Een ATC kaartje is een kaartje van 2,5 ” x 3,5″  Ooit begonnen door een zwitserse kunstenaar, en over de hele wereld een leuke manier van kaartjes ruilen. Voetbalplaatjes of pokemon kaarten voor creativelingen.

Marrigje:

Een kerst ATC. Gewoon leuk om te maken.

Ik hoop dat iedereen een heel fijne kerst heeft gehad. Ik wens ieder een heel fijne jaarwisseling, en een geweldig, creatief en fijn 2018.

Groetjes
Marrigje

Marjo:

Ik heb dit keer drie atc’s gemaakt. Ik vind deze set zo leuk en besloot om ze alledrie te maken.
De achtergrond is met een tekst uit dezelfde set en heb ik met embossingpoeder onder de heathtool gehouden. Dan gaat dat embossingpoeder smelten en ligt het er bovenop zeg maar.
Heerlijke kerstkleuren gebruikt. Dat doe ik eigenlijk altijd, in elk geval groen en rood.
Nu kreeg ik zelf met kerst een kerstkaart in lichtblauw en dat zag er eigenlijk ook heel leuk uit. Dus volgend jaar ook maar eens proberen.
Fijne kerstdagen voor iedereen.
Groetjes Marjo

 

Volgende week: Art Journal

Deze rubriek hebben we in het leven geroepen omdat de materialen van Stampin’Up! zo mooi zijn, en ook erg mooi combineren met de nieuwe materialen en stempels.

Marrigje

Met een paar kerstmarkten, en een heleboel mooie kerststempels staat mijn hoofd helemaal in het teken van kerst. Als Demonstrator heb ik al toegang tot de prachtige mooie nieuwe stempels uit de komende catalogus, maar ik maak alleen maar kerstdingen.

Zo ook deze kerstkrans. Papier is van de kerstcatalogus van vorig jaar. de stempels uit de jaar catalogus. Cirkels geponsed in verschillende maten. En daarna een avondje lekker zitten prutsen.Ik word daar zo verschrikkelijk blij van. Werken met zulke mooie materialen, en dan gewoon lekker spelen. Fijner is er niet!
Vrolijk kerstfeest iedereen.
Groetjes
Marrigje

 

 

Marjo

Op slag verliefd was ik op de fruitbundle uit de nieuwe catalogus.
Schattige fruitstempeltjes met bijpassende ponsjes.
Ik heb nu alleen de ponsjes nog helemaal niet gebruikt.
Ik heb de oude set Apple of my eye gebruikt om de grote Citroen te stempelen.
Nouja oude set, volgens mij was dit de eerste keer dat ik hem heb gebruikt, maar ik heb als voornemen om deze set zeker vaker te gaan gebruiken. Daarom vind ik deze rubriek ook zo leuk, je bedenkt je dan opeens dat je die ene leuke set ook nog hebt. Tenminste dat heb ik. Ik zal ook bijna nooit retired sets van Stampin Up weg doen.
De tekst heb ik ook uit een retired set.
Kleur van cardstock en inkt is lemon lime twist.

Groetjes
Marjo

 

Volgende week: ATC thema Kerst

Marrigje 

Dit is denk ik mijn favoriete rubriek (hoewel ik eigenlijk denk dat ik dat elke week zeg. Eigenlijk is Stampin’Up! mijn favoriete merk en vind ik alles geweldig wat je daarmee kunt doen, en word ik altijd blij als ik er mee werk, maar dat terzijde)

Memories and More. Stampin’Up! heeft het systeem helemaal eigen gemaakt, en er, behalve kaartjes, ook bijpassende stempels, DSP en soms ook washitape ed bij bedacht. En dan op de Stampin’Up! manier. Je kunt alle delen apart van elkaar kopen en gebruiken.
Memories and More is natuurlijk in eerste instantie bedoelt om te gebruiken in je Pocket Page scrapbook. Maar het is zoveel meer dan dat, zoals de naam al zegt.

