Marrigje

Het is bijna weer December. En dan doe ik weer de December Daily. Ik hou namelijk heel erg van scrapbooking en Photo Pocket Scrapbooking (wat wij als Stampin;Up! liefhebbers Memories and More noemen) Maar ik kom er veel te weinig aan toe. In December maak ik er tijd voor. Tenminste dat probeer ik.
Deze ligt al klaar. Dit jaar heeft Stampin’Up! Super gezellige kaartjes. Dus ik verheug me er erg op.

 

Groetjes
Marrigje

 

 

 

 

Marjo

Sinds kort heb ik mijn handwerkkamer op de eerste verdieping ipv op zolder. Dat scheelt een trap lopen en normaal is het op de eerste etage minder warm. Alhoewel nu ik dit stukje schrijf, het een hittegolf in Nederland is. Maar we klagen niet.
Mijn handwerkkamer is fantastisch geworden en daar zal ik binnenkort een foto van nemen zodat ik die foto weer kan gebruiken voor de volgende memory and more.
Op mijn handwerkkamer hangen twee borden. Op de ene hang ik kaartjes op die ik van vriendinnen heb gekregen. Op het andere bord hangen een paar foto’s die me dierbaar zijn. Een van die foto’s is van Kiwi, mijn overleden poesje. Zij was helaas nog maar vijf jaar en ik vond haar opeens dood in de tuin. Wat een verdriet heb ik daarvan.
Op deze foto had ik haar nog maar kort en had ze een truitje aan van een speelgoedbeer. Zo grappig vind ik.
Ik heb de stempelsets backgrounds bits, waterfront en timeless textures gebruikt.
Uiteraard de kleur zwart en daarnaast ook de kleur grapefruit grove.

Groetjes
Marjo

 

Na een paar weken afwezig geweest te zijn, zijn we er weer met ons Art Journal thema Insecten.

Marrigje

Ik hou nog steeds niet van insecten Maar wel van werken met Vellum, en insecten (in het bijzonder deze libelles) doen het heel gaaf van Vellum. Ik heb ze gestansd, en daarna gekleurd met onze Blends. Ik ben erg gek op deze stiften, en hoe meer ik er mee kleur, hoe meer ik er ook mee kan.
De achtergrond van deze Art Journal is gemaakt met Bubbeltje plastic. je weet wel wat vaak in dozen en enveloppen zit om spullen veilig te bezorgen. Dat heeft zo een leuke structuur, dat als je er inkt op doet, je erg leuke achtergronden krijgt. Deze keer heb ik een groot vel gepakt, en daar verschillende kleuren inkt op gedaan, en toen het plastic op het papier gedrukt. Krijg je erg vieze handen van, nou ja, inky fingers wat natuurlijk niet echt vies is. Het effect is het echtet meeeer dan waard.

  Het lijf van de libelles is gekleurd met de Shimmery Paint die nieuw is in de Herfst/Winter catalogus van Stampin’Up! die vanaf 5 september 2018 geldig is. Super mooi die verf. Zeker in koper.  De vleugels van de libelles zijn gekleurd met Wink of Stella, waardoor de libelles goed afsteken tegen de achtergrond. En prachtig glitteren.

 

 

 

 

 

 

 

Tenslotte heb ik de libelles vastgemaakt door hun lijf vast te plakken Doordat de Libelles van Vellum zijn gemaakt zullen de vleugels opspringen zodra het boek wordt opengedaan.

De letters zijn gestempeld en ingekleurd met blends. Ik heb nu extra aan de andere kant zitten, waar ik nog wat mee moet.  Niet erg, alleen niet aan gedacht toen ik aan het kleuren was.

Groetjes
Marrigje

 

 

 

Marjo

Ik heb een klein Artjournal, alleen voor Stampin Up. Het is een kleintje en een heerlijk formaat om in te werken.
Ik vind het leuk om stempels te maskeren en om op die manier je pagina op te bouwen.
Bij deze pagina heb ik gebruik gemaakt van heel veel verschillende sets.
Vooral veel zwarte inkt en accenten geven met de kleuren lichtblauw en lemonlime twist.
Libelles ingekleurd met mijn Stampin blends.

Groetjes
Marjo

Volgende week: Memories and More