De uitdaging van deze maand, is het afmaken van de basiskaart die we gemaakt hebben tijdens de teamdag.

Ik wist gelijk dat ik er ook een minialbum over de teamdag van wilde maken. Helaas heb ik minder foto’s gemaakt dan ik dacht, dus een beetje improviseren. Nou is dat met het prachtige en feestelijke papier van Stampin’Up! niet zo moeilijk,  En dit is het resultaat!

2016-08-23 19.31.02

2016-08-23 19.31.39

 

 

 

2016-08-23 19.31.55 2016-08-23 19.32.01

2016-08-23 18.39.48  2016-08-23 19.32.05 2016-08-23 20.23.30

Als je de foto’s beter wilt zien, ze worden groter als je ze aanklikt.
Groetjes
Marrigje

 

Marjo

Wat hebben we een leuke teamdag gehad. Iedereen had iets lekkers 

mee, we hadden cadeautjes voor elkaar gemaakt, en we hebben heel veel gekletst en gelachen en zelfs ook nog teamfoto’s gemaakt. Want meestal vergeten we dat.
Onze gast Corinne had een geweldige kaart voorbereid die we gingen maken. Uiteindelijk hadden we allemaal de voorkant en de basis voor de kaart af.
De voorkant werkt zo dat als je de kaart beweegt dat dan , in mijn geval, het koppie van de wasbeer een rondje maakt. 

Marjo teamdag 1
Ik had eigenlijk een andere voorkant gemaakt, maar dat was met de lama en die set had ik nog niet en ik wilde de hele kaart in hetzelfde thema maken.
We besloten dus om verder zelf de kaart te versieren en deze als uitdaging te plaatsen op ons blog.
Ik was en ben helemaal gek van de set foxy friends met bijpassende pons omdat ze gewoon te schattig zijn en omdat je er zoveel verschillende dieren mee kan maken. En dat wil ik laten zien met onderstaande kaart.

Marjo Jurriaans
Onafhankelijk Stampin’Up! Demonstrator

Marjo teamdag 2

Marjo Teamdag 3

Marjo Teamdag 5

Marjo Teamdag 4
Groetjes Marjo.   

Deze week hebben een van de nieuwe in colors gebruikt om te laten zien. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van deze kleur vinden. Zelf was ik verliefd op deze kleur zodra ik hem zag. Ik ben dan ook heel blij dat Stampin’Up! de kleur ook terug laat komen in verschillend design papier.

Ik zal van de gelegenheid gebruik maken hoe dit blog werkt. Samen met Marjo besluiten we welke uitdagingen we hebben. Voor deze week, hebben we elkaar uitgedaagd om iets te maken met de kleur Dapper Denim.   We weten van elkaar niet wat we maken. Dat is soms het heel erg grappig, want maken we dingen in dezelfde stijl. Een andere keer heeft Marjo iets bedacht waar ik stijl van achter over sla.
Het team is groter dan alleen Marjo en ikzelf, maar nog niet iedereen heeft tijd om elke week iets voor het teamblog te maken. We zouden het heel erg leuk vinden om meer teamleden te mogen verwelkomen. We zijn een klein team, waar iedereen haar of zijn toverkunsten met inkt kan laten zien.

We hebben vandaag allebei design papier gebruikt. Ik ben los gegaan met het By the Shore. Als eiland bewoner was dat papier met bijpassende stempelset dat me gelijk aansprak. De tekst is eigenlijk op verzoek van mijn dochter die vindt dat ik vaker een pun moet gebruiken op mijn kaarten. Bij deze gedaan :D. De vissen zijn gestempeld met Versamark op Dapper Denim cardstock en geheat embossed met Whisper White. De andere vissen zijn met Versamark en Dapper Denim gestempeld op Very Vanille Cardstock en geheat embossed met clear embossingpoeder. Daarna uitgeknipt, en opgeplakt.

2016-08-09 17.57.33
Ik was nog van plan iets met Vellum te doen maar dat bleek niet mooi, dat heb ik toen maar gelaten. Het vellum zie je later terug bij mijn Art Journaling pagina van deze maand.

Groetjes
Marrigje

Marjo

Een nieuwe kleur is dapper denim, een prachtige donkerblauwe kleur. Ik heb een kaart gemaakt in deze kleur met 1 van mijn nieuwe stempelsets, jar of love met bijpassende thinlits. Ik ben ontzettend blij met deze set want je kan er heel veel verschillende kaarten mee maken. Het potje is er in verschillende maten en je kan het gebruiken als vaas, als verfpotje, als aquarium en nog veel meer.

Marjo Dapper Denim

Ik heb het prachtige designpapier gebruikt van de incolors 2016 -2018, waar dus ook de kleur dapper denim onder valt. Alleen voor de bloemen een andere kleur gebruikt anders gaat het op in het geheel.
Groetjes Marjo

Een van de meest veelzijdige stempelsets uit de Annual Catalog van Stampin’Up! (of zoals het meestal genoemd wordt, de grote catalogus) is de Swirly Bird. Die ben je vast al veel tegen gekomen op facebook en op Pinterest. Wij hebben ons ook laten inspireren door deze set en wat gemaakt.

Heb je ook gespeeld met Swirly Bird? Laat het zien in de reacties, of plaats er een link naar jouw blog. We willen graag zien wat jij maakt.

Marrigje

2016-08-02 19.34.08Swirly Bird, die wilde ik hebben zodra ik hem zat. Wat een gave set, en wat bruikbaar voor iemand die op Texel woont. Je hebt hem dan ook al vaker gezien bij mij. En toen ik afgelopen week met het ‘By the Shore” DSP aan het spelen was, kwam vanzelf de Swirly Bird stempel en stansset ook weer tevoorschijn. Want wat lijkt dit vel DSP op de Swirly Bird stans.   Dat deze stempelset heel erg veel mogelijkheden in zich heeft blijkt wel, want wat Marjo gemaakt heeft is weer iets heel erg anders.
Groetjes
Marrigje

 

 

 

 

 

Marjo 

Marjo Swirly BirdToen ik deze set zag in de catalogus vond ik er niet veel aan, alleen de thinlits vond ik wel gaaf.
Echter ik zag toch steeds meer voorbeeldjes voorbij komen en werd toch een klein beetje enthousiast. En nu ben ik zo blij met de set. Je kan er zoveel verschillende kaarten mee maken, echt geweldig.
Ik heb de achtergrond gemaakt door de stempelinkten emerald envy, sweet sugarplum, peekaboo Peach en flirty flamingo op je mat te stempelen en daarover water te spuiten. Daarna een whisper white papiertje door de inkt halen. Op deze manier heb je altijd een verrassingsachtergrond.
Daarna met flirty flamingo de grote rondjes gestempeld en daarna met sweet sugarplum de contouren gestempeld. Kleine bloemen gestempeld met de kleur peekaboo Peach en ook de tekst op de achtergrond daarmee gestempeld. Steeltjes en blaadjes gestempeld met emerald envy. En dan nog wat subtiele spetters. En niet eens de thinlits gebruikt, terwijl ik dat eerst het leukste van deze set vond.

Groetjes
Marjo