Eigenlijk is dat een beetje verkeerde titel voor het blog, want we dagen elkaar elke week uit om iets in opdracht te maken. Deze uitdaging is wat preciezer. Marjo heeft ons deze week uitgedaagdom iets te maken met de set : Lots of  Happy Cardkit

Maar dan iets anders dan wat er in de kit bedacht was. Een erg leuke uitdaging. Dit is wat we er van gemaakt hebben:

 

Marrigje:

Toen ik deze kit zag, was ik gelijk verliefd op het kaartje met de 6 hoekige vorm. Toen Marjo kwam met de uitdaging, wist ik gelijk wat ik wilde maken. Een doosje met de Window Box stans, maar dan met dit kaartje er boven op.
Omdat de set wordt ingekleurd met potloden, leek het me leuk om voor deze uitdaging in te kleuren met de Stampin’Blends. Verder heb ik express de layout van de Cardkit aangehouden. Alleen de stempel heb ik aangepast.
Ik ben tevreden met het resultaat, wat vind jij? Ik hoor het graag in de commentaren.
Groetjes
Marrigje

 

Marjo:

Als uitdaging had ik bedacht om de kit Lost of happy card te gebruiken , maar dan iets anders te maken dan dat ze in de kit laten zien.Ik vind deze kit geweldig. Hij kost €42,50, maar dan kun je wel 20 geweldige kaarten maken. Ook zit er een hele leuke stempelset bij ( die je dus niet los kan kopen) (zie onderaan de pagina)

En er zitten vier aquarelpotloden in, waarvan er twee niet in het aquareldoosje zitten. Voor mij een reden dus om deze kit te kopen.
Omdat de aquarelpotloden rich razzleberry en flirty flamingo in deze set zitten kleurt iedereen ze dus met die kleuren in. De uitdaging was doe er iets anders mee en dus heb ik ze ingekleurd in de kleur geel. Een ander designpapiertje genomen en de kaart ziet er gelijk heel anders uit. Ook heb ik elementen die voor de ene kaart waren en elementen die voor de andere kaart waren gecombineerd.
Groetjes Marjo

 

 

 

Volgende week: Memories and More

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *