Marrigje

In de nieuwste Stampin’Up! Catalogus, staat een geweldige stempelset, met pons. Ik was er op het eerste gezicht niet weg van, moet ik eerlijk zeggen, maar na een presentatie, en vooral, zoals altijd, nadat ik er zelf mee gespeeld heb, ja, is het wel mijn set. Tenslotte, het zijn bloemen, en ik hou van bloemen!

Omdat ik toch met de Embossing Pasta bezig was, heb ik daar ook mee gestempeld, dat is de achtergrond. De bloem die ik gemaakt heb, is een Gerbera, tenminste dat moet het voorstellen. Gerbera’s zijn 1 van mijn lievelingsbloemen. Zodra ik zag dat dat ook kon met deze set was ik natuurlijk echt om. Mijn lievelingsbloemen kan ik op elk moment gewoon zelf maken!!  Zo ook op dit kaartje.  Glitter in het hartje en de favoriete quote van mijn dochter maakt het kaartje af.

Groetjes

Marrigje

 

Marjo

Ik hou van gezellige troepjes in mijn huis. En heb dan ook allemaal vaasjes met nepbloemen erin.
Onze stempelset voor vandaag was de daisy delight. Nu had ik al veel kaarten ermee gemaakt en ook een atc en een Artjournal, dus ik wilde niks plats meer ermee maken voor ons blog.
Daarom heb ik twee 3 dimensionale bloemen gemaakt voor in mijn vaasjes. Ik vind ze er perfect bij passen.

Groetjes

Marjo

 

 

 

 

Volgende week: UItdaging van Marjo: Werken met Stampin’Markers.

Marrigje

 

Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik dol ben op Roze. Gek genoeg heb ik deze kleur roze, een van de nieuwe In Colors niet gelijk in mijn hart gesloten.
Daarom is het des te leuker dat we deze kleur hebben uitgekozen voor de uitdaging. Nu moest ik wel, en eigenlijk is hij heel erg schattig.
De stempels en stans die ik gebruikt heb, zijn ook nieuw.
Een verjaardagskaart omdat ik vandaag jarig ben. Daardoor ben ik in feeststemming. De stempel set die ik gebruikt heb voor de pakjes, vlaggen en ballonnen heet Birthday Delivery, en heeft een bijpassende stansset, die ga je echt vaker tegen komen in mijn werk, want ik ben er weg van.

 

En de kleur? Wel, Ik begin er verliefd op te worden, Dit is toch wel een heel erg mooie kleur roze, en vooral ook erg bruikbaar.

Groetjes

Marrigje

Marjo

 

Bij deze mijn kaart voor de kleuropdracht. Ik vind deze kleur zo mooi, zo zacht, zo lief.
Ook de ijsjes vind ik geweldig. Dit is ook echt een set waarbij je de thinlits echt nodig hebt. Ze stansen zo mooi uit.
Toevallig is Marrigje  jarig, dus de tekst is ook erg toepasselijk.

 

 

 

Groetjes

Marrigje

 

 

De uitdaging van Volgende week is : Werken met Daisy Delight. Doen jullie mee?

Art Journals is een dagboek met creatieve uitingen. Als je op Pinterest op Art Journal zoekt, zie je toch wel veel dezelfde materialen gebruikt worden, wij willen laten zien dat je met Stempels, Inkt en Stampin’Up! materialen heel goed uit de voeten kan met een Art Journal.

Marrigje 

Elke keer als ik een nieuw produkt heb, of een oud product vind ik de la, wil ik daarmee werken in mijn Art Journal. Voor mij is dat de reden dat ik een Art Journal heb. Spullen uitproberen, kijken wat iets kan, wat IK er mee kan, hoe het zich gedraagd op verschillende ondergronden, enzovoort.  In mijn kast vond ik een Masking FLuid. Dat is een product dat veel gebruikt wordt bij het Aquareleren en dat mag mijn lief heel graag doen. Daarom hebben we het ook in de kast staan (was dan ook zijn kast waar ik het in vond maar dat zeg ik er even niet bij)  Het zit in een potje met en heel mooi dun puntje, beetje vergelijkbaar met onze fine tip glue. (naaldjeslijm noemen wij dat )

Ik heb er gewoon mee geschreven in mijn Art Journal, Om te proberen. Daarna heb ik mijn Art Journal open laten liggen, en laten drogen. Daar heeft het wel een paar dagen gelegen.

