Een ATC kaartje is een kaartje van 2,5 ” x 3,5″  Ooit begonnen door een zwitserse kunstenaar, en over de hele wereld een leuke manier van kaartjes ruilen. Voetbalplaatjes of pokemon kaarten voor creativelingen.

Marrigje:

 

Ik ben dol op het maken van ATC’s Een leuk klein vlak, en daar dan iets van maken. Vaak gebruik ik daarvoor resten van andere projecten als achtergrond. Zo ook deze keer. Ik heb een achtergrond gemaakt voor een ander project met de GelliPlate, en daar had ik nog van over. Daarvan een ATC gesneden en daarna gestempeld en ingekleurd.
Tekst gestempeld, met behulp van de Stamparatus. Dat is een nieuwe stamping tool van Stampin’Up! om je stempels op precies de juiste plek te leggen. En voor teksten met die kleine letters blijkt het een geweldige uitvinding. Strookjes met tekst is mijn favoriete manier van teksten en journaling op Scrapbook pagina’s En ook voor ATC’s.
Toen dat samen was, vond ik de kaart nog iets te kaal, dus bloemen gemaakt met een pons. De bloem bestaat uit 5 losse blaadjes, met een glimmerdot als hartje.

Groetjes
Marrigje

 

 

Marjo:

 

Ik ben verliefd op deze set, wat is die leuk.
Gewoon de verschillende stempeltjes in verschillende kleuren gestempeld.
De tekst er meerdere keren overheen gestempeld.

Groetjes
Marjo

 

 

 

 

Volgende keer: Art Journal

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *