Marrigje

Stampin’Up! heet aquarel potloden opgenomen in het assortiment. En wat is er nou leuker dan met potloden kleuren, en dan ook nog eens met water?
Weinig in mijn beleving. Op de Art Specially heb ik verschillende Art Journals gekocht, Dit is er 1 met aquarel papier er in. Niet zo groot, want daar hou ik van. Het is ongeveer A5 , Ik heb met verschillende kleuren potloden gekrast en daarna met een aqua painter er over heen gegaan.
De achtergrond ging geweldig samen met de vuurtoren (die brand, als je goed kijkt zie je dat) en wat meeuwen in de avondlucht. Omdat ik nog wat miste, heb ik een oude retired set opgezocht, Seaside heet deze.

  Schelpen horen te glitteren, met een beetje Wink of Stellen lukt dat heel erg goed. (alleen is mijn stift nu leeg, dat kan dus ook)

Ik kan niet wachten tot het weer zomer is, en de avonden langer zijn, we op het strand zitten, om daar op de ondergaande zon te wachten.

Groetjes
Marrigje

Marjo

Voor deze Artjournal heb ik niet heel veel gebruikt. Soms vind ik het leuk om heel veel te gebruiken en soms niet. Dat maakt het artjournalboek juist zo leuk. Ik heb weer mijn favoriete techniek gebruikt (daarom noem ik hem ook zo, omdat ik het zoveel doe). Ik moet denken aan een cursus handletteren die wij met ons Stampin Up team hebben gevolgd. Je moest een quote bedenken. Iedereen op internet kijken enzo. Op een gegeven moment zei ik : ik doe gewoon maar iets.” En eigenlijk doe ik dat heel vaak, gewoon niet nadenken maar beginnen. En dat werd dus mijn quote.
Met deze techniek doe je ook zomaar iets, want je kunt het niet echt zo maken als je wilt. Je stempelt inkt op je craftsheet , spuit er water over en haal je papier erdoor.
Ik heb daarna de olifant gestempeld van de set lucky elephant en de happytekst van de set Happy celebration.
Groetjes Marjo

Deze rubriek hebben we bedacht omdat we willen laten zien dat oude Stampin’Up! produkten perfect samen gaan met nieuwe produkten. En natuurlijk ook omdat we zelf soms heimwee hebben naar de oude produkten en die zo nog een keer pakken om te gebruiken.

Marrigje:

Als Demonstrator krijg je een paar keer per jaar de gelegenheid om naar een Stampin’Up! feestje te gaan. Dat noemen we On Stage.  Er zijn twee versies van On Stage. De eerste, de meest voorkomende, is On Stage Local, dat is 1 dag met een nieuwe catalogus, trainingen, en samen creatief bezig zijn. Echt super gaaf om mee te maken.
De andere versie, On Stage Live zijn 3 dagen gevuld met Stampin’Up! , nieuwe producten, gezelligheid, samen creatief bezig. 3 dagen samen met andere mensen, uit de hele wereld die dezelfde bezigheden hebben als je zelf. Dezelfde liefde voor stempels, inkt en papier, en natuurlijk voor Stampin’Up! Dat geeft een berg energie en inspiratie! Alleen dat al is een reden om Demonstrator te worden.
Dit jaar was On Stage Life in Amsterdam. En het was echt 3 dagen plezier, en genieten. Zo erg, dat ik eigenlijk niet wilde dat het af was, en we weer naar huis moesten.  Tijdens On Stage kregen we ook een nieuwe catalogus, en nieuwe produkten.  Ik kwam thuis met een stapel nieuwe stempelsets, om mee te spelen. Bovendien mocht ik, omdat ik naar On Stage Life geweest ben, ook nog een bestelling doen uit de nieuwe catalogus, die pas per 1 juni voor iedereen beschikbaar is.
Daarom was de keuze voor een kaart voor mij simpel. Super nieuwe stempelset (nog niet in de verkoop) super nieuw papier (een van de nieuwe In Colors ,Fresh Fig) gecombineerd met oud design papier. Dit is van een jaar geleden, maar is zo mooi, dat ik er nog geen afstand van kan doen.

groetjes
Marrigje

 

Marjo:

We hadden afgelopen weekend een teamdag en toen zag ik dat Marrigje deze beer had gestempeld met de nieuwe incolors. Wij riepen allemaal:”Oja, die schattige beer heb ik ook, maar nog niet veel mee gedaan.”
En dus besloot ik om die schattige beer te gebruiken bij mijn oud- en nieuwe thema. Ik heb hem drie keer gestempeld met de kleuren Sahara sand, crumb cacke en soft suède.
Mijn oude lievelingsstempel is zeker very vintage.  Op de stempels zat blijkbaar nog een beetje zwarte inkt, maar dat maakt het wel extra mooi, vind ik. Zo zie je maar, dingen die per ongeluk gaan kunnen heel mooi uitpakken.
Tekstje erbij , dit keer van de set great friends.
Ik vind hem te schattig.
Groetjes Marjo
Corinne:
Een nieuwe set waar ik zelf heel veel mogelijkheden in zie is de set  perfect mix. Ook omdat ik graag wat lekkers bak. Ik heb daarbij de kleuren cajun graze en hello honey gebruikt een mooie warme mix van kleuren.
Groetjes
Corinne

Project Life kaartjes zijn voor heel veel dingen te gebruiken. En door de maat ook heeel erg geschikt voor kaartjes.

Mijn lief had van de week een babykaartje nodig, en als achtergrond heb ik een kaartje uit de Stampin’Up! Baby Boy set gebruikt.
Er is nog zo een set, voor Baby Girl, en die net even anders van kleur. Ik vind ze echt super leuk.
En voor dit kaartje was het echt helemaal geschikt.

 

Groetjes
Marrigje

De uitdaging komt deze keer van Corinne, kaarten met beweging. Dat is goed gelukt vind ik zelf

Marrigje

De uitdaging zat er deze keer niet in, het maken van de kaart maar een filmpje maken en dat ook nog hier plaatsen. Na enig geprobeer en nog veel meer gedoe met de computer is dat gelukt.
Ik ben momenteel in de ban van de waterval kaart. En ik vond dat die wel voldeed aan de opdracht, beweging! Al moet je daarvoor aan het touwtje trekken.

Groetjes
Marrigje

IMG_9673

Marjo

Ik heb deze kaart gemaakt. Met beweging.   Ik vind het heel leuk, maar best  lastig te maken.
Ik ben helemaal weg van de ijsjesset, heb ook erg zin in zon. Kom maar op.

Video_1

Video
Groetjes Marjo

 

Corinne

Het was mijn eigen uitdaging  maar tijdgebrek maakte dat ik bijna niets kon laten zien. Dat kon natuurlijk niet, dus hierbij mijn bijdrage. Dit doosje maakte ik als swap voor onze teamdag in Maart.   Was echt erg leuk om te maken.

Groetjes

Corinne