Marrigje 

          

Ik werk graag in mijn Art Journal, al vergeet ik het ook vaak, en maak ik speciaal iets voor dit blog. Deze keer niet.
In de voorjaarscatalogus staat de stempelset met stansset BarnDoor, en zodra ik die zag, wist ik wat ik er mee wilde maken. Het duurde nog even voor deze set in mijn bezit was. Ik ben weg van deze set, heb er al heel veel kaartjes mee gemaakt, maar dus ook deze Art Journal. De deur glijdt open. Zoals een echte schuurdeur. Een schuur staat in de weide, en daar groeien bloemen. Ja, heel veel bloemen,  dat weet ik wel, maar ik HOU van bloemen. Daar wordt ik vrolijk van Zo ook van deze tekst, dat is een van mijn lievelings teksten. “She believed that she good, so she did!” Beetje zoals de tekst van Pippi Langkous: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan.”   En het biggetje? Is ze niet te schattig?

Groetjes
Marrigje

Marjo

 

 

In mijn Stampin ‘ Up Artjournal twee pagina’s gemaakt. Beide hetzelfde gestempeld, namelijk de hostess-set Coby Cottage gebruikt.
Deze pagina gestempeld met Stazon inkt omdat die perfect tegen water en aquarelpotloden kan. En daarmee dus ingekleurd.

 

 

 

 

 

 

 

 


De andere pagina gestempeld met Memento inkt omdat dat perfect tegen alcoholstiften kan. En dus ingekleurd met de Blends. Ik ben zo blij he dat er weer mooie inkleurstiften te koop zijn bij Stampin ‘ Up.

 

 

Groetjes

Marjo

 

 

 

 

 

 

Volgende Week: Kleur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *