Marrigje

Al een langere tijd ben ik bezig met het maken van een boekje over Wad Creatief. Om alles wat ik voor workshops geef te laten zien.  Voor dit thema in het blog maak ik dan regelmatig een pagina.  Deze keer maakte ik wat over PixelHobby.  Een erg verslavende hobby, waar ik tijdens de markten geld mee ophaal voor het RonaldMcDonaldhuis.   Je kunt de mooiste dingen maken met PixelHobby, het was dus nog lastig kiezen welke foto’s ik voor deze spread zou gebruiken. Kan zomaar dat ik nog een spread ga maken.

Groetjes
Marrigje

Marjo

Ik was mijn hobbyzolder aan het opruimen en vond deze foto.
Hij is voor mij heel speciaal want het was mijn eerste verjaardag zonder mijn vader.
Ondanks dat ik 50 jaar werd wilde ik het niet echt vieren.
Wel had ik mijn moeder en vriendinnen gevraagd om te komen lunchen. Dat was trouwens erg geslaagd.
Een dag later ging ik met mijn dochter lunchen. En Jahoor, toen het eten kwam ging de muziek hard aan, lang zal ze leven, lang zal ze leven. En op mijn broodje zo’n vuurpijl.
Ik hou er niet van om in de schijnwerpers te staan, maar vond het toch erg leuk.
Daarna even iets ophalen bij mijn moeder.
Ik deed de deur open en daar stond al mijn familie met gekke hoedjes op.
Verrassingsfeest georganiseerd door Lisandia, mijn moeder en mijn zus. Echt geweldig.

Groetjes
Marjo

Volgende week: Oud en Nieuw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *