Marrigje

2016-04-26 20.34.19Morgen is het Koningsdag in Nederland. Dus hebben wij oranje kaarten gemaakt Stampin’Up! heeft een scala aan oranje kleuren dus was de opdracht voor dit teamblog alleen Oranje.     Ik heb vaak gehoord, van deelnemers aan workshops, dat oranje niet van veel mensen een favoriete kleur is, maar eigenlijk is het een heel vrolijke feestelijke kleur. Zeker in Nederland, waar Oranje ook de kleur is van ons Koningshuis, en natuurlijk van ons voetbalteam. Bij feest hoort in mijn hoofd dan ook Oranje.

Omdat morgen onze koning jarig is, heb ik een verjaardagskaartje gemaakt. Met de geweldige set Sunburst Sayings en Sunburst framelit. Nu nog als bundle te koop, dus wil je hem hebben, sla dan nu je slag!

Ik heb al meer met deze mal gewerkt, maar toen heb ik hem als sjabloon gebruikt en heb er omheen gesponsd. Nu heb ik hem gesneden uit Whisper White cardstock, en met zelfgemaakte sprayinkt bewerkt. Sprayink maken is vrij simpel. Ik gebruik daarvoor een mister, die ik vul met alcohol (70%) en daar doe ik 15 druppels reinker in de juiste kleur bij. In dit geval Tangerine Tango.
Daarna ben ik gaan stapelen. Onder de Sunburst diecut zit een gouden doily, die heb ik laatst bij de Weekly Deals gekocht. En ik vond het goud wel bij het koninklijke thema passen. De achtergrond kaart is Pumpkin Pie. Ik denk dat dat mijn favoriete kleur oranje is. In ieder geval is dat mijn meest gebruikte kleur oranje.

Eerst had ik het It’s your Day op de banner gestempeld, maar dat vond ik niet zo mooi. Dus heb ik het, met cajun Craze op een van de zonnestralen gestempeld. Een stukje goud sequin trim aan de banner geniet, en het rondje met dimentionals er boven op.
Deze kaart kan zo naar Koning Willem-Alexander. Jammer dat ik dat nou weer te laat bedacht heb.

Groetjes

Marrigje

 

 

Marjo:

Oranje is onze kleur voor deze week omdat heel Nederland deze week oranje kleurt omdat het Koningsdag is. marjo Oranje
Met de nieuwe catalogus en zijn nieuwe producten heb ik weer gebruik gemaakt van een oude techniek. Soms moet er even een nieuw product komen waarbij je dan denkt, tuurlijk, dat moet ik ook weer eens doen. In de nieuwe catalogus komt er een nieuwe kleur embossingpoeder uit, namelijk de kleur koper. Ik heb dus met clear inkt de bloemen gestempeld en daarover heen het koperpoeder. Daar waar de kleurloze inkt was gestempeld zat nu ook het koperpoeder. Dit verhit met de heathtool totdat je koperpoeder is gesmolten. Het geeft een prachtig effect en het is nu even echt mijn favoriete product.
Groetjes Marjo

Art Journal, een geweldige manier om je eigen creatieve uitspattingen bij te houden, Of gewoon een mooi album te maken, Allerlei technieken en materialen kun je er in kwijt.
Iedereen heeft zijn totaal eigen stijl. Ook met Stampin’Up! materialen kun je heel goed een Art Journal bij houden.

Marrigje

2016-04-07 09.40.36 Thema van vandaag is Spelen met Letters. En regenbogen :D. Ik ben dol op regenbogen Ik loop regelmatig in de stromende regen naar buiten om te kijken of ik een regenboog kan ontdekken. Die ik dan op de foto zet.  In mijn werk kom je dan ook regelmatig een regenboog, of een regenboog aan kleuren tegen.
Zo ook in mijn Art Journal bijdrage van vandaag. Een regenboog gemaakt met letters. Want ja, ik ben ook een alphabet junkie 😀

Groetjes
Marrigje

 

 

 

 

 

 

Marjo 

Marjo ArtJournal AprilArtjournalen vind ik zo heerlijk om te doen. Ik heb verschillende albums en altijd is het weer een verrassing hoe de verf of inkt het doet op de verschillende pagina’s.
Ik heb nu een klein boekje gebruikt met best wel dunne pagina,s. Gelukkig is de inkt van Stampin Up niet heel nat. Ik heb gesponst over de bladzijdes met een sponsje en inkt. Ook heb ik het inktkussen soms op zijn kop op de bladzijde gedrukt. Daarover heen met dezelfde kleuren inkt wat mooie stempels en een stempel juist met zwart gestempeld. De uil van Stampin Up met zijn bijpassende pons is favoriet bij mij, dus die heb ik uiteraard hierbij ook gebruikt.
Groetjes Marjo