Marrigje
Het allerleukste van Memories and More is dat er ook een groot pak Designpapier bij hoort, en stempels en soms (vaak) ook nog andere embellishments.
Op deze pagina zie je het allemaal.
Omdat deze stempels zelf ook zo gaaf zijn EN Nederlandse tekststempels heeft, hebben we er een workshop mee gedaan een doosje met 4 kaartjes, geheel zwart wit. Was een super uitdaging voor mezelf om de voorbeelden te maken, want ik hou erg van kleur, maar deze set is zoo mooi.
Het is helemaal nergens saai geworden. Op deze voorbeelden staan mijn voorbeelden, en dat werden er zomaar meer dan 4.
Groetjes
Marrigje

 

 

 

 

Marjo
Dit is een oude foto van ons, maar daardoor niet minder leuk.
Bij de sale-a-bration, die geldt van 3 januari tot en met 31 maart kun je uit een speciale brochure een gratis artikel uit zoeken als je voor €60 hebt besteld.
Ik heb o.a. gekozen voor het sweet soiree memories & more card pack.
In dit pak 72 verschillende kaartjes die je perfect voor je foto’s kunt gebruiken.
Ik heb ze alleen maar neergelegd en er verder niks mee gedaan. Al helemaal leuk toch.

Groetjes

Marjo

 

Volgende week: Oud en Nieuw

Eigenlijk is dat een beetje verkeerde titel voor het blog, want we dagen elkaar elke week uit om iets in opdracht te maken. Deze uitdaging is wat preciezer. Marjo heeft ons deze week uitgedaagdom iets te maken met de set : Lots of  Happy Cardkit

Maar dan iets anders dan wat er in de kit bedacht was. Een erg leuke uitdaging. Dit is wat we er van gemaakt hebben:

 

Marrigje:

Toen ik deze kit zag, was ik gelijk verliefd op het kaartje met de 6 hoekige vorm. Toen Marjo kwam met de uitdaging, wist ik gelijk wat ik wilde maken. Een doosje met de Window Box stans, maar dan met dit kaartje er boven op.
Omdat de set wordt ingekleurd met potloden, leek het me leuk om voor deze uitdaging in te kleuren met de Stampin’Blends. Verder heb ik express de layout van de Cardkit aangehouden. Alleen de stempel heb ik aangepast.
Ik ben tevreden met het resultaat, wat vind jij? Ik hoor het graag in de commentaren.
Groetjes
Marrigje

 

Marjo:

Als uitdaging had ik bedacht om de kit Lost of happy card te gebruiken , maar dan iets anders te maken dan dat ze in de kit laten zien.Ik vind deze kit geweldig. Hij kost €42,50, maar dan kun je wel 20 geweldige kaarten maken. Ook zit er een hele leuke stempelset bij ( die je dus niet los kan kopen) (zie onderaan de pagina)

En er zitten vier aquarelpotloden in, waarvan er twee niet in het aquareldoosje zitten. Voor mij een reden dus om deze kit te kopen.
Omdat de aquarelpotloden rich razzleberry en flirty flamingo in deze set zitten kleurt iedereen ze dus met die kleuren in. De uitdaging was doe er iets anders mee en dus heb ik ze ingekleurd in de kleur geel. Een ander designpapiertje genomen en de kaart ziet er gelijk heel anders uit. Ook heb ik elementen die voor de ene kaart waren en elementen die voor de andere kaart waren gecombineerd.
Groetjes Marjo

 

 

 

Volgende week: Memories and More

 

Marrigje

 

 

Omdat ik vorige week al met deze set gewerkt had, moest ik even denken wat ik er mee zou doen. Uiteindelijk heb ik een ATC gemaakt. Er zijn er nog meer in de maak, maar die hou ik nog even achter voor als we het thema ATC weer hebben (hoewel, mezelf kennende, misschien maak ik dan wel andere ATC’s)

De borduurringen vind ik echt zoo super gaaf! daar ga ik zeker heel veel mee werken!

Groetjes
Marrigje

 

 

Marjo

 

Een geweldige stempelset in de nieuwe catalogus. Ik heb hem gecombineerd met verschillende designpapiertjes van Stampin Up.
Dit keer heb ik ervoor gekozen om een aparte vorm kaart te maken. Vind ik ook weer erg leuk.
Alles in bruintinten gehouden zodat alles een geheel vormt.
Groetjes Marjo

 

 

 

Volgende week: uitdaging, gebruik de kit “lots of happy card” en maak een andere kaart dan de voorbeelden.

Elke maand zetten we een kleur in het spotlicht. Deze keer is het Marina Mist, een heel mooie zachte kleur blauw. Marina Mist is een kleur uit de Subtles serie van Stampin Up!

Marrigje 

De kleur heb ik gebruikt voor een kaartje die mijn gasten konden maken tijdens de open dag van het Creatief Centrum Texel. Daar deden we de eenvoudige versie, deze versie heeft wat extra embellishments. Vooral de borduurring die ik gebruikt heb, vind ik helemaal geweldig. Elke bestelling die ik de komende periode ga doen, zullen die op staan, zodat ik wat op voorraad heb. Ze zijn echt te leuk!  En dit is de grote versie, er is nog een kleinere.
De stempelset, en borduurringen kun je vinden in de nieuwe voorjaarscatalogus van Stampin’Up!. As zaterdag, 13 januari kun je die bij mij ophalen als je wilt. Dan heb ik een open Atelier. Kun je gelijk ook dit kaartje komen maken, of een van de 9 andere projecten.
Groetjes

 

Marrigje

 

 

Marjo:

Bij deze mijn creatie met de kleur Marina Mist.
Ik heb de snijmal van Stampin Up gebruikt waarmee je dit zakje kan maken.
De nieuwe stempelset Perennial birthday gebruikt om de bloementjes en blaadjes te stempelen met de kleur Marina Mist.
Het woord Happy Birthday uitgestanst met de bigshot in twee kleuren en die over elkaar heen geplakt alsof het lijkt dat er een schaduwrandje ontstaat.

De stempels komen uit de nieuwe Stampin’Up! catalogus. Daar staat nog veel meer leuks in. 20 januari heb ik een catalogus party, dan kun je dingen proberen uit de nieuwe catalogus.  Wil je meer weten? als je op dit blog reageert, stuur ik je een berichtje met de gegevens.

Groetjes Marjo

 

 

 

 

 

Volgende week :Stempel set : A Good Day

Marrigje:

Om te beginnen een creatief 2018 gewenst!

Art Journal is voor mij de plek om nieuwe technieken uit te proberen. Even proberen hoe een nieuw materiaal werkt met het papier, en zo. Als er dan nog wat moois uit komt, is het helemaal leuk.
Stampin’Up! verkoopt met de komst van de voorjaarscatalogus ook Brusho. Brusho is een gaaf poeder dat reageert met water. Daar kun je dus heel leuke dingen mee maken, die je niet al te erg kunt sturen. Wat ik dus super leuk vind!

De stempelset die ik gebruikt heb, is ook nieuw. Past er goed bij, omdat het een mooie grove set is die dus in te kleuren is met Brusho.
Voor de achtergrond heb ik eerst het papier nat gemaakt, en er groene brusho over gestrooid. Die is niet helemaal groen, dus geeft mooi het effect van een grasveld in de zomer.
Erboven heb ik het papier nat gemaakt, en gestrooid met blauwe brusho voor de lucht.
De vlinder is gestempeld met versamark, en ingekleurd door met een kwastje met water in te kleuren en er daarna rode brusho over te strooien.

Ik ben erg tevreden over dit resultaat, maar ben nog lang niet uitgespeeld met Brusho, daar is zoveel mee mogelijk!
groetjes
Marrigje

 

 

 

 

Marjo:

Een heel gelukkig creatief en gezond nieuwjaar voor iedereen.

 

Dit is onze eerste blog in 2018 en gelijk 1 van mijn favoriete rubrieken, Artjournal.
Ik heb al heerlijk uit de nieuwe catalogus kunnen bestellen en was gelijk verliefd op deze set: Pertinal birthday.
Ook heb ik een andere set gebruikt voor de achtergrond: watercolor wash.
Ik heb gestempeld met de kleuren Berry burst, Powder pink, Tranquil tide, Fresh fig, Lemon lime twist, Lucky limeade en Tempting Turquoise.

Groetjes
Marjo

 

Volgende week: Kleur :Marina Mist