In de nieuwe voorjaarscatalogus, staat een set in het zwart/wit. Daar kun je dan makkelijk zelf kleur bij aanbrengen, en dat is nou precies wat Stampin’Up! wil, dat je van wat zij aandragen, persoonlijk je eigen kaarten maakt. Mooi, makkelijk, en heel persoonlijk.  Die set wilde ik dus heel graag gelijk hebben. Ik maakte er dit kaartje mee. De bloemen zijn ingekleurd met de blends.   En opgeplakt met dimensionals, voor wat extra dimentie
Marrigje

Marjo

Op de een of andere manier kom ik er niet aan toe om foto’s in te plakken. De grootste oorzaak is dat mijn computer stuk is waardoor ik zelf geen foto’s kan printen.
Toch vond ik nog een foto van vorige zomer. Het was een topvakantie met mijn vriendin, haar dochter en mijn dochter.
Ik heb geprobeerd om deze week te laten zien dat je alle kanten op kunt met memories and more. Maar ook met Stampin’Up.
Op dit moment zijn bulletboeken erg in en maken mesen de mooiste dingen. Ik ben daar echt geen ster in en daarom ben ik erg blij met mijn Stampin’Up stempels .
Met stempels kun je je bulletboek zo maken zoals jij in gedachten heb, zonder dat je daarvoor heel mooi voor hoeft te schrijven of te tekenen.
Als ik een mooi nieuw bulletboek heb gekocht ga ik dit zeker nog een keer proberen.

Groetje

Marjo

 

Volgende week: Oud en Nieuw

 

5 december vandaag, Sinterklaas avond. In heel wat Nederlandse huishoudens worden vanavond surprises uitgepakt, en op heel veel scholen hebben ze dat vandaag gedaan.
Reden genoeg voor Marjo om ons vandaag uit te dagen een surprise te maken waarin we werken met Stampin’Up! materialen.

Marrigje 

Ik ben een super grote fan van het Sinterklaasfeest, Voor mij echt het belangrijkste feest van het jaar. Maar in mijn ouderlijk huis, en ook met mijn kinderen had ik geen traditie met het maken van surprises. Nog steeds niet. Wij maken lange en mooie gedichten. De een kan het beter dan de ander en soms lijkt het nergens op, maar we hebben er veel lol in. Dit jaar heb ik nog een gelovige in huis, ik vermoed het laatste jaar, dus ik geniet er van. Volgend jaar zal het anders zijn en misschien dan wel veel surprises. In ieder geval zal ik dan veel meer zelf kunnen maken, wat ook leuk is.
De surprise van vandaag werd gemaakt voor school, Voor (niet-zo)kleine C, de eerste keer dat ze surprises moest maken, dus kreeg ze hulp van zus en moeder.

Ze wilde een keyboard maken, met toetsen die moesten kunnen ingedrukt worden net zoals een echt keyboard. Zelf is ze begonnen met het tekenen en knippen van toetsen, maar dat ging heel erg langzaam, te langzaam naar mijn zin. Dus ik pakte de Trimmer, en sneed in 10 min alle toetsen, daarna heb ik gescoord met de trimmer, zo verschrikkelijk handig dat dat kan. Ja, en toen zat de surprise zo in elkaar. De doos is bewerkt met SU glitter, helaas retired. Dit was wat grovere glitter, erg leuk voor doosjes en zeker ook voor op deze surprise.
Ik maak bijna nooit wat zonder Stampin’Up!  Zelfs geen surprise .

Groetjes
Marrigje

Marjo

De uitdaging die ik had verzonnen is: maak een surprise.
Altijd leuk die uitdagingen omdat je toch iets gaat maken met Stampin’Up materiaal terwijl ik meestal daar ander karton voor pak. Onnodig natuurlijk want Stampin’up heeft het mooiste papier. Misschien juist daarom wel dat ik extra zuinig ben op het mooie designpapier van Stampin’Up.
Maargoed vandaag heb ik van het designpapier een designtas gemaakt.
De tabpons is geweldig om de sluiting te maken.

Groetjes

Marjo

 

Volgende week: Memories and More