Marrigje

Leuke set had Marjo uitgekozen voor de uitdaging van vandaag. Ik heb hem gekregen van Stampin’Up! als dank voor Demonstrator zijn. Zo leuk!

Het kaartje dat ik gemaakt heb ik een beetje een verrassingskaartje. In het kaartje zit nog een ander kaartje verstopt. Erg leuk om te maken.  Bij de huisjes vond ik een felicitatie voor samenwonen goed passen. Die tekst komt uit de prachtige set : Recht uit mijn hart, die ook nog eens nederlandstalig is, wat de set extra leuk maakt.

Groetjes
Marrigje

Marjo

De stempelset die ik heb uitgekozen is Flying home.
Ik hou erg van vogeltjesstempels.
Deze set is ook erg leuk te gebruiken voor als iemand een nieuw huis heeft.
Ik heb geprobeerd om wat meer van mijn mooie materialen van Stampin up te gebruiken zoals dies en embossingfolder. Ook weer heerlijk gekeurd met mijn stiften van Stampin up.
Ik heb zachte kleuren gebruikt. Een beetje kleuren die je ziet in de lente. Vogeltjes die je ziet in de lente.
Ik heb zin in de lente.
En dan echt lente, met een lekkere lentezon, buiten zitten in mijn tuin enz.
Als deze kaart geplaatst wordt is het 24-4. ( ik heb deze kaart eerder gemaakt omdat ik , als het goed is, 10 april geopereerd ga worden)
Ik hoop dat mijn operatie achter de rug is en dat ik al een groot gedeelte heb gerevalideerd

Groetjes

Marjo

 

Volgende week:

uitdaging, gebruik alleen zwart en wit

Marrigje

Deze tijd van het jaar staat voor liefhebbers van Stampin’Up! in het teken van de retirement list. Als de Retirement List uitkomt, ga ik er voor zitten met een catalogus en een pen, en geef ik met een pen aan wat er allemaal uitgaat. Er gaan altijd veel sets uit, en daar zitten altijd sets tussen waarvan ik dat heel jammer vind.  Bijvoorbeeld de set ” So Many Shells”

Dat is een mooie two-step set met mooie schelpen, en mooie teksten.  Ik hou van schelpen, als klein kind zocht ik ze op het strand, en nam ze mee naar huis om daar neer te leggen. Later deed ik hetzelfde met mijn eigen kinderen, en nog steeds mag ik graag schelpen zoeken. Deze set was dus helemaal voor mij en als een soort afscheid heb ik deze set gebruikt om de kleur Early Espresso onder de aandacht te brengen.

De basis kaart is Early Espresso. Een diepe bruin, die perfect is als basis. Er op heb ik de tekst gestempeld met Versamark, en daarna met wit embossingpoeder en een heattool ge-embossed.
De schelpen heb ik met Early Espresso gestempeld op Crumbcake cardstock.  Ondanks dat het een two-step stempel is , heb ik van beide schelpen maar 1 stempel gebruikt. De grote schelp heb ik gewoon gestempeld. De kleine schelpen heb ik eerst afgestempeld, en de tweede keer op Crumbcake gestempeld. Daardoor is het een lichtere kleur Early Espresso geworden.

 

Daarna de schelpen uitgeknipt, en met Wink of Stella bewerkt, daar worden de schelpen zo mooi glimmend van, dat past bij schelpen vind ik.

Groetjes
Marrigje

 

 

 

 

Marjo

 

De kleur die ik heb uitgekozen is early espresso. Een hele donkere bruin. Ik heb hem nog nooit gebruikt en daarom vond ik dat dat wel eens tijd werd.
Ik had ook een stempelset nog nooit gebruikt, de set in this world.
Ik vind dat een hele bijzondere set, zo heel anders dan de andere.
Maar tevens ook best lastig om te gebruiken.
Wat moest ik ermee?
Maar wie mij kent weet het…..Marjo begint gewoon en doet maar wat.
Dat is precies wat ik bij deze kaart heb gedaan.
Gewoon beginnen, stempelen en maar wat doen.
Ik vind hem nog geinig geworden ook.
De vlinder heb ik ook gestempeld met early espresso, maar met een waterpen beschilderd.

Groetjes
Marjo

 

Volgende week: stempelset flying home

Marrigje

Het is de tijd van het jaar dat Stampin’Up! opruiming houdt en daarna een nieuwe catalogus lanceert. 1 van de dingen die elk jaar veranderd zijn de In Colors. Stampin’Up! heeft er 10, en elke In Color kleur gaat 2 jaar mee, elk jaar komen er 5 nieuwe kleuren.
We nemen in deze tijd van het jaar dus altijd afscheid van 5 kleuren, en van een hele boel andere dingen.
Deze Art Journal is om de kleuren van de afgelopen 2 jaar te bedanken. Ik was er erg weg van, vooral het groen. Dat zal ik zeker gaan missen. Stampin’Up! kennende, zal ik weer verliefd worden op de 5 nieuwe kleuren.

Ook nemen we afscheid van stempels, embellishments, stansen en ponsen. Wil je precies weten welke? De retirements list kun je vinden op het blog van Wad Creatief, en op de website van Stampin’Up!

Groetjes
Marrigje

Marjo

                                                                                       

Bij de gratis te krijgen sets van de celebration zit een geweldige set met een rondje, wolkje, stipjes en nog meer van dat soort.
Deze heb ik gestempeld op een achtergrond die ik al bewerkt had met inkt en water.
Daarna de elfjes op een apart papiertje gestempeld, inkleuren, uitgeknipt en opgeplakt.
Super cute vind ik.

Groetjes
Marjo

Volgende week: Kleur: Early Espresso

 

Een ATC kaartje is een kaartje van 2,5 ” x 3,5″  Ooit begonnen door een zwitserse kunstenaar, en over de hele wereld een leuke manier van kaartjes ruilen. Voetbalplaatjes of pokemon kaarten voor creativelingen.

Marrigje:

 

Ik ben dol op het maken van ATC’s Een leuk klein vlak, en daar dan iets van maken. Vaak gebruik ik daarvoor resten van andere projecten als achtergrond. Zo ook deze keer. Ik heb een achtergrond gemaakt voor een ander project met de GelliPlate, en daar had ik nog van over. Daarvan een ATC gesneden en daarna gestempeld en ingekleurd.
Tekst gestempeld, met behulp van de Stamparatus. Dat is een nieuwe stamping tool van Stampin’Up! om je stempels op precies de juiste plek te leggen. En voor teksten met die kleine letters blijkt het een geweldige uitvinding. Strookjes met tekst is mijn favoriete manier van teksten en journaling op Scrapbook pagina’s En ook voor ATC’s.
Toen dat samen was, vond ik de kaart nog iets te kaal, dus bloemen gemaakt met een pons. De bloem bestaat uit 5 losse blaadjes, met een glimmerdot als hartje.

Groetjes
Marrigje

 

 

Marjo:

 

Ik ben verliefd op deze set, wat is die leuk.
Gewoon de verschillende stempeltjes in verschillende kleuren gestempeld.
De tekst er meerdere keren overheen gestempeld.

Groetjes
Marjo

 

 

 

 

Volgende keer: Art Journal

BewarenBewaren