Eigenlijk is het te warm om binnen te knutselen. Maar voor ons is het net zoiets als ademhalen, knutselen, met stempels en inkt spelen, en dus hebben we weer een bijdrage gemaakt voor ons blog.

Marrigje

2016-07-19 19.50.41Stempels en inkt zijn een geweldige manier om Art Journal pagina’s tot stand te laten komen. Vandaag heb ik geen super ingewikkelde techniek gebruikt, gewoon gestempeld. En gekeken wat er kon met deze stempelset :  Touches of Texture. Voor de  Art Journal en techniek junkies onder ons heeft Stampin’Up! steeds meer stempelsets waar je heel erg veel kunt doen op dat gebied. Ik word erg blij van deze sets, maar ja, ik word sowieso erg blij van Stampin’Up!  Ik weet niet of het dan nog wel telt als ik dat zeg 😀

Mijn vorige bijdrage aan Art Journal was een pagina met zee. Daar had ik inkt op gespoten. Ik vind het heel erg leuk om dat de pagina waar ook perongeluk inkt op gekomen is, te gebruiken voor iets heel anders. Ik ben begonnen met dezelfde kleur te stempelen, en daarna door gestempeld. Gewoon lukraak over elkaar heen.

Leuke van deze stempelset is dat hij zich er heel erg voor leent.. Het is wel een beetje mijn nieuwe favoriete set geloof ik. Zo verschrikkelijk mooi als deze set is, en zo veel mogelijkheden heeft hij.

De letters zijn van Letters for You. Een super groot alfabet. De letters zijn ongeveer 5,5 cm hoog, en daarmee te groot om woorden mee te schrijven op kaarten. Maar voor Scrapbook, Project Life en Art Journaling zijn ze perfect. En op kaarten gebruik ik ze ook, maar dan alleen losse letters. En ook dan zijn ze geweldig! Ik heb deze set gekregen van een vriendin,en ik ben er echt super blij mee!

Groetjes
Marrigje

 

 

 

Marjo

Marjo AJ 19-7 Marjo AJ 19-7 2

Deze keer een andere Artjournal gemaakt dan dat jullie van mij zijn gewend.
Ik zag op internet iets leuks, een soort dagboekje, zelf gemaakt en dan kun je opschrijven wat je die dag gedaan hebt, maar dan op een kleine ruimte. Op die manier heb je over een jaar een mooi boekwerk van wat er in dat jaar is gebeurd.
Ik heb eerst met een vochtig doekje de twee pagina,s ingekleurd met de kleur Strawberry Slush.
Daarna heb ik vakken van 6 centimeter gemaakt door een streep naar beneden te trekken.
Met de stempelset Day to Day van project life heb ik de data gestempeld.
De flamingo, tekststempel en het blad komen uit de set Pop of Paradise. Op dit moment zie je overal flamingo,s en ik ben er gek van.
De stippeltjes en verfstreken komen uit de set Painters Palette. En de andere stipjes uit de set Timeless texture.
De beer is een nieuwe set waar ik ook verliefd op ben namelijk de set Baby Bear.
Groetjes Marjo

Oude en nieuwe produkten zijn vandaag aan de beurt op ons teamblog.

Marrigje

2016-07-12 18.12.42Ik wilde deze keer geen kaart maken. Ik heb een bakje gestansd uit het nieuwe papier. Sweet Sugar Plum. en dat bakje heb ik gevuld met bloemen> Hortensia’s. Dat zijn in het echte leven mijn lievelings tuinplanten. Als gevolg daarvan ben ik ook gek op stempels van een hortensia. De stempelset die ik gebruikt heb voor de Hortensia, is echt super nieuw. Op dit moment alleen te koop voor Demonstrators. Deze set is alleen te koop tussen 2 augustus en 31 augustus. En behalve een hortensia staan allerlei bomen op. Ook kerstbomen! Echt super gaaf.

Groetjes
Marrigje

 

 

 

 

 

 

 

Marjo

Marjo oud en nieuw Juli Oud ontmoet nieuw is mijn titel voor deze kaart. De oude linker flamingo komt uit de set Flamingo Lingo, net als de tekst. De nieuwe rechter flamingo komt uit de set pop of paradise, net als de bladeren.
De bloemen komen uit de oude set Botanical fot you.
Ik heb gestempeld met de kleuren flirty flamingo, emerald envy en crushed curry.
Op het moment ben ik gek op flamingo’s, dus ik vond het wel heel geinig om deze te stempelen.
Groetjes Marjo.