Marrigje

Ik ben geheel in de stemming van Sinterklaas. Hoewel Stampin’Up! niet echt Sinterklaas stempels, materialen of stansen heeft, is het heel goed mogelijk om Sinterklaas kaarten te maken met Stampin’Up! produkten.  Zie maar deze kaart. Was heel erg leuk om te maken.  Was erg leuk om te maken. De cadeautjes komen uit de set : Birthday Delivery. Passen toch perfect bij deze kaart?

Groetjes
Marrigje

 

 

Marjo

 

Birthday Delivery was de set die we hadden afgesproken. Deze set is zo veelzijdig omdat er zoveel verschillende mensen en dieren op staan. Ik heb nu gekozen om een aantal stempels te stempelen en in te kleuren.
De ballonen heb ik met de maskertechniek gestempeld.

Groetjes

Marjo

 

 

 

Volgende week: Uitdaging Surprise

Marrigje

Bermuda Bay is een erg mooie kleur, een van mijn favorieten eerlijk gezegd. De kleur kwam als vervanger van mijn all time favorite, en al blijft dat mijn favo kleur, Bermuda Bay is een heel goede vervanger gebleken.
Dat bleek ook wel want ik heb nog maar een paar vel Bermuda Bay.  Ik zal straks gelijk nieuwe bestellen, want zonder kan en wil ik niet.

Gelukkig had ik maar 1 vel nodig. Dat heb ik eerst bestempeld met Sinterklaas afbeeldingen. Nee Stampin’Up! heeft geen echte Sinterklaas stempels, behalve een geweldige set teksten,  Maar andere sets kunnen heel goed als Sinterklaas afbeelding dienst doen.
Toen zag het vel er zo uit:

Daarna heb ik de Gift Bag Punchboard gebruikt om er een zakje van te maken. Ik vergeet vaak dat ik punchboards heb. En eigenlijk zijn ze heel erg leuk, en in deze periode van het jaar, waarin je veel cadeautjes geeft, is een punchboard een heel snelle manier om iets kleins leuk te verpakken. Ga deze maar in het zicht leggen, dan pak ik hem eerder.
Toen zag het zakje er zo uit :

Nog een beetje kaal, dus aangekleed met een beetje lint, glitter, een label en .. een Pietenmuts. Alles gemaakt met Stampin’Up! materialen. Toch wel veel Sinterklaas bij Stampin’Up! Meer dan ik dacht.

 

Groetjes

Marrigje

 

 

Marjo

Als kleur hebben we bermuda bay afgesproken. Een fantastische kleur die zit tussen tint groen en een tint blauw.
Ik heb op een whisper white papiertje strepen getrokken met mijn bermuda bay marker. De blendabilities van vroeger hadden drie tinten in een doosje. Met je markers of de nieuwe stiften kun je ook verschillende tinten maken door meerdere keren over hetzelfde te gaan.
Daarna heb ik de stempelset definitely dahlia met kleurloze inkt gestempeld. Daar over heen koper embossingpoeder en deze verhit zodat deze gaat smelten.
Daarna een bermuda bay kaart.

Groetjes
Marjo

Marrigje

Ik vind het heerlijk om in mijn Art Journal nieuwe dingen uit te proberen. Stampin’Up! heeft nieuwe alcoholmarkers, de Stampin’Blends. En ik ben er weg van, ze kleuren heerlijk en de resultaten zijn geweldig. Natuurlijk moest ik ook proberen hoe dat werkt in mijn Art Journal.

Dit is het resultaat. Ik heb de pagina Herfst genoemd, vond het wel toepasselijk.
Alcohol markers hebben de gewoonte door het papier heen te ‘bloeden’ en dat ga ik een volgende keer zeker gebruiken voor een nieuwe pagina. Nu even geen idee wat dat gaat worden. Afgelopen weekeinde was Stampin’Up! On Stage, het halfjaarlijkse Stampin’Up! feestje, waar onder andere de nieuwe catalogus gepresenteerd wordt. Ik ben nog niet helemaal geland nu.

Groetjes
Marrigje

Marjo

Ik ben gek op artjournals. Ik heb ze in allerlei maten en met verschillende soorten papier erin.
In 1 artjournal gebruik ik alleen maar Stampin’ Up. Maar ik vind dat papier van dat artjournal niet zo mooi. Nu heb ik gestempeld en gekleurd op whisper white en die in mijn artjournal geplakt. Dat werkt heerlijk en dat ga ik in het vervolg doen.
Ik hou heel erg van inkleuren en heb mijn eigen tafereeltje gemaakt zodat ik deze kon inkleuren.

Groetjes

Marjo

Volgende week: Bermuda Bay

Geen blog van Stamping Witches deze week, en vermoedelijk volgende week ook niet Dat ligt niet aan de makers. Er zijn prachtige dingen gemaakt, maar mijn (Marrigje) computer is stuk, en moet eerst naar de maker voor ik er weer iets mee kan.
Natuurlijk kan ik bloggen met de computer waar ik nu op werk, dat is het probleem niet, ik kan alleen nergens bij. Foto’s van werkstukken, teksten, alles staat klaar in mijn computer. En die is dus stuk gegaan.

Het gaat goed komen! Zodra ik weer een computer heb, en overal bij kan, komen alle blogs in 1 keer tevoorschijn. Ik laat het jullie weten.

Excuses voor het ongemak.

Groetjes

Marrigje