In deze rubriek laten we zien, dat de oude lijnen en kleuren van Stampin’Up! heel goed samen gaan met de nieuwe lijnen en kleuren.

Marrigje 

Eigenlijk hadden we afgesproken dat we nog geen kerstkaartjes zouden plaatsen, daar zouden we volgende week pas mee beginnen. Maar bij het zoeken naar iets, kwam ik deze gave set tegen, die zowel heel goed past bij het thema van deze week, als bij Marjo.  Eigenlijk heb ik niet zo heel veel met uiltjes, dat ik deze set zo geweldig vind, is omdat het een set is waarbij alle onderdelen los bij zitten, daar door kun je met deze set alle kanten op.
Het papier komt uit de nieuwe set ” Season of Cheer” Het simpele lijnen patroon leent zich heel erg om het papier te veranderen. De tak en sokken heb ik op het papier gestempeld, Daarna heb ik over het hele papier hulstblaadjes gestempeld. Vandaag was een dag om met stempelstiften te werken, De uit, de sokken, en de hulst blaadjes zijn op die manier gestempeld.  De uiltjes had ik eerst ook gewoon op het papier gestempeld maar dat vond ik toch niet mooi. Die heb ik opnieuw gestempeld op een stukje Very Vanilla, en uitgeknipt.
De pakjes zijn weer uit de set ‘ Peacefull Pines’

Voor de tekst heb ik met de Washi tape punch uit het papier gepunched, en daarna een stukje Very Vanilla gebruikt om er weer in de opening te leggen.

De stempelset heet : Owl Occasions, en is niet meer te koop

Groetjes
Marrigje

2015-10-27 18.02.24

Marjo

Helemaal verliefd ben ik op de set snow place en dan helemaal op de pinguïn. Ik had natuurlijk pasgeleden er een kerstkaart mee gemaakt, dus deze kaart moest totaal anders worden.
De oude spullen die ik heb gebruikt zijn blendabilities in de kleuren soft sky, calypso coral, daffodil delightful en wild wasabi. Wat vind ik dit toch heerlijk inkleuren. Ik hoop zo dat Stampin Up met nieuwe inkleurstiften komt.
De set good neighbours is ook niet meer te koop! daar komen de bomen en wolken uit.
De zon komt uit de oude set hello love.
Verder nog gebruik gemaakt van de strepenstempel uit Gorgeous grunche, de uilenpons voor de bikini, een cirkelpons en de strokenschaar.
Ik vind hem erg leuk geworden.
Groetjes Marjo

Marjo Oud en nieuw oktober

 

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Stampin’Up!, wil je bestellen, of wil je een workshop volgen, bij je thuis of bij ons? Laat maar weten, Wij helpen je graag.

Deze week is Project Life aan de beurt.
Project Life, ook wel Pocket Page Scrapbooking genoemd, is zo heel erg leuk om te doen.  Stampin’Up! verkoopt heel veel kaartjes en embellishments om het makkelijker te maken. Maar zelf kaartjes maken kan ook, en is ook super leuk om te doen.

Marrigje 

Er zijn een aantal albums die vragen om afgemaakt te worden. Voor mijn Project Life album (dat van het gewone leven) liggen een bulk foto’s klaar. Daarnaast ben ik bezig met een album waarin ik laat zien wat ik als workshopleidster, en Stampin’Up! demonstratrice allemaal doe.  Dat album spreekt me op dit moment het meeste aan, dus daar heb ik weer een pagina van klaar.
Deze pagina past weer heel goed bij Project Life, want gaat over boekbinden. Ik vind het zo super om boekjes te maken. Deed ik als kind al,en inmiddels ben ik beter geschoold. Ik vind het heerlijk om mijn passie daarvoor te delen met anderen.

Groetjes
Marrigje

Bestand 16-10-15 11 15 24

 

Marjo

Bij deze mijn project life pagina. Dit keer niet zoveel tierelantijntjes erbij omdat dit de gebeurtenis niet naar was.
Ik moest even de gebeurtenis van gisteren van mij afschrijven en ook daar leent project life zich goed voor.
Gisteren was mijn kitten Mango bijna dood omdat ik hem echt maar heel even alleen liet met een bandje om. Hij had het voor elkaar gekregen dat dat bandje om zijn onderkaak zat en hij kreeg geen adem meer. Ik kreeg bandje niet los en heb het gelijk doorgeknipt. Mango lag toen stil op het aanrecht en ik heb een soort van mond-op-mondbeademing gedaan. Het duurde nog meer dan een half uur voordat hij beetje beter ademde en pas vanochtend begon hij met eten en drinken.
Ik ben er helemaal ondersteboven van, maar gelukkig zag ik hem snel en heb ik goed gehandeld.

