Marrigje:

2016-06-28 19.03.24

Ooit verzuchtte ik: ” Ik wilde dat ik maar 1 hobby had” En toen ontdekte ik Scrapbooking. Dat was het, Scrapbooking, en dan je eigen embellishments maken. Snel gaat het dan niet, ook niet als je het snelle systeem van Project Life gebruikt, maar leuk dat het is! Ik haak, brei en borduur voor mijn albums. Maak foto’s als ik een speciaal embellishment nodig heb.
Alles kan zijn weg vinden naar mijn albums, net hoe mijn pet staat, en wat het onderwerp van de foto’s is.
Ook deze is keer is het weer een pagina uit mijn business boek, Dat is het enige boek waar ik momenteel aan kan werken. De zomer komt er aan, en dat is de drukste periode voor ondernemers op Texel.

2016-06-28 19.03.292016-06-28 19.42.15

Groetjes

Marrigje

 

Marjo 

Bij deze mijn bijdrage voor deze week voor Project Life.
Zoals jullie de vorige keer konden lezen ben ik een nieuw boek gestart. In dit boek heb ik mooie pagina’s gemaakt met inkt, stiften en stempels.
Project life heeft een geweldige stempelset met alle dagen, maanden en cijfers. Die kon ik dus heel goed gebruiken voor mijn boek. De bedoeling is dat ik elke dag kort opschrijf wat er is gebeurd. Zo heb je over een jaar een mooi jaar overzicht. Het zit dus een beetje tussen een agenda en een dagboek in.
Het leuke ervan is dat je de pagina’s zelf maakt.
Deze pagina’s heb ik gemaakt door met een babydoekje de inkt op te pakken en uit te smeren op je pagina. In dit geval de kleur baked Brown sugar. Daarna heb ik met een droog sponsje ook wat inkt opgepakt en uitgesmeerd. Doordat er nu geen water bij zit krijg je een wat donkerdere kleur.
Daarna mijn data stempels gepakt en de dagen van de week gestempeld.
De pagina wat opgevrolijkt door de nieuwe set painters palette te gebruiken. Lijkt mij leuk om daar dan een fotootje in te doen van die week. Verder de randen gestempeld met een oude set van Stampin Up en met de set timeless texture. Die set is echt onmisbaar. Verder nog wat andere stempels gestempeld en leuke tape van Stampin Up gebruikt.
Groetjes Marj

Marjo Project Life Juni 1 Marjo Project Life Juni 2

Natuurlijk kiezen we de komende tijd voor de nieuwe InColors als het gaat om de kleur uitdaging. Die zijn zo verschrikkelijk mooi dit jaar!

Marrigje
Op het moment ben ik verschrikkelijk druk met een paar grote opdrachten voor de Stayokay Texel. Die slokken nog heel even het meeste van mijn knutsel/handwerk tijd op, en daarom is het heerlijk dat dit blog er is. Nu ben ik verplicht in ieder geval eens in de week met mijn stempels te spelen. Ik hoop wel dat het snel weer meer dan eens in de week is, want mijn hoofd loopt over van plannen. Met wat we in de nieuwe catalogus aan stempels papier en produkten hebben, kan het ook niet anders of je wilt er mee spelen.
Voor het blog van vandaag koos ik voor de nieuwe Nederlandse set die Stampin’Up! aanbied. Ik ben super blij met deze set. De teksten zijn bruikbaar en hebben een mooi lettertype.
De andere stempels uit deze set zijn helemaal geweldig! Alleen al er naar kijken maakt me blij ! En er ook nog een bijpassende stansset. Die niet alleen de stempels uitstanst maar ook toevoegt omdat het andere bijpassende vormen zijn.

2016-06-21 11.13.14Ik heb een kaartje gemaakt door een stukje Flirty Flamingo cardstock te bestempelen met Flirty Flamingo inkt. Ik vind dat zo mooi, dat ton sur ton stempelen.
Daarna een stukje vellum gesneden en daar een diecut in Flirty Flamingo opgeplakt. Toen was de kaart wel heel erg roze. Dus heb ik white accents gebruikt op de gluedots om het vellum vast te maken (zo zie je die niet meer) en op de diecut.
De tekst heb ik gestempeld op whisper white, en uitgesneden. De tekst is eigenlijk een regeltje, maar ik hou erg van deze manier van teksten toevoegen aan kaarten en Project Life dingen.

 

Marjo

13509600_10201843033033416_1735172464_o

 

Bij deze de foto van mijn creaties van deze week.
Bij de nieuwe incolours zit de geweldige kleur flirty flamingo. Toevallig ben ik gek op flamingo,s en zie ik ze nu ook overal maar dat is een ander verhaal.
Ook heb ik design papier in deze gave kleur gekocht. Met dit designpapier heb ik verschillende soorten zakjes gemaakt met behulp van the giftboxpunchboard. Met dit board maak je heel snel een zakje. Geweldig om er iets in te doen en dan cadeau te geven.

13493671_10201843033073417_281289385_o
Groetjes Marjo

 

Het is de grootste hit uit de nieuwe Stampin;Up! catalogus, en net als iedereen zijn wij ook helemaal weg van deze stempelset.. Dus hebben we maar gelijk van deze stempelset gekozen voor ons teamblog. En scrol even verder door naar beneden, want ons team is uitgebreid! Gemma bij ons team gekomen. Welkom Gemma!

Marrigje 

2016-06-14 12.27.26Ik geef elke week kinderworkshop, en ik maak ook vaak tractaties voor kinderen. Alleen al daarom was ik weg van deze stempelset. Nu ik er mee gespeeld heb, bleek hij nog leuker. Ik heb er nu 1 kaartje mee gemaakt, maar het hoofd zit vol met meer ideeen voor deze set. Ook in combinatie met andere sets denk ik dat hij super is.
De tekst ‘ LOVE’ komt ook uit een nieuwe set. De set ‘Weather Together’  Ik had gepast of het woord paste, en de stempel daarna even aan de kant gelegd. Toen ik wilde stempelen, was de stempel weg. Nergens meer te vinden. Ik wist gelijk weer waarom ik een hekel heb aan polymere. De stempels plakken overal aan vast, en ik ben ze dan ook altijd kwijt. Na overal gezocht te hebben, de hele tafel maar opgeruimd. Uiteindelijk bleek dat de stempel aan de onderkant van de Papertrimmer geplakt zat.  Hoe zorgvuldig ik ook ben, ik ben altijd polymere stempels aan het zoeken. Nou ja, zolang ze teruggevonden worden, blijf ik ze gebruiken. Maar ik stempel toch het liefste met stempels die op hout zitten.

Groetjes

Marrigje

 

 

Marjo :

marjo vosje 1

En eindelijk mocht ik hem bestellen, de set foxy friends met bijpassende pons. Toen ik de set zag in de nieuwe catalogus was ik hier echt verliefd op. En ik niet alleen, want tijdens het bestellen was hij al weer op, maar gelukkig werd hij een paar dagen later bezorgd.
Ik heb een zakje gemaakt van het designpapier incolors 2016-2018, met behulp van de giftbagpunchboard. Deze heb ik net besteld en ik heb al zoveel leuke zakjes kunnen maken, geweldig apparaat vind ik het.

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb het vosje gestempeld en uitgeponst met de pons. Het boomstronkje zit ook in de set. Deze heb ik uitgeknipt en daarop paddenstoeltjes en blaadjes gestempeld. Leuke tekstje erbij en je hebt een geweldig cadeauzakje.

Maar je kan natuurlijk ook andere dieren maken. Ik heb hier een aantal voorbeeldjes die ik heb gemaakt.

Marjo Vosje 2  Groetjes

Marjo

 

Gemma,

Net als iedereen was ik ook gelijk verliefd op de vosjes. Ik kon niet wachten om deze set te bestellen, en ben er gelijk mee aan de slag gegaan.   Dit is het geworden. Het is slechts de eerste van vele vossen kaarten ben ik bang. Want wat is dit een gave set!  Ik had het vosje eerst zonder pootjes maar dat was toch niet zo leuk. Zo makkelijk om met die clearstamps nog even pootjes te stempelen.

2016-06-07 21.44.20
Groetjes
Gemma.