Marrigje

 

Animal Outing is een nieuwe set, die heel erg tot de verbeelding spreekt.
Ik gebruikte een oude techniek voor deze kaart. Ik was de techniek een soort van vergeten maar zag iets soortgelijks in een tijdschrift. Super om weer eens te doen. Ik mag graag met resten papier spelen. Nou waren dit eerlijk gezegd geen resten, maar heb ik speciaal voor deze kaart papier gesneden. Het papier is natuurlijk net zo nieuw als de stempelset. Het papier hoort namelijk bij de Animal Outing suite.

Ik ben erg blij met het resultaat, wat vind jij?

Groetjes

Marrigje

 

Marjo

De stempelset die we voor deze week hebben bedacht is animal outing. Deze set viel me gelijk op bij het uitkomen van de nieuwe catalogus.
Ik vond het ook wel weer eens leuk om een aparte vorm kaart te maken.
Zoals je ziet zijn het twee losse kaarten die bijeen worden gehouden door het middenstuk.
Op de labeltjes zou je nog iets kunnen schrijven.

Groetjes

Marjo

 

Volgende week: Uitdaging: Gebruik een snijmal

Marrigje:

Poppy Parade is een returning color. Dat wil zeggen dat deze kleur al eens eerder in het assortiment van Stampin’Up! heeft gezeten Toen als In Color. Het is een kleur die ik super mooi vindt en indertijd ook al regelmatig gebruikte. Al moet ik zeggen dat ik hem te laat ‘ ontdekte’ en dus niet had ingeslagen.
Ik was dan ook heel erg blij toen Stampin’up! aankondigde dat deze kleur weer terug kwam in het Assortiment, en nu als deel van de color collections.

Ik heb een kaartje met layers gemaakt Dat doe ik niet zo heel vaak, hoewel ik het erg leuk vind om te doen blijf ik vaak steken bij de achtergrond, die is dan al zo vol en af, dat ik niet goed weet hoe ik dat dan moet afronden. Er moest nog een tekst op vond ik. En bij deze set zit de  stans met Dream, en dromenvangers zijn altijd goed toch?

Mijn lieve kleine dochter (9) haar ogen gingen stralen toen ze het resultaat zag, ik zeg Geslaagd.
Bij deze dus, mijn Poppy Parade kaartje, en voor jou de wens dat je grote dromen droomt.
Groetjes
Marrigje

 

Marjo

 

Een oude kleur die terug is gekomen is Poppy Parade, een hele warme kleur rood. Ik vind hem erg mooi.
Met die kleur heb ik dit kaartje gemaakt.
Aan de voorkant van de kaart heb ik een rondje uit gesneden met  de bigshot. Daar omheen een stempel gezet van de set bouquet blooms. Ik had nog melkpapier met gouden hartjes van Stampin Up en dit erachter geplakt.
Verder nog een tekst gezet uit de set waterfront. Wat vind ik dat ook een geweldige veelzijdige set.
Ook nog een hartje geponst.
Verder bloemenstempels gestempeld uit de set bouquet blooms.

Groetjes
Marjo

 

 

Volgende week: Stempelset : Animal Outing

Marrigje 

Een Art Journal is voor mij ook een manier om mijn emoties te verwerken. Daarom vandaag een heel persoonlijk Art Journal. Meestal plaats ik die niet, maar deze wilde ik wel heel graag met jullie delen.

Mijn zoon is getrouwd vandaag. Het was een super bruiloft. Emotioneel om heel veel redenen, maar een dag waar ik met heel veel plezier aan terug denk.  Bij thuiskomst heb ik deze Art Journal gemaakt.  Rood voor Liefde,, Groen voor hem, en paars voor haar.
Groetjes

Marrigje

Marjo

Deze Artjournal had ik al heel lang af. Ik had hem eigenlijk gemaakt voor 29 mei maar toen kreeg Marrigje het geweldige idee om het thema van atc en Artjournal hetzelfde te laten zijn.
Achtergrond is gemaakt door verschillende kleuren inkt te sponsen en dan er stempels op te zetten met verschillende kleuren inkt.
Thema is kleurrijk en ik vind dat zeker gelukt. Doordat ik andere kleuren heb gebruikt als voor mijn atc van vorige week heeft het toch een hele andere uitstraling. Natuurlijk ook doordat het formaat verschilt.

Groetjes

Marjo

Volgende week:  Kleur : Poppy Parade

BewarenBewaren

Marrigje

 

 

 

Het maken van een kleurrijke achtergrond was zo gedaan. Ik moest even puzzelen om de puzzelstukjes passend te krijgen op een ATC. Daarna loop ik, zoals gewoonlijk, vast op het afmaken. Een paar dingen geprobeerd, en uiteindelijk kwam ik tot dit. Ben er eigenlijk zeer tevreden mee. Dit is ook een heel goede affermation voor de dag.
Groetjes
Marrigje

 

Marjo

Thema van deze keer is KLEURRIJK.
Artjournal voor volgende week had ik al af omdat ik die eigenlijk voor 29 mei had gemaakt maar toen bedacht Marrigje dat thema van atc en Artjournal hetzelfde konden zijn. Wel zo makkelijk want vaak maak ik een artjournalpagina en een atc met hetzelfde onderwerp.
Deze atc was dus zo gemaakt omdat ik niet heel hard moest nadenken voordat ik wist welke set ik ging gebruiken.
De set heet feathery friends en was een hostess set.
Ik vind deze set heel leuk omdat ik hou van inkleuren. En als je dat met verschillende kleurtjes doet is het al snel een KLEURRIJK geheel.
De achtergrond heb ik gesponst met drie nieuwe inktkleuren, te weten pineapple punch, petal pink en grapefruit grove. De bloementjes uit dezelfde set gestempeld met grapefruit groove.

Groetjes
Marjo

 

Volgende week: Art Journal Thema Kleurrijk

Marrigje

 

Met de kinderworkshop gebruik ik vaak retired Stampin’Up! produkten voor wat we maken. Als de kinderen dan graag kleuren, is het helemaal leuk dat Stampin’Up! dit gave DSP heeft uitgebracht. Het is van de Sale-a-Bration 2017, maar ik heb nog een paar pakjes.
De kinderen hebben er prachtige naambordjes mee gemaakt. En dat inspireerde mij tot het maken van dit bord. Het gaat aan de kraam hangen tijdens alle zomermarkten. Aan die kraam zitten kinderen te Pixelen, en als de ouders dan foto’s maken staat er op de foto’s gelijk wanneer het was.  Ik krijg een heel zomers gevoel bij deze afbeelding. En zeker omdat de bloemen heb ingekleurd als Springbalsemien. Wat bloeit als het hoog zomer is. En zo leuk is om te laten springen. Dit jaar ga ik zeker wat zaad opvangen, zodat ik volgende zomer Springbalsemien in mijn eigen tuin heb (en over twee jaar kun je dan op mijn blog lezen dat dit een slecht plan was, want dan staat de tuin overvol met Springbalsemien, maar dat is van later zorg)

Groetjes
Marrigje

Marjo 

 

 

Met het uitkomen van de nieuwe catalogus zijn er weer mooie nieuwe inktkleuren en mooie nieuwe stempels.
Ik heb gekozen voor de stempelset wonderful moments. In deze set staat een vrouw die zwanger is. Toevallig is mijn collega zwanger en ben ik bezig om een knuffel voor haar te haken en heb ik daarbij een kaartje gemaakt.
De hoofdkleur die ik heb gebruikt is flirty flamingo.
Het oude aan dit kaartje is dat ik het heb ingekleurd met blendabilities. Dit zijn stiften die voor de Stampin blends waren.
Verder komt de tekst uit een oude set namelijk simply wonderful.
En volgens mij is de embossingfolder met de hartjes ook een oud artikel.
Al met al een heel toepasselijk kaartje geworden.

Groetjes

Marjo

 

Volgende week : ATC Thema Kleurrijk