Marrigje:

Ongelofelijk eigenlijk dat het alweer bijna 2016 is. 2015 was voor mij en mijn gezin een heel bewogen jaar.
Ik ben oma geworden, wat toch wel de grootste gebeurtenis was voor mij.

Voor deze pagina heb ik de foto’s die ik van het vuurwerk heb gemaakt gebruikt als achtergrond kaartjes. Met oud en nieuw, en met Meierblis zijn er gewoon geen betere kaartjes te vinden dan de foto’s die je bij de evenement maakt. Vandaar.
Om de hele pagina te laten glitteren heb ik de foto’s gemat met gltter papier van Stampin’Up!
Iedereen een fijne jaarwisseling, dat al je dromen en wensen voor 2016 uit mogen komen.

2015-12-30 20.44.20

Groetjes

Marrigje

Marjo

Voor project life heb ik dit keer gekozen om te werken in mijn kleine Stampin’up album.

Marjo PL December

Dit is een klein formaat en werkt dus heel prettig als je maar 1 of 2 foto’s van een onderwerp wilt laten zien.
Ik had nog twee kerstkaarten gemaakt met mijn favoriete pinguïn en ik vond het wel leuk om die in een album te doen zodat je over een aantal jaar ook nog weet welke kerstkaart je hebt verstuurd.
Ik was eigenlijk nu zo klaar. Leuk kerstdesign papier van Stampin’up, kaarten erop geplakt en versierd met wat Stampin’up kerststempels.
Groetjes Marjo

Marjo PL December 2

Het is (bijna) kerst, en met kerst zijn er vaak feestjes. De uitdaging was : maak een Uitnodiging met Stampin’Up! produkten.
Dit zijn onze uitwerkingen:

Marrigje

2015-12-22 18.53.55Als ik een feestje geef, is dat meestal een etentje. Eten met vrienden en familie vind ik geweldig.  Omdat ik niet duidelijk had wat voor etentje ik zou geven, heb ik een algemene etentjes uitnodiging gemaakt. De rest van informatie kan ik dan binnenin de kaart kwijt, Net als de tijd en het adres.

De grote stempel komt uit een set Homemade for you. Die ‘hoort’ bij de Bakersbox thinlits maar is ook heel goed bruikbaar op andere kaarten. Ik vond de tekst nu heel goed passen bij een lekker kerstdiner.

Groetjes
Marrigje 

 

 

 

Marjo

marjo UitdagingDe uitdaging die Marrigje verzonnen was: maak een uitnodiging voor kerst of oud en nieuw.
Bij deze mijn uitnodiging, de achtergrond heb ik gemaakt door de inkten most meadow, real red en crushed curry op mijn craftsheet te stempelen. Daarover heb ik water gedaan en toen met mijn witte papiertje erdoor heen gegaan. Op deze manier krijg je een gave achtergrond. Wat ik er zo leuk aan vind is dat je nooit precies weet hoe deze wordt.
De kleine tekstjes en de ster komen uit de set many merry stars. Deze heb ik gestempeld met delightful dijon. . Verder natuurlijk glitterpapier gebruikt en een sterpons.
Groetjes Marjo

Kerst, toch wel de tijd van kransen.  Daarom ook nog kaartjes met een kerstkrans.  Deze stempel heeft een stans erbij, wat het helemaal makkelijk maakt om mee te werken.

Marrigje 

Dit jaar doe ik een December Daily, dan maak je elke dag een scrapbook pagina, in mijn geval dus een Project Life Pagina, over wat er die dag gebeurd. December is natuurlijk de maand van de feesten, met Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw.
Voor mij nog extra feestelijk, want ik heb ook nog eens 2 jarige.   Heel erg leuk om al dat in een December Daily vast te leggen.
Het is voor het eerst dat ik het doe, maar ik ben gelijk verslaafd.

Dit kaartje heb ik voor de December Daily gemaakt, en omdat het nog geen kerst is, heeft ie nog niet zijn weg gevonden naar mijn album.  Het kan dus zijn dat je dit kaartje terug ziet over een paar weken als we Project Life laten zien.

2015-12-16 16.04.05

Groetjes

Marrigje

 

Marjo

Bij deze mijn kaart voor de stempelset wondrous wreath. Ik vind het altijd zo gaaf dat er dan een bijpassende thinlit bij zit. Ik kan niet zo mooi knippen en zeker met deze krans zou het er, bij mij dan, niet uitzien. De achtergrond heb ik gestempeld met de set hardwood.
Verder nog het woord Noël uitgestanst en klaar is mijn kerstkaart.
Groetjes Marjo

Marjo Wondrous Wreath

Groetjes

Marjo

 

Built for Free Using: My Stampin Blog

Marrigje

Sinds ik met Stampin’Up! produkten werk, heb ik de collectie stempelinkten bij elkaar gespaard.
Natuurlijk gebruik ik niet elke stempel inkt evenveel, je hebt favorieten. Always Artichoke was tot voor kort voor mij een beetje onder de radar gebleven,
De laatste tijd pak ik hem steeds vaker, en zeker voor Kerstkaarten vind ik het een geweldige kleur.

Op de kaart die ik hier laat zien is de kerstboom met een aquarel techniek gekleurd

De dennentak is ook gestempeld met Always artichoke.

De achtergrond is Mossy Meadow, een van de incolors van dit jaar. Ook al zo een mooie kleur, en zeker in combinatie met Always Artichoke heel goed te gebruiken.

Groetjes

Marrigje

2015-12-08 18.43.51

2015-12-08 18.43.57 2015-12-08 18.44.02

 

Marjo

Bij deze mijn kaart met de kleur Always Artichoke.
Een prachtige donkerkleurige groen vind ik het.
Ik heb gebruik gemaakt van de stempelset embellished ornaments met uiteraard de bijpassende thinlits. Ik heb de kerstbal drie keer gestempeld en deze vier keer uitgestanst. De gestempelde stansjes heb ik dubbel gevouwen en deze op de lege stans geplakt. Zo krijg je een heel leuk effect. Verder merry christmas uit de set snow place en een pons.
Groetjes Marjo

Marjo Always Artishoke

 

 

Marrigje

Bij de vorige Sal-a-Bration van Stampin’Up! hadden we zulk mooi design papier, daar heb ik toen een hele boel basis kaartjes mee gemaakt. Binnenkort start de nieuwe Sal-a-Bration. Daarom heb ik het laatste basiskaartje nu gebruikt voor ons Oud en Nieuw blog.
De set Snow Place is het nieuwe produkt.
Ik vind deze set zo verschrikkelijk leuk. En niet alleen voor kinderen.  En om het makkelijk te maken, knippen hoeft niet, de framelits Snow Friends, snijden elk onderdeel uit.

Groetjes

Marrigje

2015-12-01 18.56.55  2015-12-01 17.52.14

 

Marjo

Bij deze mijn oud en nieuwkaart.
Oude dingen zijn:
De kleur bashful blue, het blauwe papier van storytime, de kleine sterretjes uit festival of trees en many merry stars en prettige kerstdagen uit de set sentimenten.
Nieuwe dingen zijn:
De stempel uit embellished ornaments, uitgesneden met de bijpassende thinlit, songtekstenpapier uit home for christmas designer series paper en de inkt pacific point.
Groetjes Marjo

Marjo Oud en Nieuw December