De uitdaging was deze keer van Marjo. Maak een kaart in een vreemde vorm.

Marrigje

Ik vond het een leuke maar lastige uitdaging. Ik merkte, toen ik er mee bezig ben, dat ik rechthoekige en vierkante kaarten makkelijker vind. Die wil ik dan wel gek snijden en vouwen maar daarmee is het nog niet een kaart in een vreemde vorm.

Dus deed ik wat ik altijd doe als ik vast zit met een uitdaging of iets wat ik aan het maken ben, ik ging door de catalogus bladeren,  Ik zag de vlinder stempel en toen bedacht ik dat dat wel mooi zou zijn.

2016-01-11 21.05.44-1Ik heb de basis gesneden door de framelit op cardstock te leggen, en met een mesje langs de buitenrand te snijden. Het cardstock was al dubbelgevouwen, en de vlinderstans lag net over de vouwrand, zodat je een dubbele kaart krijgt.

 

 

 

 

 

 

2016-01-11 21.05.36Daarna heb ik een vlinder gestansd uit Sale-A-Bration designpapier.  En omdat de kaart nog wat nodig had, heb ik het designpapier van glitter voorzien met de Wink of Stella glitter pen

 

 

 

 

 

 

 

2016-01-11 21.06.05(echt een aanrader als je van glitter houdt)

Groetjes
Marrigje

 

 

 

 

 

 

 

Marjo

Bij deze mijn uitdagingskaart. Ik had verzonnen dat we een aparte vorm kaart moesten maken.
Omdat ik gisteren net mijn nieuwe spullen uit de spring catalogus ontving wilde ik heel graag een kaartje met 1 van mijn nieuwe sets maken. Ik had onder andere de geweldige stempelset a Nice cuppa gekocht met bijpassende thinlits. Dit kaartje heb ik ermee gemaakt.

GroetjesMarjo Uitdaging Januari      Marjo Uitdaging Januari 2
Marjo

Een van de stempelset uit de Spring Summer catalogus waar we allebei gelijk helemaal verliefd op waren, was deze! Een stempelset, met stansset (altijd goed om even extra naar te kijken wat mij betreft)  Prachtige bloemen maar vooral prachtige bladeren! Die heb je altijd te weinig. Het bijpassende papier (wat je ook krijgt als je de bundle besteld) is ook zo mooi. Mooie warme kleuren en een wat tropisch uiterlijk.

Marrigje

2016-01-11 21.07.16Ik ben dol op dit papier, het spreekt heel erg tot mijn verbeelding. Omdat ik niet kon kiezen welk papier ik zou gebruiken, dus heb ik maar strookjes gesneden en de fishbone techniek gebruikt.

De bloemen gestempeld en uitgestansd. Ik heb er geen sentiment bij geplak, de kaart was zo vol genoeg.

De hartjes van de bloemen heb ik uit Hello Honey cardstock geponst met de gaten ponsen van Stampin’up! Ik weet niet waarom maar bloemen horen gele hartjes te hebben vind ik altijd.

Groetjes
Marrigje

 

 

Marjo 

Marjo Botanical Garden 1Bij deze twee kaarten van mij met de afgesproken set botanical garden. Toen ik de nieuwe spring catalogus zag was ik gelijk verliefd op deze set. Ik heb dan ook de stempels gekocht en de bijpassende thinlits. Wat ik vooral zo leuk aan de thinlits vind is dat ze zonder de stempels ook heel bruikbaar zijn. Vooral de thinlits van die opengewerkte bloemen vind ik geweldig. Die kun je dan een beetje omhoog halen waardoor je een diepte-effect krijgt.

 

 

 

Marjo Botanical Garden 2

 

Eigenlijk heb ik bij beide kaarten alleen het blad gestempeld.
Bij beide kaarten designpapier gebruikt, maar die kun je natuurlijk ook zelf stempelen. De stempelset xoxo vind ik erg leuk en bruikbaar, maar sommige mensen vroegen me toch wat het betekende. Volgens mij kusje, knuffel, kusje, knuffel.

Groetjes Marjo

Voor deze week maakten we wat met Soft Sky. Een prachtige zachte kleur blauw, die zoals de naam al zegt, heel geschikt is om een lucht mee te stempelen of te sponsen. Maar zoveel meer is mogelijk!