 

 

 

 

 

Toen heb ik er op gestempeld in de nieuwe incolors, gewoon lukraak, zonder voorop gezet plan. Omdat ik toen nog lege plekken had, heb ik de hele pagina bewerkt met de billendoekjes die ik gebruikt heb om mijn stempels schoon te maken. Die heb ik op de pagina gedrukt, zodat ik afdrukken kreeg.

 

 

 

De masking Fluid weggegumd, de letters werden als een wonder weer zichtbaar. Het blijft toveren deze techniek, hoe vaak ik dat ook doe.

 

 

 

 

 

heb ik met de set Crafting Forever de schaar en de stempel ook weer lukraak over de pagina gezet.

 

 

 

 

 

 

Tenslotte heb ik de stempels uit de set Crafting Forever op Very Vanilla gestempeld en ingekleurd en rechts onderop de pagina geplakt Het geheel is wel wat Stampin’UP! voor mij is. Creatief, alles overheersend, en iets waar ik echt super gelukkig van wordt.  Demonstrator worden voor StampinUp! is echt een van de beste beslissingen van mijn leven geweest!  Ik hoop het echt nog heel erg lang te kunnen zijn!

Groetjes

Marrigje

Marjo

Ik als flamingofan werd erg blij van deze set. Ik heb zelfs een groep op Facebook gemaakt waar je flamingofoto’s kan plaatsen. ( flamingomanie) Ik heb al twee andere flamingostempels van Stampin ‘Up, maar deze is echt de mooiste. Je stempelt hem in drie keer , elke keer in een andere kleur zodat je mooi diepte erin krijgt.
In de set zitten ook andere hele mooie stempels waaronder de waterpoel en het riet en het mooie palmblad. Daardoor kun je een mooi tafereeltje stempelen.

 

 

 

 

 

 

 

Groetjes

Marjo

Ons teamlid Marjo Jurriaams, maakt en ruilt heel vaak ATC’s. Zij heeft, samen met haar downline, een ruillijst en blog van ATC.  Op hun verzoek hebben we een  nieuwe rubriek toegevoegd aan ons blog: ATC kaartjes maken. Een ATC kaartje is een kaartje van 2,5 ” x 3,5″  Ooit begonnen door een zwitserse kunstenaar, en over de hele wereld een leuke manier van kaartjes ruilen. Voetbalplaatjes of pokemon kaarten voor creativelingen.

Hieronder onze eerste bijdragen aan deze rubriek Met het thema NIEUW.

Marrigje

Deze ATC kaartjes ik gemaakt met onze nieuwste aanwinst in gedachten. Ons hondje is ruim een week geleden geboren. En nee, ze woont natuurlijk nog niet bij ons, maar is al wel in onze gedachten, en in ons hart (want dat doen hondjes, die gaan in je hart wonen)

Daarom heb ik honden, of eigenlijk Puppy ATC’s gemaakt. De pup, Bella heet deze, volgens het doosje, heb ik gestempeld met Archival inkt. Daarna gemaskert, en daarna achtergronden gestempeld. Deze ATC’s zijn dus one layer kaartjes Dat is sowieso  mijn favoriete techniek om te werken (maar dat zeg ik geloof ik elke week)

Groetjes

Marrigje

Marjo

Een nieuwe rubriek omdat ik dat graag wilde. Ik ben gek van atc’s . Ik vind ze zo leuk om te maken.
Bij deze heb ik de daisyset gebruikt, de stempels en de pons. Het thema was nieuw. En deze set is erg nieuw. Ook de nieuwe incolours gebruikt.

Groetjes
Marjo