Marrigje

Project life vind ik zelf de leukste rubriek.
Lekker met foto’s werken, helaas maak ik er te weinig tijd voor, en voor deze rubriek maak ik er tijd voor.
Dit is een pagina uit mijn fotoalbum van  mijn week vakantie in Berlijn. Op bezoek bij  mijn zoon, met mijn 3 jongste kinderen.
Deze pagina gaat over de treinreis. Ik maak altijd het liefste spreads, voor het Berlijn album is het zelfs noodzaak, ik heb zoveel foto’s :D.

Groetjes

Marrigje

Marjo

Ik heb heerlijk projectlifekaartjes zitten maken en weer met mijn favoriete techniek. Ik heb de mooie kleuren flirty flamingo, sweet sugarplum e peekaboo Peach afgedrukt op mijn craftsheet. Daarop heb ik water gespoten en daardoor mijn witte kaartjes gehaald. Ik heb zelf een kadertje om in de kaarten getekend en verder heel veel projectlife stempels afgedrukt. Ook wat andere Stampin Up stempels gebruikt. Hier wordt ik echt blij van.

Corinne:

Pl door tijd gebrek doe ik er momenteel.weinig mee er ligt nog een groot project en daar hoop ik de volgende uitdaging wat mee te gaan doen. Maar nu heb ik de pl kaartjes net even anders gebruikt. Dit geval als kaartje om een beppe te feliciteren. Deze kaartjes komen uit de hello baby boy. Gewoon ook erg leuk om te gebruiken ipv designpapier of stempels
Succes
Gr corinne

 

Hebben jullie dat ook? Een hele verzameling washi tape? Omdat de kleurtjes zo leuk zijn, en omdat je er zulke leuke dingen mee ziet. Maar wat doe je er nou eigenlijk mee??

Daarom de uitdaging van deze week: Gebruik Washi Tape!

Marrigje

Misschien hebben jullie het meegekregen, misschien ook niet, maar ik ben het atelier aan het opruimen. Ik heb er een produkt om te verkopen bijgekregen en daar moet ruimte voor gemaakt worden.
Dat betekend dat ik laatjes moest uitzoeken, en her inrichten. Dat is niet echt erg, want dan vind je nog eens wat, zoals onderdelen voor dit kaartje.
De vlinder is uitgestanst, En het negatief heb ik bewaard. Ook vond ik in de la kleine vlinders geponsed uit papier wat ik gekleurd had met de scheerschuim techniek.

Ik heb het negatief gevuld met washitape. En daarna de kaart eenvoudig afgewerkt. Veel meer had ie niet nodig vind je wel? Alleen een sentiment, en die heeft ie dan ook.
Groetjes

Marrigje

 

Marjo    De uitdaging die Marrigje heeft verzonnen is washi tape. Nu vind ik washi tape helemaal leuk en ik heb er ook een hele doos vol van, maar ik gebruik het nooit. Echt jammer. Ik heb pasgeleden bij de clarance rack van Stampin Up ook weer washitape gekocht en nu moest ik het wel gebruiken.
Eigenlijk heb ik hem heel simpel gehouden doordat ik vier verschillende washitape heb opgeplakt. Een mooie tekst ( happy celebration)erbij in een bijpassende kleur( mint macaron) en klaar was mijn kaart. Omdat mijn moeder altijd aan de binnenkant van een kaart kijkt, die bij mij dus altijd leeg is voordat ik hem schrijf heb ik speciaal voor haar aan de binnenkant ook een stuk washitape geplakt en ook ballonnentjes met washitape .

 

Groetjes Marjo

Deze week hebben we elkaar uitgedaagd een kaartje te maken met de set Cake Crazy. Een echte Stampin’Up! set, waarmee je alle kanten uit kunt.

Marrigje:

Ik moet bekennen dat ik niet gek ben op taart en cake. Ik zeg altijd van wel, en er zijn taarten die ik heel erg lekker vind, maar je hoeft me niet wakker te maken voor cake.
Toen ik deze set dan ook in de catalogus zag staan, ‘las’ ik er dan ook eerst over heen. Soms spreekt een set niet gelijk tegen . Deze set werd ook gedemonstreerd aan ons demonstrators tijdens On Stage, daar werd de set leuker van, maar nog steeds was ik niet overtuigd. Zoals het zo vaak gaat met dat soort sets, uiteindelijk blijkt het een super set , en blijkt spelen ermee het leukste wat ik kan bedenken.

Ik wilde dan ook een grote taart, zo groot mogelijk.En dan zo, dat je niet gelijk ziet hoe groot de taart is die je voor je verjaardag krijgt. Na enig zoeken bleek dat de Z-fold kaart de beste optie was voor wat ik wilde. Voor het ontwerpen heb ik eerst de stempels klaar gelegd op tafel. En daar een foto van gemaakt, zodat ik een idee had wat ik wilde.Al spelende werd het natuurlijk toch heel erg anders. Voor deze kaart heb ik de losse onderdelen op Wisper White Cardstock gestempeld, en daarna uitgeknipt. En daarna op de achtergrond geplakt. De taart onderdelen zijn versierd met lint en glimmers.

            

Groetjes
Marrigje

Marjo:

Deze stempel is ook weer geweldig en je kan hem zo bont maken als je zelf wil.
Iedere laag bestaat uit twee stempels die perfect in elkaar passen. Het is gelijk een heel vrolijk geheel.
Ik weet zeker dat ik deze stempel heel vaak ga gebruiken.


Groetjes Marjo

Corinne:

Met Cake Crazy een kaart gemaakt met de taart en mij uber favoriete kleur Ik heb de stempels gecombineerd met de super schattige hostesset Love you Lots.

Groetjes

Corinne.

Watermelon Wonder, een In Color van 2015-2017 Wat dus betekend dat deze kleur vanaf Juni 2017 niet meer te koop zal zijn.
Vandaar dat wij er nog even de aandacht op vestigen op deze super kleur!

Marrigje

Deze kleur gaat er straks weer uit. En wat heb ik er veel mee gespeeld. Gelukkig vind Stampin’Up! het ook een mooie kleur en vind je er veel van terug in de Spring/Summer catalogus..Ik heb Watermelon Wonder gecombineerd met Pink Pirouette. En er een schudkaartje mee gemaakt. Ik ben erg gek op schudkaarten maken. Met startburst stempelset en bijpassende stansset is het erg makkelijk om te knallen.  Eens zien of ik een jarige kan vinden om dit kaartje naar toe kan sturen….

Groetjes

Marrigje

Marjo

Als kleur inkt hebben we deze week gekozen voor Watermelon. Het is jammer dat ik de ijsjesset uit de nieuwe springcatalogus nog niet heb want die hoort echt bij deze kleur vind ik. Ik heb de kleur nu juist gebruikt bij een stempel waarva je het niet zou verwachten. Maar dat maakt het nu juist zo geinig. De stempel heet Lucky elephant en is nu te bestellen.
De achtergrond heb ik gestempeld met een stempel uit de set Tie dyed.
En ik merk dat de stempel van happy birthday 1 van mijn favorieten is, wat een mooi formaat en een mooi lettertype. Hij komt uit de set bookcase builder.
Groetjes Marjo