Marrigje 

Fresh Fig, Dat is de kleur waar ik op het moment heel veel mee werk. Het is 1 van de In Colors van 2017-2019 Ik ben gek op deze kleur, en heb al heel wat pakken papier verslonden. Meestal als detail omdat het wel een donkere kleur is. Maar voor de uitdaging van vandaag heb ik het eens omgedraaid. Ik heb een doosje gemaakt met cardstock in de kleur Fresh Fig.

Omdat ik op het moment bezig ben met trouwuitnodigingen, is het een cadeaudoosje voor een bruidspaar geworden.  Met een sticker uit de Eastern Gold Vinyl Stickers set achter de tekst. Die stickers zijn prachtig maar ik gebruik eigenlijk nooit stickers, op zoek naar wat anders voor dit doosje vond ik ze in de la, en vond het eigenlijk wel eens leuk om wel zo een sticker te gebruiken.  De strik is gemaakt met Mini tinsel, of te wel, glitter lint. Super leuk accent op een doosje of kaart!
Groetjes
Marrigje

Marjo:

Fresh fig is de kleur die we hebben uitgekozen.
Ik vind het dan altijd erg leuk om dan ook alleen die kleur te gaan gebruiken.
Ik heb een willekeurige stempelset gepakt. In dit geval een hostessset. En al de stempels die hierin zaten afgedrukt met de kleur Fresh fig.
Daar na heb ik het gemat met Fresh fig cardstock.
Ik had nog geen idee wat ik er verder mee zou doen.
Ik heb mijn favoriete maat (20 bij 10 cm) afgesneden en dubbel gevouwen en toen gekeken welke positie het leukste was.
Ik had nog iets over dus dat heb ik aan de binnenkant geplakt .

Groetjes
Marjo

Volgende week : Stempelset Bird Banter

Marrigje 

          

Ik werk graag in mijn Art Journal, al vergeet ik het ook vaak, en maak ik speciaal iets voor dit blog. Deze keer niet.
In de voorjaarscatalogus staat de stempelset met stansset BarnDoor, en zodra ik die zag, wist ik wat ik er mee wilde maken. Het duurde nog even voor deze set in mijn bezit was. Ik ben weg van deze set, heb er al heel veel kaartjes mee gemaakt, maar dus ook deze Art Journal. De deur glijdt open. Zoals een echte schuurdeur. Een schuur staat in de weide, en daar groeien bloemen. Ja, heel veel bloemen,  dat weet ik wel, maar ik HOU van bloemen. Daar wordt ik vrolijk van Zo ook van deze tekst, dat is een van mijn lievelings teksten. “She believed that she good, so she did!” Beetje zoals de tekst van Pippi Langkous: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan.”   En het biggetje? Is ze niet te schattig?

Groetjes
Marrigje

Marjo

 

 

In mijn Stampin ‘ Up Artjournal twee pagina’s gemaakt. Beide hetzelfde gestempeld, namelijk de hostess-set Coby Cottage gebruikt.
Deze pagina gestempeld met Stazon inkt omdat die perfect tegen water en aquarelpotloden kan. En daarmee dus ingekleurd.

 

 

 

 

 

 

 

 


De andere pagina gestempeld met Memento inkt omdat dat perfect tegen alcoholstiften kan. En dus ingekleurd met de Blends. Ik ben zo blij he dat er weer mooie inkleurstiften te koop zijn bij Stampin ‘ Up.

 

 

Groetjes

Marjo

 

 

 

 

 

 

Volgende Week: Kleur

ATC

Marrigje:

 

Laat ik het eerlijk toegeven, ik maak mijn bijdrage aan dit blog altijd op het laatste moment. Deze keer dacht ik dat ik het vergeten was, maar om 5 uur realiseerde ik me dat ik vorige keer al een ATC gemaakt had voor dit blog. Dus ging ik rustig mijn dochter en hond op halen, en kon ik best even surfen over het net. TOT ik me ineens realiseerde dat het morgen Valentijn is, en dat het dan leuk om een Valentijns ATC te plaatsen.
Dus ging ik als een haas aan de slag om een Valentijns ATC te maken.. Het is gelukt, maar wel weer op het nippertje, ik vraag me af of ik het ooit leer, Plannen.
De achtergrond is gemaakt met Brusho, Toch wel het leukste produkt uit de Stampin’ Up! catalogus op dit moment.
Spreekt verder voor zich denk ik.
Groetjes
Marrigje

 

 

 

Marjo:

13-2 een dag voor Valentijn. Dus was ons thema voor een atc uiteraard liefde.
Geweldig design papier zit er in de nieuwe voorjaarscatalogus, met roze, paars en goud.
Dit keer was ik dus zo klaar omdat het papier al zo geweldig is. Ik heb er verder een stempel op gezet en een hart uitgestanst in glitterpapier en klaar was mijn liefdes- atc.
Groetjes
Marjo

 

 

 

 

 

 

 

Volgende week: Art Journal.

Marrigje:

Marrigje Oud en Nieuw
Mijn favoriete stempel is een heel oude. Toen ik hem voor het eerst zag was het al een oude. Ik heb dagen gespeurd op Ebay om hem te vinden. En toen moest ik er heel erg lang op wachten. De douane wilde er denk ik eerst mee spelen. Het duurde zolang voor die er was dat de verkoopster en ik al benauwd waren dat hij helemaal niet aankwam. 
Gelukkig kwam de set aan, en ik heb er al heeeel erg veel mee gespeeld.  
Voor deze rubriek heb ik de stempel ingekleurd met Stampin’ Blends. Hoe vaker ik er mee speel hoe meer het mijn favoriet word. Ik vind het effect zo mooi, en de stiften worden steeds prettiger om mee te werken. Behalve de stempel zelf, komt alles uit de nieuwe catalogus. 
Het zand natuurlijk niet, dat komt van het Texelse strand. 

Groetjes Marrigje

Marjo 

Marjo Oud en NieuwTijdens de Sale-e-bration , die van 3 januari tot en met 31 maart 2018 loopt, kun je bij een bestelling van €60 een gratis product uitkiezen.
Ik heb dit keer gekozen voor designpapier bubbles & fizz.
Het gele achtergrondpapier, de strook met flessen bovenaan en de flessen zijn van dit papier.
Maar de kleuren passen dus perfect bij oud designpapier Cherry on Top.
De kleuren matchen perfect . Vandaar dat ik van dat papier twee stroken heb geknipt en geplakt. Ook het cardstock Watermelon wonder matcht heel goed.

Groetjes Marjo