Marrigje

 

Elke maandagavond geef ik een workshop Stampin’Up! kaarten maken. Het thema van afgelopen maandag was Kaarten met Beweging. Ik mag graag kaarten maken met beweging.  Maar dan mis ik de brads. Stampin’Up! had vroeger heel geweldige brads (splitpennen) Die waren zilverkleurig, en daar kon je zelf een steentje of stukje papier op plakken, zodat je altijd de brad had die bij je werkstuk past.

Ik heb daar heel veel van ingeslagen indertijd. Bij het voorbereiden van de workshop dacht ik ineens aan deze brads.
Ik  mis ze nog steeds in ons assortiment,  Gelukkig heb ik nog steeds voorraad!!

Groetjes

Marrigje

 

 

 

 

 

Marjo

 

 

Yes, we konden de Stamperatus bestellen. Een geweldig apparaat waarmee je stempels precies op hun plaats krijgt.
Hier moest ik natuurlijk gelijk mee spelen.
Ik heb gekozen voor de vlinderset omdat deze vlinder uit meerdere stempels bestaat.
En, ik vind het geweldig.
Met dit apparaat kun je de vlinders dus ook op precies dezelfde hoogte stempelen als de vorige vlinder omdat je de zijkant, waar je stempel op zit, kan verplaatsen.
Ik ben erg blij met dit apparaat.

Groetjes
Marjo

 

 

 

 

 

Volgende week: ATC thema Bloemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *