Marrigje

Al een langere tijd ben ik bezig met het maken van een boekje over Wad Creatief. Om alles wat ik voor workshops geef te laten zien.  Voor dit thema in het blog maak ik dan regelmatig een pagina.  Deze keer maakte ik wat over PixelHobby.  Een erg verslavende hobby, waar ik tijdens de markten geld mee ophaal voor het RonaldMcDonaldhuis.   Je kunt de mooiste dingen maken met PixelHobby, het was dus nog lastig kiezen welke foto’s ik voor deze spread zou gebruiken. Kan zomaar dat ik nog een spread ga maken.

Groetjes
Marrigje

Marjo

Ik was mijn hobbyzolder aan het opruimen en vond deze foto.
Hij is voor mij heel speciaal want het was mijn eerste verjaardag zonder mijn vader.
Ondanks dat ik 50 jaar werd wilde ik het niet echt vieren.
Wel had ik mijn moeder en vriendinnen gevraagd om te komen lunchen. Dat was trouwens erg geslaagd.
Een dag later ging ik met mijn dochter lunchen. En Jahoor, toen het eten kwam ging de muziek hard aan, lang zal ze leven, lang zal ze leven. En op mijn broodje zo’n vuurpijl.
Ik hou er niet van om in de schijnwerpers te staan, maar vond het toch erg leuk.
Daarna even iets ophalen bij mijn moeder.
Ik deed de deur open en daar stond al mijn familie met gekke hoedjes op.
Verrassingsfeest georganiseerd door Lisandia, mijn moeder en mijn zus. Echt geweldig.

Groetjes
Marjo

Volgende week: Oud en Nieuw

Marrigje:

Toen Marjo kwam met deze uitdaging vond ik dat een leuke. Ik ben gek op rondjes en gebruik ze ook vaak. Ik maak zelfs regelmatig dingen met rondjes.

Deze keer werd het een Art Journal. Ik heb er eigenlijk niet veel aan toe te voegen deze keer. Het was leuk om te doen, en ik ga eens goed nadenken over de volgende uitdaging.  Meestal verzint Marjo ze, weet een van jullie een leuke uitdaging voor de volgende keer? Zet het dan in de commentaren, daag ons eens uit!
Groetjes
Marrigje

Marjo:

Ik had de uitdaging bedacht: gebruik rondjes.
Zo bladerend door mijn Stampin Up boek ( een boek waarin ik alles heb gestempeld van Stampin Up) zag ik deze stempel van een rondje.
Die heb ik gewoon een paar keer afgedrukt.


Ook 1 keer in een andere kleur en deze opgehoogd met driedimensionals.
Het voordeel van polymer is dat je het kunt buigen.
Een rechte tekst heb ik dus in een rondje gebogen en afgedrukt.

Groetjes
Marjo

Volgende week: Memories and More

Marrigje :

Ik was gelijk weg van deze set, maar wat moet je nou met vogeltjes? Dus niet gelijk gekocht. Toen kocht een klant van me de ‘ grasparkietjes’ En zoals wel vaker, als ik hem dan in mijn handen heb bij het uitzoeken, of als die klant op een Memories at Sea avond met die vogeltjes werkt, ja dan heb ik ineens een hoofd vol ideeen en dan moet die set toch.
Zo kwamen de vogeltjes dus toch wonen op Boogerd 1. En liggen ze nu al een tijdje op mijn geweldige werktafel en speel ik er af en toe mee.
Toen kwam deze uitdaging MAAK wat met deze set. Toen was het toch wat lastiger, want meestal doe ik maar wat, en rommel gewoon wat met mijn stempels. Een kaart maken met een stempelset op commando vind ik vaak toch lastig.
Gelukkig lagen deze kaartjes al half klaar op mijn werktafel, en heb ik er nu kaartjes van gemaakt. De teksten komen ook uit deze set. Ik ben altijd gek op de grappig woordspelingen in de Stampin’Up! teksten, en hoop echt dat er snel nog meer Nederlandse opties komen met net zulke leuke woordspelingen. Voor 1 keer heb ik me laten verleiden door de engelse teksten.
Groetjes
Marrigje

 

Marjo

Ik ben helemaal weg van deze vogeltjes.
Ik zag een geweldige kaart op internet staan. Sorry, ik weet niet wie hem had gemaakt.
En deze heb ik een beetje nagemaakt.
Ik denk dat iedereen iets van internet afhaalt en daar zijn eigen draai aan geeft.

Ik heb er 3 verschillende kaarten mee gemaakt

Groetjes
Marjo
.

Volgende week: Uitdaging: Maak iets met rondjes