Marrigje

Toen Marjo zei dat Insekten het thema van de ATC en het Artjournal waren, vond ik dat helemaal niets. Ik heb niets met insecten, niet echt tenminste. Zeker niet nu al de vliegen en muggen mij moeten hebben om me te prikken en jeukende bulten achterlaten.

Maar het is me toch gelukt een leuke ATC te maken met insekten. Bijen in dit geval.

Het YOU heb ik 7 keer gestansd. 4 x uit blackberrybliss, en 3 keer uit Mango Melody. Dan krijg je een faux chipboard, een mooie dikke YOU. Daarover heen een beetje blackberry bliss inkt aan de randen gesponst, en een beetje Wink of Stella om het af te maken.
Groetjes
Marrigje

 

 

 

 

 

Marjo

Hebben we als thema insecten gekozen , blijken Marrigje en ik allebei niet van insecten te houden, hahaha.
Ik heb maar gelijk drie atc’s gemaakt. 1 met een Libelle, 1 met wespen en 1 met hommels.
Ik heb het middenstuk open gelaten door de randen af te plakken. Middenstuk gesponst en daarna de stempels erover gezet.

Groetjes
Marjo

 

 

 

 

 

 

Volgende week: Art Journal Insecten

Marrigje 

Toen Marjo kwam met deze uitdaging moest ik ff nadenken wat ze nu precies bedoelde. Toen mijn bigshot echt versleten was, ene paar weken terug, heb ik gelijk een nieuwe gekocht.  Ik kon namelijk geen workshop bedenken waar ik geen Bigshot bij nodig had.  Ik denk dat er geen project is waarbij ik geen bigshot gebruikt heb. Ofwel voor een stans, ofwel voor een embossingfolder.
Ik maakte een doosje waar je kaarten in cadeau kan geven.De

 

 

 

 

De versiering is gemaakt met de Time for Tea bundle. Een van de super bundles uit de Stampin’Up! jaar catalogus.

De stansen zijn gebruikt om het label te maken. Ook de bloemen en de bladeren zijn uitgestansd. Het is echt super makkelijk als je je gestempelde werk kunt uitstansen in plaats van te moeten knippen.
Als ik workshop  geeft wordt er vaak gevraagd, enne moet ik dit knippen? Iedereen is altijd blij als ik dan zeg : Nee er zit een stans bij.


WIl je meer weten? neem dan eens contact op. Ook voor een workshop. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden

Groetjes

Marrigje

 

 

 

 

 

 

Marjo

Mijn voornemen is om meer snijmallen en embossingmallen te gaan gebruiken. Toen ik de uitdaging moest bedenken was het ook niet zo heel moeilijk.
De uitdaging is: gebruik een snijmal.
De snijmal die ik gebruikt heb heet hexagon hive.
De achtergrond heb ik gemaakt met de nieuwe en terugkerende kleuren poppy parade en lovely lipstick.
De stempel van de bloem komt uit de set Amazing you en heb ik ingekleurd met de kleur Cherry cobbler, de donkere en de lichte variant

Groetjes

Marjo

 

Volgende week: Memories and More