Marrigje 

Een Art Journal is voor mij ook een manier om mijn emoties te verwerken. Daarom vandaag een heel persoonlijk Art Journal. Meestal plaats ik die niet, maar deze wilde ik wel heel graag met jullie delen.

Mijn zoon is getrouwd vandaag. Het was een super bruiloft. Emotioneel om heel veel redenen, maar een dag waar ik met heel veel plezier aan terug denk.  Bij thuiskomst heb ik deze Art Journal gemaakt.  Rood voor Liefde,, Groen voor hem, en paars voor haar.
Groetjes

Marrigje

Marjo

Deze Artjournal had ik al heel lang af. Ik had hem eigenlijk gemaakt voor 29 mei maar toen kreeg Marrigje het geweldige idee om het thema van atc en Artjournal hetzelfde te laten zijn.
Achtergrond is gemaakt door verschillende kleuren inkt te sponsen en dan er stempels op te zetten met verschillende kleuren inkt.
Thema is kleurrijk en ik vind dat zeker gelukt. Doordat ik andere kleuren heb gebruikt als voor mijn atc van vorige week heeft het toch een hele andere uitstraling. Natuurlijk ook doordat het formaat verschilt.

Groetjes

Marjo

Volgende week:  Kleur : Poppy Parade

BewarenBewaren

Marrigje

 

 

 

Het maken van een kleurrijke achtergrond was zo gedaan. Ik moest even puzzelen om de puzzelstukjes passend te krijgen op een ATC. Daarna loop ik, zoals gewoonlijk, vast op het afmaken. Een paar dingen geprobeerd, en uiteindelijk kwam ik tot dit. Ben er eigenlijk zeer tevreden mee. Dit is ook een heel goede affermation voor de dag.
Groetjes
Marrigje

 

Marjo

Thema van deze keer is KLEURRIJK.
Artjournal voor volgende week had ik al af omdat ik die eigenlijk voor 29 mei had gemaakt maar toen bedacht Marrigje dat thema van atc en Artjournal hetzelfde konden zijn. Wel zo makkelijk want vaak maak ik een artjournalpagina en een atc met hetzelfde onderwerp.
Deze atc was dus zo gemaakt omdat ik niet heel hard moest nadenken voordat ik wist welke set ik ging gebruiken.
De set heet feathery friends en was een hostess set.
Ik vind deze set heel leuk omdat ik hou van inkleuren. En als je dat met verschillende kleurtjes doet is het al snel een KLEURRIJK geheel.
De achtergrond heb ik gesponst met drie nieuwe inktkleuren, te weten pineapple punch, petal pink en grapefruit grove. De bloementjes uit dezelfde set gestempeld met grapefruit groove.

Groetjes
Marjo

 

Volgende week: Art Journal Thema Kleurrijk

Marrigje

 

Met de kinderworkshop gebruik ik vaak retired Stampin’Up! produkten voor wat we maken. Als de kinderen dan graag kleuren, is het helemaal leuk dat Stampin’Up! dit gave DSP heeft uitgebracht. Het is van de Sale-a-Bration 2017, maar ik heb nog een paar pakjes.
De kinderen hebben er prachtige naambordjes mee gemaakt. En dat inspireerde mij tot het maken van dit bord. Het gaat aan de kraam hangen tijdens alle zomermarkten. Aan die kraam zitten kinderen te Pixelen, en als de ouders dan foto’s maken staat er op de foto’s gelijk wanneer het was.  Ik krijg een heel zomers gevoel bij deze afbeelding. En zeker omdat de bloemen heb ingekleurd als Springbalsemien. Wat bloeit als het hoog zomer is. En zo leuk is om te laten springen. Dit jaar ga ik zeker wat zaad opvangen, zodat ik volgende zomer Springbalsemien in mijn eigen tuin heb (en over twee jaar kun je dan op mijn blog lezen dat dit een slecht plan was, want dan staat de tuin overvol met Springbalsemien, maar dat is van later zorg)

Groetjes
Marrigje

Marjo 

 

 

Met het uitkomen van de nieuwe catalogus zijn er weer mooie nieuwe inktkleuren en mooie nieuwe stempels.
Ik heb gekozen voor de stempelset wonderful moments. In deze set staat een vrouw die zwanger is. Toevallig is mijn collega zwanger en ben ik bezig om een knuffel voor haar te haken en heb ik daarbij een kaartje gemaakt.
De hoofdkleur die ik heb gebruikt is flirty flamingo.
Het oude aan dit kaartje is dat ik het heb ingekleurd met blendabilities. Dit zijn stiften die voor de Stampin blends waren.
Verder komt de tekst uit een oude set namelijk simply wonderful.
En volgens mij is de embossingfolder met de hartjes ook een oud artikel.
Al met al een heel toepasselijk kaartje geworden.

Groetjes

Marjo

 

Volgende week : ATC Thema Kleurrijk