Marrigje:

Tja de ijsjes. Die waren een MUST op het moment dat ik ze voor het eerst in de catalogus zag staan. Mijn jongste dochter is gek op ijs. Het komt voor dat ze uit bed stapt en vraagt: Mag ik een ijsje? (nee natuurlijk) Of halverwege de koudste week van het jaar komt ze klagen dat ze al het hele jaar geen ijsje heeft gehad.
Ik kon dus niet om deze set heen. Met haar om me heen was het een feest om met deze set te spelen. Ik heb dan ook meer dan 1 kaartje gemaakt met deze set. Ik laat er hier nu twee zien.
De eerste heb ik gemaakt met de Sunburst techniek, die ik jaren geleden leerde bij Technique Junkies. Indertijd hadden ze een nieuwsbrief die ik in de bus kreeg, elke 2 maanden. Dat stond altijd garant voor een paar dagen technieken uitproberen en spelen.

De tweede heb ik gemaakt met een embossingfolder die ik wel bij de ijsjes vind passen. De ijsjes heb ik gemaskerd en er daarna omheen gestempeld. De ijsjes zijn gestempeld met de Ombre stempelkussens. Waardoor ze niet overal even donker zijn. Dat geeft weer een grappig effect.

Groetjes
Marrigje

Marjo:

Bij deze mijn kaart met deze set. Hij is zo ontzettend vrolijk en je kunt er zoveel verschillende dingen mee maken.
Voor nu heb ik flirty flamingo, peekaboo Peach en sugarplum op een craftsheet gestempeld. Daar overheen water gespoten en mijn witte kaartje er door heen gehaald. Wat ijsjes erop gestempeld en de tekst rondom gestempeld. En toen als laatste nog een ijsje uitgestanst met de bijpassende thinlit. En klaar is mijn vrolijke kaart.

Groetjes
Marjo

 

Corinne
Dit is een set waarvan je ook echt alleen de stanzen kunt kopen maar beide is natuurlijk veel leuker. Ik heb hem gecombineerd met een verschillende woorden uit verschillende sets. Daaarbij heb ik de kleur sweet sugar plum gecombineerd met elegant eggplant. Ik hou wel van dat hele cleane maar simpel

Groetjes
Corinne

 

De uitdaging van deze week is, maak iets met als hoofdkleur Basic Grey.  Dat gaf leuke resultaten:

Marrigje 

In eerste instantie wilde ik iets doen met Melon Mambo erbij, want dat vind ik een mooie combinatie.  Maar ik bedacht me. Ik wilde ook eens met stempels werken die ik te weinig gebruik werken. Dus maakte ik een gewoon grijs wit kaartje.
Dat werd een condoleance kaart. Mooi dat wel, en je hebt ze ook nodig, maar niet helemaal wat ik wilde.


Dan maar mijn steun en toeverlaat erbij gepakt. De Stampin’Up! Catalogus. En daar, in het Sale-A-Bration supplement, stond het prachtige glitter papier.
Daarna was het kaartje heel snel klaar. Kaartje is 10 x 10,5 cm. Wat een leuke maakt is voor een cadeaukaart, en net groot genoeg is om met een passende enveloppe gewoon in de brievenbus te vallen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dochter van 17 vond het een super kaartje (dat komt door de glitter) 

Tot volgende week, Dan gaan we met Cool Treats stempels spelen.

Groetjes

Marrigje

 

 

 

 

 

Marjo

De kleur die we hebben gekozen is basic grey. Marrigje vroeg aan mij, zeg een kleur die je weinig gebruikt en dat is basic grey. Ik heb hem zo weinig gebruikt dat ik helemaal niet door had gehad dat het inktkussen was uitgedroogd. Gelukkig koop ik altijd een refill dus wat druppels erop en hij stempelt weer prima.
Normaal gesproken maak ik echt iets in 1 kleur, maar van Marrigje mocht ik er ook een andere kleur bij gebruiken en dat is flirty flamingo geworden. Hoofdkleur is basic grey want ook de basiskaart is in die kleur.
Ik heb mijn nieuwste embossingfolder gepakt en dat was de tekst Happy. Bijpassende stempelset erbij gepakt en daarmee de rondjes gestempeld.
Ik word er HAPPY van.

Groetjes

Marjo

Corinne

Soms kan eenvoud heel mooi zijn. Bij een kleur als basic grey denk je al gauw aan somber. Het is ook een kleur die ik zeket niet vaak gebruik. Maar hij is heel mooi met een felle kleur. Eerst zou het melon mambo worden toen calypso color. Uiteindelijk heb ik hem gecombineerd met pear pizazz omdat ik cactussen zag in de folders die door de brievenbus kwamen. Zo zie je maar inspiratie komt overal vandaan

 

Groetjes

Corinne

 

Het thema van deze blog is Art Journal. Dat kan heel erg goed met Stampin’Up! produkten. Dat willen we graag laten zien.

Marrigje:

Vanaf het moment dat de aquarel potloden in beeld kwamen bij Stampin;Up! wist ik dat ik de Black Magic techniek er mee wilde doen. Omdat ik ook lekker bezig ben met doodlen en Zentangle heb ik dat gecombineerd.
Veel meer heb ik niet te vertellen over deze Art Journal pagina.  Behalve dat het heel erg leuk was om te maken. Op deze manier werken heeft iets meditatiefs, en dat is soms heel erg lekker in mijn (drukke) leven.

Marjo:

Allereerst heb ik de kleuren dapper denim, flirty flamingo, sweet sugarplum, peekaboo Peach en emerald envy afgedrukt op mijn craftsheet. Daarna er water over heen gespoten en mijn Artjournal pagina er door gehaald. De achtergrond is altijd anders, dat vind ik er zo leuk aan.
Het hartje , tekst en de slingers zijn uit de set bookcase builder. Vooral die tekst vind ik supergrappig omdat ik nogal slecht kan weggooien. En dan dat hoofd van die lama erbij, haha. De spetters zijn uit de set painters palette. En de achtergrondstempels uit happy celebrations en tie dyed.

Deze rubriek hebben we bedacht omdat we willen laten zien dat oude Stampin’Up! produkten perfect samen gaan met nieuwe produkten. En natuurlijk ook omdat we zelf soms heimwee hebben naar de oude produkten en die zo nog een keer pakken om te gebruiken.

Marrigje 

Als eiland bewoonster heb ik een voorliefde voor stempels en papier wat naar de zee verwijst. Bij het opruimen kwam ik dit design papier tegen. Te leuk om te laten liggen, en het past helemaal perfect bij de dansende dame uit de set Beautiful You, die in de Spring/Summer catalogus staat. Dat is echt een set om verliefd op te worden.  Ik heb de dame gestempeld op aquarelpapier en ingekleurd met Stampin’Up! aquarelpotloden. (ik ben zooo blij dat we weer aquarelpotloden in het assortiment hebben, dat is ze bijna dagelijks gebruik)

De dame danst op het strand, in de branding. Daarom heb ik daar zand geplakt, Texels zand natuurlijk. Voor de tekst heb ik een label uit het design papier gestansd. Zodat je nu de basiskaart ziet. Daar heb ik op gestempeld.

Groetjes

Marrigje

Marjo

Iedereen die mij kent weet wat mijn favoriete techniek is. Deze techniek heb ik ook hier weer gebruikt. Druk je inktkussen op je craftsheet, (ik heb de kleuren dapper denim, emerald envy en mint macaron gebruikt) en spuit er een beetje water overheen.
Daarin dep je je witte kaart. Het is zo leuk, je weet nooit precies hoe het eruit komt te zien. Daarna heb ik de stempelset By the tide gebruikt. De tekst komt uit de celebrationset designer tee.

 

groetjes

Marjo

Corinne

Oud papier heb ik genoeg metname design het is iets wat ik niet heel veel gebruik. En er zitten heel veel op de kleine blokjes. Vandaag is het het blokje love  blossoms. Gecombineerd met de sweet home. Deze super set heeft ons gelukkig nog niet verlaten. Zo leuk voor nieuwbakken huis bewoners
 Gr corinne