nog veel kleiner waren. 

Catharina

Ik ben Catharina en ik mocht als gast designer meedoen.
Ik kreeg een envelop met papier en de opdracht was een pocketletter.

Omdat ik nog niet zoveel SU materialen heb,  heb ik daarnaast ook materiaal uit mijn voorraad gebruikt.

De bovenste rij van links naar rechts:

Plakwoord van de action – tekst stempel (geen idee welk merk) – plakwoord van de action

Tweede rij:

Petal potpourri stempel ( SU) – Love is Kindness stempel  (SU) – vlinders uit mijn voorraad

Onderste rij:

Flower medaillon punch (SU) – cheerfull critters (SU) – Flower medaillon punch (SU)

De inkten die ik gebruikte om te stempelen zijn van SU.
Lost Lagoon en Rich Razzleberry.

Aan de achterkant zit een brief em wat goodies.

groetjes Catharina

Catharine Pocket Letter

Catharine Pocket letter 2