Marrigje 

Dit is denk ik mijn favoriete rubriek (hoewel ik eigenlijk denk dat ik dat elke week zeg. Eigenlijk is Stampin’Up! mijn favoriete merk en vind ik alles geweldig wat je daarmee kunt doen, en word ik altijd blij als ik er mee werk, maar dat terzijde)

Memories and More. Stampin’Up! heeft het systeem helemaal eigen gemaakt, en er, behalve kaartjes, ook bijpassende stempels, DSP en soms ook washitape ed bij bedacht. En dan op de Stampin’Up! manier. Je kunt alle delen apart van elkaar kopen en gebruiken.
Memories and More is natuurlijk in eerste instantie bedoelt om te gebruiken in je Pocket Page scrapbook. Maar het is zoveel meer dan dat, zoals de naam al zegt.

In de nieuwe voorjaarscatalogus, staat een set in het zwart/wit. Daar kun je dan makkelijk zelf kleur bij aanbrengen, en dat is nou precies wat Stampin’Up! wil, dat je van wat zij aandragen, persoonlijk je eigen kaarten maakt. Mooi, makkelijk, en heel persoonlijk.  Die set wilde ik dus heel graag gelijk hebben. Ik maakte er dit kaartje mee. De bloemen zijn ingekleurd met de blends.   En opgeplakt met dimensionals, voor wat extra dimentie
Marrigje

Marjo

Op de een of andere manier kom ik er niet aan toe om foto’s in te plakken. De grootste oorzaak is dat mijn computer stuk is waardoor ik zelf geen foto’s kan printen.
Toch vond ik nog een foto van vorige zomer. Het was een topvakantie met mijn vriendin, haar dochter en mijn dochter.
Ik heb geprobeerd om deze week te laten zien dat je alle kanten op kunt met memories and more. Maar ook met Stampin’Up.
Op dit moment zijn bulletboeken erg in en maken mesen de mooiste dingen. Ik ben daar echt geen ster in en daarom ben ik erg blij met mijn Stampin’Up stempels .
Met stempels kun je je bulletboek zo maken zoals jij in gedachten heb, zonder dat je daarvoor heel mooi voor hoeft te schrijven of te tekenen.
Als ik een mooi nieuw bulletboek heb gekocht ga ik dit zeker nog een keer proberen.

Groetje

Marjo

 

Volgende week: Oud en Nieuw

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *