Een nieuwe toevoeging aan ons lijstje van projecten en uitdagingen.
Marjo is een Art Journaling ster, en ik vind het ook heel leuk om te doen.  Wij willen graag laten zien dat je dat ook kunt met Stampin’Up! produkten.

Marrigje 

Het heeft heel lang geduurd voor ik echt doorhad wat Art Journaling is. Eigenlijk is het kliederen in een boekie, tenminste zo vind ik het. Ik hou me aan geen enkele regel, en ik doe maar wat.
Ik gebruik mijn Art Journal voornamelijk om technieken uit te proberen, of om te bekijken of het lukt wat ik in mijn hoofd heb.  En soms komt er dan iets heel leuks uit.

Op deze pagina heb ik handgel op alcohol basis gesmeerd, en daar inkt op gedruppeld. Daarna het album dicht gedaan en weer open. Deze achtergrond was het resultaat.

Daar heb ik swirls op gestempeld, met Blackberry Bliss en de stempelset Fabulous Flourishes. Bloemen gestanst en opgeplakt. Tenslotte de bolletjes gevuld met glitter.

Groetjes

Marrigje

2016-02-01 16.11.38 2016-02-01 16.12.23

 

Marjo

Marrigje kwam met het geweldige idee om het thema artjournaling toe te voegen. Uiteraard was ik het daarmee eens aangezien ik artjournalingen geweldig vind. Ik heb verschillende boeken waarin ik werk. Op dit moment heeft Stampin up nog geen artjournalingboek, maar ik hoop dat dat in de toekomst wel komt.
Dit boek heeft roze pagina’s. Ik heb op mijn craftsheet verschillende inkten gezet, vier kleuren. Daarna een beetje water erover gespoten en toen met mijn boek erdoor heen gegaan. Dit is mijn favoriete techniek omdat je nooit precies weet hoe het eruit komt te zien en dat vind ik juist zo leuk.
Daarna heb ik met dezelfde inkten stempels gezet. Ik heb de sets a Nice cuppa en timeless textures gebruikt. Deze sets staan in de nieuwe springfolder van Stampin’up en vind ik super bruikbaar.
Groetjes Marjo

Marjo Artjournaling FebMarjo Art Journaling Feb 2

Marrigje

Al jaren ben ik liefhebber van Stampin’Up! en ik heb dan ook veel stempels, uit heel veel verschillende jaren. Zo leuk om die weer eens voor deze uitdaging voor de dag te halen.
De set die ik voor deze kaart heb gebruikt heet : A Fitting Occasion

2016-02-01 20.34.35Met deze set maak je heel veel verschillende labels, voor elke gelegenheid. Toen ik deze set net had heb ik er eindeloos mee gespeeld. Op zoek naar een stempelset voor mijn oud en nieuw kwam ik hem zomaar weer tegen. Leuk, weer even heerlijk mee gespeeld.
Het papier dat ik heb gebruikt is onderdeel van de Sale-a-Bration van dit jaar. en nog te verkrijgen tot 31 maart.

 

 

2016-02-01 20.34.45

Het lint is verkrijgbaar in alle in colors van dit jaar. Ik ben niet zo heel erg van lintjes, deze serie vind ik echter zo mooi, dat ik deze allemaal moest hebben. Lekker breed, en prachtige kleuren.

Groetjes
Marrigje

Marjo

Bij deze mijn kaart met de kleur bashful blue. Deze kleur gebruik ik vaak voor een subtiele achtergrond of voor een echte winterse kaart.

Marjo Oud en Nieuw FebNu wilde ik eens iets heel anders met deze kleur en dat vond ik best moeilijk. Het is zo’ n mooie lichte kleur, maar daarom niet echt geschikt om teksten mee te stempelen. Daarom heb ik  de tekst in de kleur pacific point gestempeld en 1 woordje met bashful blue. Verder de stempelsets amazing birthday gebruikt. Wat is dat toch een set waar je veel kanten mee op kunt.
Ook de achtergrond geembosst en sterren uit geponst uit bashful blue en glitterpapier.

 

 

 

 

 

Groetjes Marjo

 

 

Marrigje :

Een tijdje terug had ik voor dit blog een Project Life kaartje bewerkt. Vandaag laat ik zien hoe die in mijn December Daily is terecht gekomen. Ik heb hem bewaard voor 2e kerstdag.
Al sinds jaar en dag ga ik, met mijn gezin, naar het Kerstconcert van Exelcior in de Maartenskerk in Oosterend.

De eerste kerstdag is voor mij altijd een stille dag, omdat een deel van mijn kinderen, door de scheiding, die dag bij hun vader vieren.  Dan eten we zuurkoolstampot, omdat wij dat heerlijk vinden.

2016-02-01 20.33.31

De December Daily was super om te maken, voor mij was het de eerste keer, in 2016 doe ik het beslist nog een keer. Kan me er nu al op verheugen. Wie doet er met me mee?

Groetjes
Marrigje

Marjo

Bij deze mijn bijdrage voor project life.
Ik was heerlijk op mijn hobbyzolder aan het stempelen. Het fijne van zo’n zolder is dat je alles bij de hand hebt en dat je alles kan laten liggen. Niemand heeft er last van want in principe komt er niemand op mijn hobbyzolder.
Alleen nadeel is dan wel dat het soms wel een erg zooitje wordt. Ik heb dan bijna geen plekje meer op mijn bureaublad om te stempelen , om van de vloer maar niet te spreken.
Zo lekker he om de achterkantjes van je dubbelzijdig tape zo op de grond te kunnen laten dwarrelen.
Ik was bezig om een swap te bedenken voor een Stampin up dag in april en zo ontstond het plan om mijn hobbyplekje te fotograferen. Als versiering nog de thinlits gebruikt van de set Nice cuppa. En natuurlijk stempels van de set timeless textures.
Groetjes Marjo

Marjo PL Feb