Marrigje

Op zoek naar materiaal om mijn Soft Sky kaartje mee te maken, zag ik een pak nieuw designpapier liggen. Dit papier kun je deze maanden (tot eind maart) gratis krijgen bij een bestelling van 60 euro!  En had precies de kleur die wij hadden afgesproken te gebruiken.  Toen werd het zomaar een heel ander kaartje dan ik van te voren bedacht had.

2016-01-11 21.01.32-1

De basiskaart is Soft Sky cardstock. Ik heb er bloemen opgestemped in Soft Sky. De tekst is ook Sale-A-Bration , en is gestempeld met Pool Party.

 

 

 

 

 

 

 

 

2016-01-11 21.01.37-1Het hoekje is omgerold, en vast gezet met een stukje Bakers Twine. Dat was eerst wit maar heb ik gekleurd met het Soft Sky inktpad. Als je dat doet wel even laten drogen, want anders zit je (nog meer) onder de inkt.  In het hoekje heb ik een bloem gestempeld, met Pool Party.

 

 

 

 

 

2016-01-11 21.03.13De bloemtjes zijn gestempels met Soft Sky op een restje Wisper White cardstock, en uitgeknipt. Opgeplakt. Toen vond ik het nog een beetje saai, en als het saai is moet je glim toevoegen! De hartjes van de bloemen zijn dus een Rhinestone.

 

 

 

 

 

Groetjes

Marrigje

Marjo

Bij deze mijn kaart met de kleur soft sky.
Bij de naam soft sky moest ik gelijk aan de stempelset sky is THE limit denken. Deze set kun je gratis uitkiezen tijdens de celebration als je voor €60,00 besteld.
De celebration duurt van 5 januari tot en met 31 maart.
En zeg nu zelf: wie wil er geen gratis set hebben?
Marjo soft SkyBij dit kaartje heb ik alle teksten, rookpluim en wolkjes die bij deze set zitten gestempeld in de kleur soft sky. De kleur soft sky is een geweldige zacht blauwe kleur die zich heel goed leent voor achtergronden.
Daarna heb ik van een stukje papier een soort van boogjes geknipt. En met een sponsje en de kleur soft sky hierover heen gesponst. Je krijgt dan een heel leuk effect van een soort wolken.
Het vliegtuig heb ik gestempeld met de kleur island indigo omdat deze dan veel beter uitkomt dan dat ik hem ook in de kleur soft sky had gestempeld.
Het vliegtuigje heb ik uitgeknipt en verhoogd met 3-dimensionals.

 

 

 

Groetjes

Marjo

 

Marrigje

2016-01-05 20.46.36Elk jaar staat er in de Spring/Summer periode prachtig romantisch papier. Ik sla dat altijd genoeg in om daar later nog meer mee te kunnen doen.
Dit jaar staat er in de Spring/Summer periode een paar prachtige romantische setjes. First Sight is er 1 van.  Helemaal geschikt voor mijn romantische ziel,
Die 2 heb ik gecombineerd op een kaart. De swirl heb ik een aantal keer gestempeld met Versamark, en daarna geheat embossed met Blushing Bride embossingpoeder, Ook dat is retired, maar past helemaal bij de stijl van de Spring/Summer catalogus van dit jaar.

 

 

 

 

2016-01-05 20.47.06Op een stukje Blushing Bride cardstock heb ik dezelfde swirl ook gestempeld met Versamark, en daarna de tekst erop gestempeld. Daarna uitgestansde met de Banner framelit. Strikje er op, en met dimentionals opgeplakt op de kaart.

Groetjes
Marrigje

 

 

 

 

 

 

Marjo

Marjo Oud en Nieuw Januari

Bij deze mijn oud en nieuw kaart. Oud zijn de kleuren inkt, gumball green, certainly celery, summer starfruit, raspberry ripple, strawberry slush en coastal cabana. Ook het cardstock in de kleur certainly celery is oud.
Nieuw is natuurlijk mijn nieuwe set botanical blooms. Deze geweldige set is vanaf 3 januari te bestellen.
Ook nieuw, of in elk geval niet oud , zijn de inkt crushed curry, de ponsen die ik heb gebruikt en de stempel happy uit de set celebrate today.
Groetjes Marjo