Aan het eind van de zomer, een bloemen stempelset.

Marrigje:

Bloemen, daar word ik altijd blij van. Met deze set maakte ik een one layer kaartje. Deze set heeft niet erg veel nodig. Daarom heb ik de kleuren ook dicht bij elkaar gehouden.

Groetjes

Marrigje

 

2015-09-29 18.48.57

Marjo:

Een geweldige veelzijdige set, de garden in bloomset. Door de verschillende stempels te gebruiken krijg je een heel andere kaart zoals te zien is bij de rood groene kaartjes. Maar ook de bruin blauwe kaart is weer totaal anders. Komt door de kleuren, maar ook doordat ik de contourstempels niet met zwart heb afgedrukt, maar met een donkere kleur dan de bloem. Als achtergrond heb ik de watercolor wash stempel gebruikt.
Groetjes Marjo

Marjo Garden in Bloom

 

marjo Garden in Bloom 2

 

Marjo Garden in Bloom 3

 

Deze uitdaging doen we altijd zonder dat  we van elkaar weten wat we maken. Zo grappig dat we voor vandaag weer zo dicht bij elkaar liggen. Vinden jullie ook niet?

Groetjes en tot volgende week.

Deze week is oud en nieuw aan de beurt. De Stampin’Up! produkten zijn zo goed op elkaar afgestemd dat je de oude collecties heel goed bij de nieuwe collecties kunt gebruiken.  Dat maakt het papier nog mooier en nog bruikbaarder.

Marrigje

2015-09-22 13.50.55

Ik ben sinds een paar weken helemaal in de ban van de explosion box. Erg leuk om te maken, en eigenlijk heel erg makkelijk en snel. Natuurlijk kun je hem zo ingewikkeld maken als kan maar ik heb de doos deze keer nogal simpel gehouden. Ik wilde namelijk werken met design papier. Stampin’Up! heeft echt prachtig design papier in de collectie. De hier gebruikte is een oude collectie, maar de nieuwe collecties zijn ook heel erg mooi.  Ik koop altijd het designpapier waar ik verliefd op ben, en gebruik het dan te weinig omdat ik het eigenlijk te mooi vind.2015-09-22 13.51.14

Bij het opruimen kwam ik deze serie weer tegen. Die dan weer prachtig past bij het Blackberry Bliss papier van de In Colors.
Dit doosje is een kopje thee geworden, met iets erbij. In het midden zou je een Cupcake kunnen zetten, dat past helemaal. Maar ook een paar chocolaatjes, of een ander cadeautje kan natuurlijk.

2015-09-22 13.51.05

2015-09-22 13.51.23

 

Ik had erg veel lol met het maken van deze box, en ik zal zeker vaker met designpapier gaan werken de komende tijd. Dat was toch ook wel erg leuk.

Groetjes

Marrigje

 

Marjo

Bij deze mijn oud en nieuw kaart. Omdat ik altijd veel kerstkaarten maak begin ik er altijd al mee in september. Dan is het leuk om te maken en heb je niet vlak voor kerst de stress dat je nog zoveel kerstkaarten moet maken.
Deze kaart is gemaakt met de nieuwe stempelset snow place en bijpassende thinlits. Ik ben gek op die schattige pinguïn.
Het woord merry heb ik uitgestanst met de christmas Greetings thinlits.
Verder heb ik gebruik gemaakt van een oude serie kerstpapier trim the tree genaamd.
De rondjespons en de ovaalpons zitten gelukkig al een tijd in de collectie. Deze zijn onmisbaar en altijd erg bruikbaar.
Groetjes Marjo

Marjo Oudennieuw sept

Deze week doen we Project Life.

Marrigje 

Ik loop erg achter met mijn wekelijkse boek, wat heel jammer is, maar wat ik de komende weken ga inhalen. Uit dat boek zien jullie over 4 weken dus weer wat.
Maar Project Life is ook een geweldig systeem om mijn bezigheden in tentoon te stellen. Daarvan heb ik afgelopen zomer een boekje gemaakt.  Doordat het losse vakjes zijn, is het heel makkelijk om nieuwe dingen toe te voegen, of dingen te veranderen.  Het is leuk om te maken, en zo te zien wat ik allemaal doe/.
Voor vandaag, dinsdag, laat ik een plaatje zien van de activiteiten die ik voor kinderen onderneem. Op dinsdag heb ik namelijk altijd kinder workshop. Dus dat vind ik wel passen bij vandaag.

Groetjes

Marrigje

2015-09-15 18.10.25

2015-09-15 18.11.05

 

Marjo

Zoals gezegd maak ik lekker veel foto’s van Mango. Het is zo’n aanhankelijk beestje. Als mijn vader televisie kijkt lijkt het net of hij dat ook doet, echt geweldig.
Ik heb gebruik gemaakt  van cardstock tip top taupe. Verder de hexagon pons en de stempelsets every little bit, honeycomb hello en fang-tastic. Ik dacht dus dat ik geen Stampin’Up stempels van poezen had, maar die had ik dus wel.
Groetjes Marjo

Marjo PL 15 september 2015

 

 

Marjo was aan de beurt op de uitdaging op te sturen, Ze stuurde dit:

Uitdaging MarjoUitdaging Marjo 2

 

Marrigje

Daarmee plaatste ze mij voor een probleem. Prachtig papier, mooie kleuren, en stempels waar ik heel erg blij van wordt. Maar behalve voor 1 ding uit de stapel had ik geen idee wat ik er van moest maken.  Ik heb eerst met de Sunburst techniek een achtergrond gemaakt met 2 soorten papier, daar een stans op geplakt en de heksenhoed daarop.
Okay, dat was klaar, en daar was ik tevreden over, nu de rest.
De plaatjes waren gestempeld op Whisper White, Daar kan ik niet mijn favoriete inkleur techniek (met penseel en water,) op los laten. Dat is niet geschikt voor Whisper White.

Dus mijn andere favoriet maar eens tevoorschijn gehaald, Paper piecing,  Gelukkig heb ik deze stempelset zelf ook, want voor Paper Piecing stempel je een heel aantal keer dezelfde stempel.Een heel werk met die kleine dingen maar het effect is naar mijn tevredenheid. Maar nu. Maak ik er 2 kaarten van? Of 1. In eerste instantie dacht ik 2 kaarten, maar uiteindelijk bedacht ik een pop up kaart.

Het leukste van een uitdaging als deze is dat je letterlijk wordt uitgedaagd om eens wat te maken wat niet in je dagelijkse routine zit.

2015-09-08 18.59.12

2015-09-08 18.59.26

 

Marjo

Bij deze mijn uitdaging. Omdat ons team the stamping Witches heet vond ik het erg leuk om deze set te gebruiken. Ik heb het ingekleurd met blendabilities . Helaas zijn die niet meer te koop, maar ik verwacht dat Stampin Up vast wel met iets komt wat er op lijkt.
Groetjes Marjo

 

Marjo Uitdaging 3

Marjo Uitdaging 4

Marjo Uitdaging 5

Marjo Uitdaging 6

 

Wat zouden jullie maken met deze uitdaging? Laat het eens zien in de commentaren.

 

 

Deze week was de stempelset aan de beurt.  In de jaar catalogus van Stampin’Up! staat een super mooie vlinder set. Watercolor Wings

2015-09-01 19.41.07

Bij deze set hoort ook een framelit set, en de vlinders hebben dezelfde grote als de vlinder framelit set die in de zomercatalogus van 2015 nieuw stond, en nu ook te vinden is in de jaar catalogus. (Yeah!!!)  Daardoor zijn deze sets mooi te combineren.  We hebben met deze set wat gemaakt:

Marrigje 

Ik ben dol op vlinders, en de stansen vind ik super!  De stempelset heb ik gekocht omdat mijn jongste dochter (6) helemaal weg is van de stempels. Ik vind hem mooi, maar ik ben er niet echt verliefd op moet ik bekennen.  Toen deze stempelset dan ook de uitdaging was, had ik het moeilijk. Ik had niet echt een idee wat ik nou precies wilde maken.

Tot ik, in een Mollie Makes een borduurring zag staan. Die worden momenteel veel als wandversiering gemaakt, met vilt, en met borduren. Met stof in ieder geval. Maar dat kan natuurlijk OOK met papier. Ik geef toe dat het iets lastiger is om papier te spannen, maar het kan wel.
Na dat idee ging het verder vanzelf. En ik moet zeggen, de vlinders zijn veel leuker om te stempelen dan ik tot nu toe dacht. Bovendien heb ik het heerlijk gecombineerd, en heb ik  mijn favoriete framelit sets ook gebruikt. Voor wat extra dimensie.

De bloem is gemaakt met de kerstster pons uit de nieuwe Najaars en Kerst catalogus van Stampin’Up! Die vanaf vandaag voor iedereen te bekijken is.

Groetjes

Marrigje

2015-09-01 18.48.50

2015-09-01 18.49.01

 

Marjo

Bij deze mijn kaarten met de set watercolor wings. Ik hou echt van vlinders, dit is zo’n gave set.

Ik heb gebruik gemaakt van de nieuwe incolor inkten.
Ik vind het erge vrolijke kaarten geworden, wat jij?
Groetjes Marjo

 

 

 

 

Marjo Watercolorwings

 

Marjo Watercolorwings 2

Marjo Watercolorwings 3