Marrigje

Ik ben nog steeds bezig met mijn Berlijn album. Gaat minder snel dan ik zou willen. Al had ik voor deze pagina gewacht op het nieuwe Herfst papier van Stampin’Up! Ik loop lang genoeg mee bij Stampin’Up! om te weten dat de Herfst/winter catalogus altijd papier heeft in herfstkleuren en met blaadjes. Als je dan een pagina moet maken voor je album waarin je in de herfst naar de dierentuin geweest ben, is het logisch om dat papier te gebruiken. Dit is de eerste layout van de dierentuin. Nog een beetje kaal. Moet ik gelijk toegeven, maar de embellishments die ik uit de dierentuin heb meegenomen, zijn onvindbaar. Veel meer hoeft er nl niet op, alleen journaling.  Ik ben zelf al heel erg blij met het resultaat tot zover.

Ik realiseer me ineens dat ik de laatste tijd alleen maar incomplete pagina’s laat zien. Dat komt omdat ik dit album in fases aan het maken ben. Streepjes breien noem in dat altijd. eerst heb ik alle foto’s in het album gedaan, nu ben ik in het proces van achtergronden er achter zetten. Daarna gaat alles embellished worden En tenslotte de journaling. Elke keer is de pagina weer een stapje verder af. De volgende keer is de pagina minder kaal denk ik. Of ik ben eindelijk klaar, en begonnen met mijn Stampin’Up! On Stage boek, dat ook in de maak is.
Wordt vervolgd dus.
Groetjes
Marrigje

 

Marjo

Wij zijn naar Turkije op vakantie geweest. Het was echt heerlijk. Door een fotograaf is deze foto genomen van mijn dochter Lisandia en mij.
Ik heb allemaal dies gebruikt van Stampin Up. Ik vind ze allemaal leuk, maar die letters vind ik echt de allermooiste. Je kan er zoveel mee doen.
De blauwe golfjes slaan op het zwemmen, het fototoestel voor de foto’s die we hebben gemaakt en vork, mes en lepel op het allinclusive concept.

Groetjes
Marjo

Volgende week: Oud en Nieuw

Marrigje

Ja, deze uitdaging is echt voor mij. Ik hou van dingen net ff anders te gebruiken dan waar het voor bedoelt is. Dus werd het popcorn bakje een theelichtjes houder.
Met een nep lichtje er in. Natuurlijk wel een kaartje er bij gemaakt, want het was een cadeautje.

Groetjes

Marrigje

Marjo

De uitdaging was: maak iets anders dan een kaart.
Eerlijk is eerlijk: dit mapje heb ik nagemaakt van het mapje dat ik van een vriendin kreeg.
Sinds kort spaar ik theezakjes en zij had heel lief zes theezakjes opgestuurd in zo’n schattig mapje.

    Groetjes

Marjo

 

Volgende week: Memories and More

‘Voor elke gelegenheid’ is een Nederlanse Stampin’Up! set die eigenlijk bedoelt is om te gebruiken bij een planner of een Memories and More album.
Maar natuurlijk kun je er ook anders dingen mee! Kijk maar eens wat het Team Stamping WItches er mee gedaan heeft:

Marrigje:

 

 

 

Bij deze set zitten zulke leuke kleine figuurtjes, die doen het geweldig als achtergrond. Ik hou ervan je eigen DSP te maken. Dat heb ik vandaag gedaan. De schudkaart van blauw papier was me ff te saai, dat moest opgeleukt En daar zijn deze kleine figuurtjes perfect voor.
Eigenlijk was de bedoeling een verjaardagskaart, maar door de hartjes moest er iets lievers op. Dus gekozen voor de Thinlits: Lovely  words. Ik word erg blij van deze kaart. En hopelijk de ontvanger ook!

 

Groetjes

Marrigje

 

Marjo

Bij deze set hoort een tappons, en die heb ik  gebruikt, maar anders dan je zult denken.
Ik heb hem gebruikt om de poes op de muur te laten zitten en om de voorste poes te laten staan. Achteraf gezien had de poes op de muur niet de tabpons nodig aangezien ik er een papiertje achter heb geplakt en ik de poes ook gewoon had kunnen opplakken, maarja.

 

 

 

 

Maar bij de voorste poes was het wel noodzakelijk anders bleef hij niet staan. Ik heb de tab dubbel gevouwen en de poes erop geplakt.

 

Groetjes

Marjo

 

 

Volgende week: Uitdaging Maak wat anders dan een kaart!

De kleur deze keer is een van de nieuwe In Color. Stampin’Up! heeft ons dit jaar verblijd met wel heel erg mooie kleuren. Deze Lemon Lime Twist is de favoriet van velen.

Vandaar dat wij elkaar uitdaagden om daar eens een kaartje mee te maken. Dit zijn onze resultaten:

Marrigje :

Met deze kleur had ik nog niet zo veel gewerkt. Ja, wel als accent maar niet als hoofdkleur, en omdat ik geen idee had wat ik wilde maken heb ik eerst hulp gezocht op Pinterest. Waar zouden we zijn zonder Pinterest? Altijd goed voor inspiratie.
Daarnaast heb ik een tijdschriften tic, en heb ik een heel archief met ideeen, tips, en inspiratie. Uit die stapel diepte ik een sketch op. Dat is een tekening van hoe je een kaart opbouwt. Ik werk er niet veel mee, eigenlijk hou ik er niet echt van, maar om mezelf uit te dagen heb ik dat deze keer wel gedaan.
Daarmee had ik het begin van de kaart.
Gelukkig hebben we een catalogus. Bij elk DSP staat daar welke kleuren er in dat papier gebruikt zijn. Ik heb er 1 uitgezocht die ik al in huis had,met Lemon Lime Twist. Daarna was de kaart snel bedacht, en gemaakt. De gouden accenten maken de kaart echt af. Nog even zonder tekst, want deze kaart is heel neutraal, die kan voor heel veel dingen gebruikt worden.
Groetjes
Marrigje

 

 

Marjo:

De kleur die we hebben uitgekozen is lemon lime twist. Een hele bijzondere geheel nieuwe kleur. Ik vind hem fantastisch. Het neigt naar geel en groen.
Bij deze kaart heb ik gebruik gemaakt van de set Little one. Drie hele schattige diertjes, waarbij de achterkant en voorkant aan elkaar zitten zodat, als je ze uitstanst, een labeltje hebt. Ik heb echter de voor- en achterkantstempels van elkaar af geknipt. Een heel precies werkje, maar het is gelukt. Ik doe dat vaak met stempels zodat ik ze op meerdere manieren kan gebruiken.
Ik heb gestempeld met de maskertechniek. Een masker gebruiken en dan stempelen zodat je ze echt achter elkaar stempelt.

 

Groetjes Marjo

 

 

 

Volgende week: Stempelset: Voor elke gelegenheid!

 

 

 

Marrigje:

Op het Art Specially Event in April kocht ik een heel erg speciaal Art Journal. Allemaal verschillende soorten achtergrond, De meest intrigerende vond ik deze. Jute:

Toen kwam Stampin’Up! Met de nieuwste jaarcatalogus met pasta en een erg gaaf template om met de pasta te gebruiken. Op een of andere manier werd dat in mijn hoofd gecombineerd. Pasta was wit, en heb ik ingekleurd met de aquarel potloden, en daarna met Wink of Stella beglittert. Het grove van de Jute gecombineerd met de glitter en zachte kleurtjes. Wat ik verder ook probeerde, of bedacht, het werd er niet beter op.
Kan zomaar zijn dat ik volgende week, ofzo, ineens weer verder ga met deze pagina, maar voor nu, ben ik erg tevreden mee.Als ik er mee verder ga, laat ik het op een later tijdstip hier zien,

 

Groetjes

Marrigje

 

Marjo

Bij deze mijn Artjournal. Het zijn twee van mijn favoriete sets. En ik krijg er zo,n zin van in vakantie.

Groetjes Marjo

 

 

 

 

 

Volgende week: Kleur: Lemon Lime Twist.