Groetjes Marjo

Marjo PL Oktober

 

Wil je meer weten over Project life neem dan contact op met een van ons. We helpen je graag verder. Workshops, en cropavonden behoren ook tot de mogelijkheden.

 

Een uitdaging verzinnen is best lastig. er is zoveel moois om uit te kiezen.
Voor deze maand koos ik voor een andere insteek. Ik weet dat Marjo heel erg graag in haar Art Journal boek bezig is. Dus heb ik haar uitgedaagd om een Art Journal pagina te laten zien die ze gemaakt heeft met Stampin’Up! Produkten.
Wat natuurlijk ook betekend dat ik wat moet laten zien.

Marrigje

Art Journal is voor mij een mogelijkheid om nieuwe technieken uit te proberen zonder dat het gelijk resultaat moet hebben. En dan komen er wel eens grappige dingen te voorschijn.
De technieken zijn dingen die in mijn eigen hoofd zijn ontstaan, of die ik leer van andere stempelaars.
Een van de technieken die ik leerde van Conny de Lely was werken met inkt en arabische gom. Heel erg leuk om te doen, en ik heb er ook heel veel kaarten mee gemaakt.

Doordat ik in een boek werk, drukte de inkt door op de pagina’s er achter. Vaak gebruik ik dan papier of gesso om de pagina weer bruikbaar te maken voor een volgend project. In dit geval heb ik het doorgedrukte juist gebruikt als hartjes voor bloemen. Ik had wilde plannen met deze pagina maar zoals gebruikelijk ben ik zo blij met de achtergrond dat ik er verder niets meer aan gedaan heb.
De tekst heb ik geschreven met de heat wave pen. (niet Stampin’Up!) Mijn behoefte aan glitter oversteeg mijn liefde voor Stampin’Up! in dit geval.

Stempelset: Garden in Bloom.

2015-10-13 10.28.39

Marjo

Bij deze mijn uitdaging die Marrigje voor ons heeft bedacht. Een artjournalingpagina met Stampin Up spullen. Deze heb ik gemaakt. Ik heb hiervoor de stempelset Mixed Bunch gebruikt, die heel lang in het assortiment zat maar er nu dan toch echt uit is. Ook de bijpassende pons gebruikt.
Groetjes Marjo

Marjo Art Journal

 

We zouden het heel erg leuk vinden als je in de commentaren zou laten zien wat jullie maken aan Art Journal.

Art Journal is zo leuk om te doen. Wil je eens een keer mee doen? Neem dan contact op met Marjo of met mij. Allebei helpen we je heel graag op weg.

 

Deze week kozen we voor de prachtige kleur Blackberry Bliss Een van de incolors die er vorig jaar (2014) nieuw in kwam en die zomer 2016 weer zal verdwijnen.
Wat en prachtige warme kleur is dat. Hij combineert geweldig met Blushing Bride bijv, maar ook met Crushed Curry, en natuurlijk de andere  In Colors van zowel dit jaar als vorig jaar.

We hebben er allebei een kaartje mee gemaakt, die weer in niets op elkaar lijken. Het zou geweldig zijn als jullie in de commentaren laten zien wat jullie maken met deze kleur. Wij zijn heel erg nieuwsgierig.

2015-10-07 00.00.06

Ik wilde voor mijn kaartje van vandaag weer eens wat anders doen. Als ik er niet op let, maak ik, wat ik noem, altijd hetzelfde kaartje. Min of meer dezelfde layout gebruik ik dan. Vandaag wilde ik weer iets heel anders. Door drukte deze week had ik eigenlijk geen inspiratie. Maar die komt vanzelf als ik bezig ben.
De kleuren die ik heb gebruikt zijn Blackberry Bliss , Crushed Curry en Old Olive.  De stempelset die ik heb gebruikt is Summer Silhouette, Al een wat oudere stempelset, maar zoo mooi! .

 

Marjo

Blackberry bliss was de kleur die we deze keer hadden gekozen.
Ik vind het altijd best moeilijk om een kaart te maken in 1 kleur, maar dat is juist de uitdaging.
De stempelset lighthearted leaves heb ik net nieuw en ik ben echt gek van deze set.
Ik heb maar 1 stempel gebruikt en deze ingekleurd met blendabilities rich razzleberry. Deze kleurt erg mooi bij de kleur Blackberry bliss.
Helaas had ik geen karton van Blackberry bliss en dus heb ik wit karton gesponst met de kleur inkt.
Groetjes Marjo

Marjo Blackberry blis