Marrigje 

Fresh Fig, Dat is de kleur waar ik op het moment heel veel mee werk. Het is 1 van de In Colors van 2017-2019 Ik ben gek op deze kleur, en heb al heel wat pakken papier verslonden. Meestal als detail omdat het wel een donkere kleur is. Maar voor de uitdaging van vandaag heb ik het eens omgedraaid. Ik heb een doosje gemaakt met cardstock in de kleur Fresh Fig.

Omdat ik op het moment bezig ben met trouwuitnodigingen, is het een cadeaudoosje voor een bruidspaar geworden.  Met een sticker uit de Eastern Gold Vinyl Stickers set achter de tekst. Die stickers zijn prachtig maar ik gebruik eigenlijk nooit stickers, op zoek naar wat anders voor dit doosje vond ik ze in de la, en vond het eigenlijk wel eens leuk om wel zo een sticker te gebruiken.  De strik is gemaakt met Mini tinsel, of te wel, glitter lint. Super leuk accent op een doosje of kaart!
Groetjes
Marrigje

Marjo:

Fresh fig is de kleur die we hebben uitgekozen.
Ik vind het dan altijd erg leuk om dan ook alleen die kleur te gaan gebruiken.
Ik heb een willekeurige stempelset gepakt. In dit geval een hostessset. En al de stempels die hierin zaten afgedrukt met de kleur Fresh fig.
Daar na heb ik het gemat met Fresh fig cardstock.
Ik had nog geen idee wat ik er verder mee zou doen.
Ik heb mijn favoriete maat (20 bij 10 cm) afgesneden en dubbel gevouwen en toen gekeken welke positie het leukste was.
Ik had nog iets over dus dat heb ik aan de binnenkant geplakt .

Groetjes
Marjo

Volgende week : Stempelset Bird Banter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *