Marrigje

Op Pinterest zag ik een heel mooie Art Journal. Toen ik die aanklikte werd deze met acrylverf gemaakt. En omdat ik alleen met Stampin’Up! produkten werk, heb ik eigenlijk alleen inkt om mee te werken.

En het is de uitdaging om te kijken of zoiets met inkt ook kan. En ja het kan. Ik vind het heerlijk om met inkt te kliederen, vind het dan ook niet erg als ik inkt aan mijn vingers krijg. In tegendeel, Inky Fingers zijn een teken dat het ik heerlijk geknutseld heb.

Ik heb vandaag gewerkt in mijn kleine Art Journal, met de In Colors van 2016-2018 Die kleuren vind ik zo verschrikkelijk  mooi. Verder heb ik de stempelset Best Birds met bijpassende framelit set gebruikt.
De teksten komen uit de set :Thoughtful Banners. Elke keer als ik die set pak, dan denk ik weer, dit is mijn favoriete teksten set.

En zoals altijd als ik bezig ben met Art Journal vraag ik me af, waarom doe ik dit niet vaker? Ik vind het zo verschrikkelijk leuk om te doen, en toch komt het er weinig van. Er is, zeker met inkt en stempels, zo heel veel leuks om te doen natuurlijk.

Groetjes
Marrigje

2016-10-25 14.41.06

Marjo

Artjournal, ik hou ervan. Heerlijk kliederen met alles wat je tegen komt. Tenminste zo werk ik.
Ik heb dus nu gewoon heeeeel veeeeeel stempels van Stampin up! gepakt en deze met zwart gestempeld. Daarna met een sponsje inkt van verschillende inktkussens gepakt en het ingekleurd. Daarna met whisper white rondjes gezet. De inkt whisper white is echt onmisbaar in mijn artjournals.
Daarna een foto van mezelf bewerkt en opgeplakt.
Groetjes Marjo

Marjo Art Journal 1Art Journal Okt 2

Marrigje

Met mijn dagelijkse Project Life album loop ik hopeloos achter. Of eigenlijk niet hopeloos, als ik eenmaal ga zitten krijg ik gelijk zin om door te werken. Helaas is mijn knutseltijd beperkt, en gaat die meestal op aan het bedenken en voorbereiden van workshops (ook geen straf overigens)

Afgelopen periode hebben we weer een grote opruiming gehouden en ook een herinrichting van delen van het huis. Met als gevolg dat ik door de week, als zoonlief voor zijn studie in Amsterdam zit, een werkplek heb, waar ik mijn werk kan laten liggen.  Speciaal bedacht, en gecreeerd voor Project Life. Gelijk kwam ook mijn behoefte om aan mijn eigen Project Life te werken terug.

Ik heb nog bergen foto’s liggen, veel meer dan 1 spread per week. En soms moet ik echt ruimte zoeken voor de Journaling, en embellishments.

Deze pagina is nu zo goed als af. Ik bedenk vast nog wel iets terwijl ik bezig ben. Ik houd van het werken met kaartjes speciaal voor Project Life, vooral de journaling kaartjes gebruik ik veel. Maar ja, ik kan het niet laten de kaartjes nog verder te bestempelen. Het kaartje rechts onder, was wit, met stipjes en een tekst. En dat is het dan niet. Nu ben ik er meer tevreden over.

Deze week heeft 4 pagina’s, en dit is de eerste. Niet alles wat op het journaling kaartje staat, is dus op de foto te zien.

2016-10-18 19.31.57

Groetjes
Marrigje

Marjo

Ik heb een dochter van 18 jaar. Ze heet Lisandia en ik ben heel blij dat ik haar moeder ben. Lisandia moest afrijden voor haar autorijbewijs en heeft het in 1 keer gehaald. Soms heb ik moeite om een projectlife pagina te maken, maar nu helemaal niet. Ik had er ook heel veel plezier in om hem te maken. Ik heb de pagina bewust heel stoer gehouden omdat ik het heel stoer vind dat ze haar rijbewijs heeft gehaald.
Groetjes Marjo

Marjo PL 18-10-16

Marrigje

Deze keer was ik aan de beurt een uitdaging te verzinnen. En omdat mijn moeder vandaag 85 jaar wordt, wilde ik een verjaardagskaart. En alleen verjaardag is niet echt een uitdaging voor ons, die maken we vaak.
Dus een uitdaging met beweging.
Heel toevallig vond ik op Pinterest een kaartje met beweging dat ik niet eerder gemaakt heb. En daar heb ik een kaart van gemaakt om aan mijn jarige moeder te geven. Dus haar kleuren en versieringen.

Ik weet dat ze van Paisleys houdt, en toevallig staat er in de Autumn/WInter Catalog van Stampin’Up! een geweldige Paisley set, met framelits, waar ik helemaal weg van ben, maar te weinig mee gedaan heb tot nu toe, omdat de kerst stempels ook zo super gaaf zijn dit seizoen.

Nu moet ik eigenlijk een filmpje maken van de beweging van de kaart, want op foto’s kun je dat niet echt goed zien. Tot nu toe is het me echter nog niet gelukt om een filmpje te plaatsen op het blog.

Dus toch maar even met foto’s.  Het was een super leuk kaartje om te maken, dat gaat ook een keer een workshop worden.

 

MArrigje 11 okt Marrigje 11 okt 2

2016-10-11 17.43.59
Groetjes

Marrigje

Marjo 

De opdracht was dit keer een verjaardagskaart waar beweging in zit maken.
Nu heb ik een paar keer geprobeerd om een gleuf in je kaart te maken en dan met behulp van een muntje het losse onderdeel te kunnen draaien. Maar echt goed ben ik daar niet in.
Daarom heb ik een ander soort beweging gebruikt, een pop-up kaart.
Als je de kaart open doet dan springt de tekst naar voren.
Uiteraard een flamingo gebruikt.
Van de week heb ik voor het eerst washitape van Stampin up besteld, dus dat moest ik gelijk even gebruiken.
Groetjes Marjo

Marjo 11 okt MArjo 11 oktober 2

 

 

In het kader van dierendag hadden we deze keer niet alleen een kleur uitdaging maar ook de uitdaging er een dierenkaart van te maken.

Marrigje

Wat ik echt super leuk vind om te maken is deze Pocket Pages. Het is een afgeleide van de Pocket Letter, die ik ook graag maak.

Voor deze pagina heb ik de Fox Builder Punch gebruikt, en de Owl Builder Punch. Twee Stampin’Up! punchen waarmee je echt alle kanten op kunt. In dit geval heb ik er beestjes mee gemaakt. Maar niet die waar de pons voor bedoeld is.
Het was echt super leuk om te doen.
Wat vinden jullie van het resultaat? Erg leuk om dat terug te lezen in de reacties.

Groetjes
Marrigje

2016-10-04 09.39.28

Marjo 

In oktober is het natuurlijk dierendag en ik ben gek op mijn twee katten. Ze geven mij zoveel liefde. Helaas heb je er ook vaak verdriet van. Zo mis ik nog steeds mijn eerste kat Bowie, die ik had groot gebracht met een pipet en hij daardoor altijd was daar waar ik was. Hij is 19 jaar geworden en daar heb ik vrede mee.
Ondertussen had ik Luna gratis van een boerderij afgehaald, maar hij was zo ziek dat hij gelijk een paar dagen bij de dierenarts moest blijven. Gelukkig heeft hij het gered.
Ook mis ik mijn lieve katje Kiwi, die ik uit het asiel heb gehaald. Op een dag vond ik haar zomaar dood in de tuin. Zij was nog maar 5 jaar en het was zo onverwachts dat ik het er nog moeilijk mee heb.
Vorig jaar hebben we Mango van Texel gehaald. Het is nog steeds mijn babypoesje en hij mag daarom niet s nachts buiten lopen van mij.
Luna is ondertussen 16 jaar en komt altijd s nachts bij me knuffelen en liggen. Vorige week kwam hij twee dagen niet en merkte ik dat hij raar deed. We zijn met hem naar de dierenarts gegaan en hij heeft twee antibioticaprikken en een infuus gehad. Hij leek op te knappen, maar de volgende dag was hij weer heel ziek. Na bloedonderzoek bleek dat zijn alvleesklier niet goed werkte en dit is te verhelpen met medicatie in een infuus. Dat houdt wel in dat hij een paar dagen bij de dierenarts moet blijven. De kosten zijn heel hoog, maar anders gaat hij dood. Op dit moment verblijft Luna dus al 4 dagen bij de dierenarts. Hij at eerst yoghurt, maar eet nu al een beetje kattenvoer. Misschien mag ik hem morgen ophalen.
Zo een heel verhaal dus, maar dan snappen jullie dat ik mijn dierenkaart met katten heb gemaakt.
Groetjes Marjo

Marjo Crushed Curry

Als jullie nu geinspireerd zijn door onze kaarten, laat in de reacties dan een link achter wat je zelf gemaakt hebt met deze opdracht.
Crushed Curry en Dierenkaart.
Wij zijn heel benieuwd naar jullie creaties.