Deze rubriek hebben we in het leven geroepen omdat de materialen van Stampin’Up! zo mooi zijn, en ook erg mooi combineren met de nieuwe materialen en stempels.

Marrigje

Met een paar kerstmarkten, en een heleboel mooie kerststempels staat mijn hoofd helemaal in het teken van kerst. Als Demonstrator heb ik al toegang tot de prachtige mooie nieuwe stempels uit de komende catalogus, maar ik maak alleen maar kerstdingen.

Zo ook deze kerstkrans. Papier is van de kerstcatalogus van vorig jaar. de stempels uit de jaar catalogus. Cirkels geponsed in verschillende maten. En daarna een avondje lekker zitten prutsen.Ik word daar zo verschrikkelijk blij van. Werken met zulke mooie materialen, en dan gewoon lekker spelen. Fijner is er niet!
Vrolijk kerstfeest iedereen.
Groetjes
Marrigje

 

 

Marjo

Op slag verliefd was ik op de fruitbundle uit de nieuwe catalogus.
Schattige fruitstempeltjes met bijpassende ponsjes.
Ik heb nu alleen de ponsjes nog helemaal niet gebruikt.
Ik heb de oude set Apple of my eye gebruikt om de grote Citroen te stempelen.
Nouja oude set, volgens mij was dit de eerste keer dat ik hem heb gebruikt, maar ik heb als voornemen om deze set zeker vaker te gaan gebruiken. Daarom vind ik deze rubriek ook zo leuk, je bedenkt je dan opeens dat je die ene leuke set ook nog hebt. Tenminste dat heb ik. Ik zal ook bijna nooit retired sets van Stampin Up weg doen.
De tekst heb ik ook uit een retired set.
Kleur van cardstock en inkt is lemon lime twist.

Groetjes
Marjo

 

Volgende week: ATC thema Kerst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *