Stampin’Up! en Art Journaling gaat heel erg goed samen.

Marrigje

Afgelopen periode heb ik erg veel in mijn Art Journal gewerkt, Ik heb het Handletteren en tekenen ontdekt. Of eigenlijk her ontdekt, en ben vast van plan om het nu wel te leren. Ik mag altijd erg graag tekenen, alleen heb ik altijd gedacht dat ik dat gewoon niet kon. Het is echter net als lezen, fietsen, kantklossen, of wat je ook maar wilt leren, Als je het wilt leren, zul je moeten oefenen. En dus oefen ik. Ik vind het heerlijk om te doen.

Het kan zijn dat je de pagina die ik vandaag laat zien, nog een keer tegen gaat komen. Het kan zomaar zijn dat ik over een tijdje denk dat er nog wat mee moet.

De rondjes zijn Stampin’up! stempels. Ik weet niet zeker of ze in de catalogus staan als stempel. Het zijn ‘restjes’ die uit stempels komen, zoals het monster in de voorjaarscatalogus. Ik bewaar die stukken rubber en gebruik die als stempel. Zoals je kunt zien, zijn het heel veel verschillende maten rondjes.

Groetjes

Marrigje

Marjo

Mijn favoriete onderdeel is weer aan de beurt. Alhoewel ik eigenlijk alle onderdelen leuk vind.
Ik heb weer een pagina in mijn agenda gemaakt. Deze keer heb ik gebruik gemaakt van de sheets die we bij Stampin Up hebben. We hebben van alles, streepjes, rondjes, sterren. Ik heb gewoon alles door elkaar gebruikt. Alles met een sponsje en Stampin Up inkt gesponsd.
Ik vind het een vrolijk geheel geworden.


Groetjes Marjo

 

Deze rubriek hebben we in het leven geroepen omdat er zoveel moois is van Stampin’Up! wat anders in de la blijft liggen. Alle nieuwe dingen zijn zo aantrekkelijk om mee te spelen, juist omdat ze nieuw zijn.  Stampin’Up! is echter zo bedacht, dat alles bij elkaar past. En oude(re) produkten heel goed te combineren zijn met heel nieuwe produkten en vondsten.

Marrigje 

Stampin’Up! heeft in de nieuwe voorjaars catalogus een mini eierdoosje staan. Er kunnen 4 eieren in maar je kunt natuurlijk heel veel anders in het doosje doen. voor een workshop met dat eierdoosje wilde ik een aantal voorbeelden maken en als ik eenmaal begin te denken wat er mee zou kunnen, dan blijven de ideeen komen.

Zo bedacht ik dat je er wel een theedoosje van kon maken, en ja, daar had Stampin’Up! de perfecte stempels en stansen voor. Helaas waren deze stempels en stansen alleen vorig jaar in de voorjaarscatalogus te koop, maar dat maakt ze niet minder leuk. Die heb ik dus gebruikt voor het doosje en thema van vandaag.

Groetjes

Marrigje

 

Marjo

Ik ben helemaal blij met de springcatalogus. Wat staan er mooie stempels in.
Nieuw is de set Custom tee met weer bijpassende thinlits. Zo blij ermee, want netjes uitknippen kan ik niet. Tijdens de celebration kun je iets gratis uitzoeken als je voor €60 besteld. Ik heb gekozen voor de gratis set Tie dyed. Deze is perfect te stempelen op de t-shirts. De t-shirts heb ik gestempeld op oud designpapier en deze dus uitgestanst.
De achtergrond is gemaakt met de stempelset watercolor wash.


Groetjes Marjo

 

Corinne

De afgelopen weken stonden in het teken van opruimen.  Een van de kamers die flink wat aandacht heeft gehad is de hobbykamer.  Tuurlijk lagen daar spullen waarvan ik dacht wat moet ik daar mee. Maar ook deze papierlijn. Deze papierlijn is van een 2,5 jaar geleden. Die hebben we gekregen tijdens On stage evenement in Brussel.  Zo’n papiertje brengt ook weer mooie herinneringen met zich mee. Ik heb daar zoveel lol gehad en zoveel leuke mensen ontmoet en nieuwe vriendschappen gemaakt.  Marrigje is daar een van.  Maar ook in smaak kan veel veranderen. Toen had dit ik dit papier nooit gekocht en daarom lag waarschijnlijk het hele pakket bijna onaangebroken in de kast. Nu werk ik graag met de kleur Calypso Color maar ook de combinatie met Mint macaron is prachtig.

Het was daarom ook echt geen straf om met deze papiertjes te werken en zullen eerdaags wel weer op mijn hobbytafel verschijnen

 

 

Groetjes

Corinne

Marrigje:

Project Life is wel eens moeilijk voor me. Niet het maken want dat doe ik erg graag, en met grote regelmaat. Alleen, Project Life projecten zijn vaak erg persoonlijk, en ook zijn mijn kinderen regelmatig het onderwerp. En ik vind het dat het niet aan mij is hun verhalen op Internet te plaatsen.
Deze keer was het echt heel erg eenvoudig. Het onderwerp is Stampin’Up! En ik ben helemaal in jubelstemming.
Het werken als Stampin’IUp! Demonstrator is vaak alleen op een atelier/hobbyruimte (atelier klinkt sjieker maar het is eigenlijk hetzelfde natuurlijk)  elke 6 maanden organiseert Stampin’Up! Daarom On Stage. In alle markten op dezelfde datum. Een keer in de 18 maanden is On Stage in Europa, en in April is On Stage Life in Amsterdam!!!!! (ja tig uitroeptekens want ik ben meer dan enthousiast) 10 januari mochten we ons inschrijven, en raad eens wie er heeft zitten wachten tot ze mocht inschrijven??? Juist ik! Ik wil het echt niet missen.

Deze keer heeft het een zilveren randje, want op maandagavond was ik gepromoveerd tot Silver Elite! Dat alleen is een feestje waard. Dankzij mijn trouwe klanten en mijn team! Maar ik ben zo blij als blik, en dat kun je duidelijk zien aan deze Layout.
Deze layout heb ik eerst gemaakt, en daarna in stukjes gesneden.

Deze techniek gebruik ik vaker voor beginpagina’s van boeken of thema’s. De kleuren die ik heb gebruik zijn de In Colors van 2015-2017 Van die kleuren gaan we afscheid nemen tijdens het On Stage Live. Want  op dat moment, maken wij als Demonstrators kennis met de nieuwe kleuren.

Ik kan niet wachten!! Wil je meer weten? Klik eens hier over hoe je demonstrator kunt worden!

Groetjes

Marrigje

Marjo

Bij deze mijn bijdrage voor project life. Ik was in November naar On Stage met Marrigje en Ruurd. We kregen toen de nieuwe spring catalogus waaruit iedereen nu kan bestellen. 1 van de geweldige bundel is de stempelset Lift me up met de bijpassende thinlits. In de zaal stond ook een grote luchtballon en daarmee ben ik op de foto gegaan, alleen herken je het niet als luchtballon op deze foto.


Het papier kun je gratis uitzoeken tijdens de celebration als je voor €60 besteld.


Groetjes Marjo

 

De uitdaging komt deze week van Marjo: De uitdaging die ik had verzonnen voor vandaag was: maak drie bijna dezelfde kaarten met drie verschillende technieken.

k heb hiervoor mijn favoriete set uit de springcatalogus gebruikt, de set Beautiful you.

Bij de eerste kaart heb ik het meisje gestempeld op het witte ovaaltje en heb ik haar ingekleurd met de blendabilities.

Op de tweede kaart heb ik het meisje gestempeld op het witte ovaaltje en heb ik haar ook gestempeld op designpapier en heb ik de jurk en de paraplu uitgeknipt en deze geplakt op de gestempelde jurk en gestempelde paraplu op het witte ovaaltje.

Op de derde kaart heb ik het meisje gestempeld op het witte ovaaltje en heb ik de buitenkant ingekleurd.

Groetjes

Marjo.

Marrigje

3 dezelfde kaarten, met verschillende technieken. Das best een lastige opdracht, maar wel 1 waar ik heel blij van word. Dus ging ik aan de gang met de (gratis) stempelset Tasty Trucks. Deze set komt uit de Sale-a-Bration folder. Ik was gelijk heel erg gek van deze set. Ik ben nu twee keer op een food truck festival geweest, en ik vind het geweldig. Amsterdam Kookt staat in mijn favorieten om te volgen, want daar wil ik dit jaar met het hele gezin heen, en natuurlijk het Texel Beach Food festival, waar ik me nu al mateloos op verheug. Niet in de laatste plaats omdat ik daar, als Wad Creatief, een kraam heb.

Kaart 1 is een one layer card. Geinspireerd door Pinterest. Ingekleurd met de Aquarel potloden die Stampin’Up! weer in de collectie heeft, Omdat ik de kaart one layer wilde houden heb ik op Very Vanille cardstock gewerkt en niet op aquarel papier. Door daar met water over te gaan is de kaart iets gaan krullen. Het was nog veel erger, maar een middag onder een stapel boeken doet wonderen.

Kaart 2: De layout is het zelfde, ik heb de auto gestempeld op Serene Scenery design papier. Dit vel deed me denken aan het Texel Beach Food festival. Ik heb de truck ingekleurd met Paper Piecing. Dat is 1 van mijn favoriete technieken, alleen was het eten ff te klein om goed uit te knippen. Toch maar even langs de opticien voor een loep ofzo, want ik mag graag priegelen, maar mijn ogen werken steeds vaker niet meer mee 😀

 

Kaart 3: Dit was een (zelf opgelegde) uitdaging op zich. Ik wilde perse een ‘laagjes kaart’ maken. maar dat is niet echt mijn ding. Ik vind one layer kaarten makkelijker. Ik heb deze truck ingekleurd met Stampin’Markers. De achtergrond gemaakt met een penseel en Stampin’Up! inkt.

Groetjes
Marrigje

Het nieuwe jaar beginnen we met een mooie, maar door ons weinig gebruikte kleur Wisteria Wonder. We waren het er over eens dat het een kleur was die veel te weinig door ons gebruikt werd. En dus daagden we elkaar uit om daar eens mee te gaan knutselen. :

Marrigje 

Een kaart met Wisteria Wonder, daar had ik eigenlijk helemaal geen zin in. Ik vind kaarten maken geweldig, alleen ik ben in mijn doosjes fase. Het is dus heel erg leuk dat Stampin’Up! in de Sale-a-Bration folder een blikje heeft staan. En dat blikje kun gratis (en wie houdt er nou niet van gratis???) mee bestellen als je een bestelling doet van 60 euro.  Natuurlijk heb ik dat blikje besteld.

Het blikje zelf heeft goud/witte strepen. Zonder wat al heel erg mooi. Maar oo zo leuk om te versieren (te pimpen in goed nederlands) Dat heb ik gedaan met Wisteria Wonder heb ik een band gemaakt om het blikje heen. Daar om heen heb ik een smalle band van Melon Mambo gemaakt, en daarover heen een nog smallere band met Bermuda Bay.

Toen de stempels. Ik wilde wat doen met de nieuwe catalogus (die vanaf morgen voor iedereen te bestellen is!) dus ging ik zitten bladeren, en wat een mooie dingen staan er dan 1. Mijn oog viel op deze monstertjes, en toen wist ik het. Die wilde ik, met de tekst Yummy in my Tummy, want dit blikje kun je vullen met (zelfgemaakte) kaarten en dan cadeau geven, dan heeft dit blik toch zeker Yummy in zijn Tummy ?!

Het grote monster heb ik gestempeld op Wisteria Wonder, en delen gekleurd met Paper Piecing. Een van mijn favoriete technieken.

De kleine monsters heb ik gestempeld op Very Vanilla, en de vlekken ingekleurd met Wisteria wonder. Samen staan ze heel vrolijk op dit blik.

Groetjes

Marrigje

 

 

 

 

Marjo

De kleur die we hebben uit gekozen is Wisteria Wonder, een prachtige kleur tussen paars en grijs in. Normaal
vind ik het altijd heel moeilijk om een kaart in 1 kleur te maken, maar dit keer was het idee snel klaar. Ik had op internet een techniek gezien waarbij je verf, water en afwasmiddel moest mengen en dan met een rietje erin moest blazen. Dan kregen de luchtbellen een mooie kleur en dan moest je je papier erdoor halen en kreeg je een soort marmereffect. Met de verf die ik had lukte het niet, maar met de refill wel. Zo ontstond dus de mooie achtergrond. Daarna met dezelfde kleur inkt de zijkanten bestempeld. De kippen van de celebration ( gratis verkrijgbaar vanaf 4 januari bij een bestelling van €60,00) ook een beetje ingekleurd met Wisteria Wonder.
Groetjes Marjo