Marrigje :

Ik was gelijk weg van deze set, maar wat moet je nou met vogeltjes? Dus niet gelijk gekocht. Toen kocht een klant van me de ‘ grasparkietjes’ En zoals wel vaker, als ik hem dan in mijn handen heb bij het uitzoeken, of als die klant op een Memories at Sea avond met die vogeltjes werkt, ja dan heb ik ineens een hoofd vol ideeen en dan moet die set toch.
Zo kwamen de vogeltjes dus toch wonen op Boogerd 1. En liggen ze nu al een tijdje op mijn geweldige werktafel en speel ik er af en toe mee.
Toen kwam deze uitdaging MAAK wat met deze set. Toen was het toch wat lastiger, want meestal doe ik maar wat, en rommel gewoon wat met mijn stempels. Een kaart maken met een stempelset op commando vind ik vaak toch lastig.
Gelukkig lagen deze kaartjes al half klaar op mijn werktafel, en heb ik er nu kaartjes van gemaakt. De teksten komen ook uit deze set. Ik ben altijd gek op de grappig woordspelingen in de Stampin’Up! teksten, en hoop echt dat er snel nog meer Nederlandse opties komen met net zulke leuke woordspelingen. Voor 1 keer heb ik me laten verleiden door de engelse teksten.
Groetjes
Marrigje

 

Marjo

Ik ben helemaal weg van deze vogeltjes.
Ik zag een geweldige kaart op internet staan. Sorry, ik weet niet wie hem had gemaakt.
En deze heb ik een beetje nagemaakt.
Ik denk dat iedereen iets van internet afhaalt en daar zijn eigen draai aan geeft.

Ik heb er 3 verschillende kaarten mee gemaakt

Groetjes
Marjo
.

Volgende week: Uitdaging: Maak iets met rondjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *