Marrigje:

Zoals ik vorige week al vertelde, mode accesoires is een heel moeilijke opdracht voor mij. Gelukkig bestaat er Pinterest, daar vond ik, eigenlijk per ongeluk eigenlijk, Punch Art tasjes. Dat wilde ik ook maken voor deze opdracht.
Ik heb ze gemaakt met de Apron Builder Framelits, en ik ben er eigenlijk heel tevreden mee.
De achtergrond is gemaakt met de Galaxy techniek maar niet zo donker, en geen witte maar koperen sterren. Ik hoop dat  deze pagina je inspireert en dat je ook een pagina of kaartje maakt met Mode Accesoires en dat je in de reacties een foto of een link plaatst zodat je mij weer inspireert.
Groetjes
Marrigje

Marjo

Artjournal en atc zijn mijn liefste opdrachten. Dit vind ik het leukste om te doen.
Ik had het thema voor atc bedacht. Voornamelijk omdat ik nog niet in staat ben om veel te kunnen knutselen met mijn nieuwe knie door de pijn. Maar ik had ze al gemaakt voor mijn facebookgroep , dus dat was 2 vliegen in 1 klap.
Toen kwam Marrigje met het idee om voortaan het thema voor atc en Artjournal hetzelfde te doen. Dus een Artjournal met thema modeaccesoires dit keer.
Ik heb dezelfde oude vrouwtjes gebruikt als op mijn atc’s.
De achtergrond gemaakt door mijn inktkussens op mijn craftsheet te zetten en dan water erover doen en dan je papier er door halen.
Wat stempels erop met de kleur whisperwhite en met zwart.
Ik vind hem wel geslaagd.

Groetjes

Marjo

Volgende week: Kleur: Grapefruit Grove.

Een ATC kaartje is een kaartje van 2,5 ” x 3,5″  Ooit begonnen door een zwitserse kunstenaar, en over de hele wereld een leuke manier van kaartjes ruilen. Voetbalplaatjes of pokemon kaarten voor creativelingen.

Marrigje:

Mode accesoires zei Marjo. En ik zei, pfff, dat is een moeilijker. Ik heb helemaal niets met mode. Wel met mooie kleren en er leuk uitzien, begrijp me goed, maar helemaal niets met mode, wat trend is enzovoort.
Dit was dus echt een heel moeilijke. En ik heb het mezelf nog moeilijker gemaakt, ik heb voorgesteld om vanaf nu, het thema van de Art Journal en de ATC hetzelfde te maken, dus ik mag nog een keer worstelen met hetzelfde thema. Over de ATC ben ik redelijk tevreden.

Groetjes
Marrigje 

 

 

 

 

 

Marjo

De meeste van jullie zullen wel weten dat ik ook maandelijks atc’s maak voor mijn facebookgroep atcstempelclub. Deze maand was het thema modeaccesoires. Omdat ik net geopereerd ben en een nieuwe knie heb kan ik nog bijna niet aan een bureau zitten om te handwerken. Kleuren en knippen gaat goed op de bank dus ik had al het een en ander klaar. Toevallig had ik Stampin up! Stempels gebruikt voor die maand dus nu kon ik het mooi ook gebruiken voor ons blog.
Marrigje vond het goed dat ik het thema voor atc bedacht en het werd dus mode accessoires . Twee vliegen in 1 klap, hahaha.
Nu weet ik niet of schoenen echt eronder vallen. Maar vanaf vandaag wel.
Die oude dames zijn uit de set you’ve got style en die tekststempel dus ook. Die set gaat gelukkig mee met de nieuwe catalogus want ik vind ze erg grappig.

Groetjes
Marjo

Volgende week: Art Journal Thema Mode Accesoires

 

Deze week komen er twee post op dit blog. Vandaag en op donderdagavond ook 1. Doordat ik met mijn zoon ineens in het ziekenhuis zat, ging het even anders dan ik bedacht had. Daardoor is er een blog tussenuit gevallen, en dat halen we zo weer in.
Vandaag is het thema Oud en Nieuw. Oude producten gecombineerd met nieuwe producten.

Marrigje

Dit vind ik een heel erg leuke rubriek (moet ook wel ik heb hem zelf bedacht 😀 ) voor mijn scrapbook pagina’s gebruik ik heel vaak retired stempels en papier.  Maar elke keer als het thema op  het programma staat, heb ik geen inspiratie. Gelukkig zijn Stampin’Up! producten zo mooi dat de inspiratie vanzelf komt als ik eenmaal producten in mijn handen heb.
Het moeilijkste is het begin te vinden. Vandaag besloot ik te beginnen met retired papier. Ik vond papier om in te kleuren, Nog een restje van de Sale-a-Bration van 2017. Ik besloot het in te kleuren met de Stampin’Blends.  Oorspronkelijk was ik van plan het papier als achtergrond te gebruiken maar eenmaal ingekleurd vond ik dat eigenlijk niet zo een goed idee.
Voor het sentiment heb ik de nederlandse stempelset ‘ In de bloemetjes zetten’ gebruikt en en een label gestansd met de nieuwe Stiched Frames set. Deze set staat in de nieuwe catalogus, en is om verliefd op te worden zo mooi.

Achter het label heb ik Cherry Cobbler Bakers twine geplakt, Ook retired.  Maar hoe gaaf is het dat dat retired bakerstwine perfect past bij de nieuwe Stampin’Blends? Dat is toch wel een van de beste dingen van Stampin’Up!  Daardoor word ik elke keer weer verliefd op Stampin’Up! producten.
Groetjes
Marrigje

Marjo

Doordat ik een nieuwe knie heb en volop in het revalidatieproces zit kan ik niet veel handwerken. Degene die mij goed kennen begrijpen dat dit een enorme straf is.
Eerder had ik vooruit gewerkt voor ons blog, maar die projecten waren nu op.
Oud en nieuw is de rubriek voor vandaag. En die vind ik altijd echt geweldig. Tot mijn spijt moet ik zeggen dat ik nog niks uit de nieuwe catalogus heb besteld. Ik kon wel al pre ordenen, maar ik wacht even tot 1 juni zodat ik gelijk alles wat ik wil kan bestellen. Kan bestellen he, ik zeg niet dat ik dat ga doen, hahahaha. Zoveel moois in de catalogus, alles lukt echt financieel niet.
Maargoed. Een vriendin was bij mij op ziekenbezoek en had zakjes gevonden waar wij vast wel iets mee konden doen. Ik moet eerlijk bekennen dat zij bijna al het voorwerk heeft gedaan en dat ik alleen maar heb gestempeld, ingekleurd en geplakt, maarja.
De pandaberen waren te verkrijgen bij de Selebration die liep van januari tot en met maart. Dit is dus nu een oude set geworden. Ballon en mutsjes heb ik ingekleurd met de Stampin blends, het nieuwe er dus aan.

Groetjes

Marjo

Donderdag is het thema : ATC mode accesoires

BewarenBewaren

Marrigje

 

Stampin’Up! heeft iets heel erg leuks bedacht. Bijpassend bij de Memories and More kaartjes, hebben ze enveloppen en kaarten uitgebracht.  Vandaag heb ik die gebruikt voor deze uitdaging. Deze kaartjes zijn nieuw uit de nieuwe Stampin’Up! catalogus die per 1 juni geldig is. Het is een super mooi setje met heel erg gave teksten die super geschikt zijn voor kaarten, maar toch ook voor Scrapbook pagina’s.  Voor de verandering heb ik voor kaartjes gekozen.

 


De grote kaart is zwart wit, daar heb ik bloemen op gestempeld. Met de nieuwe kleur Grapefruit Grove.  Om het af te maken heb ik er glitters op de plakt.

Groetjes
Marrigje

 

 

Marrigje

 

 

 

 

Marjo had een leuke uitdaging bedacht, gebruik alleen zwart wit. Ik heb een piepklein beetje gesmokkeld, ik heb er zilver bij gebruikt. De Black Ice techniek, zo leuk om te doen, en met een prachtig resultaat. Ik vond dat het zwart wit was. En zoals je ziet, is zwart/wit heel geschikt voor een bedankje.

Groetjes
Marrigje

 

 

 

Marjo

 

 

De uitdaging die ik heb bedacht is gebruik zwart en wit.
Eerlijk gezegd deze kaart weer enorm afgekeken van iemand anders. Maar toch mijn eigen draai eraan gegeven. Ook weer lekker gebruik gemaakt van dies en dingen uitgestanst. Ook weer een embossingfolder gebruikt. Dit zijn zogenaamde 3D embossingfolders. Ze geven zo’n mooi effect.
Papier gewoon anders geplakt dan rechttoe rechtaan.
Erg geinig effect vind ik zelf. Moet ik meer doen.

Groetjes
Marjo

 

 

Volgende week: Memories and More