Marrigje

Deze tijd van het jaar staat voor liefhebbers van Stampin’Up! in het teken van de retirement list. Als de Retirement List uitkomt, ga ik er voor zitten met een catalogus en een pen, en geef ik met een pen aan wat er allemaal uitgaat. Er gaan altijd veel sets uit, en daar zitten altijd sets tussen waarvan ik dat heel jammer vind.  Bijvoorbeeld de set ” So Many Shells”

Dat is een mooie two-step set met mooie schelpen, en mooie teksten.  Ik hou van schelpen, als klein kind zocht ik ze op het strand, en nam ze mee naar huis om daar neer te leggen. Later deed ik hetzelfde met mijn eigen kinderen, en nog steeds mag ik graag schelpen zoeken. Deze set was dus helemaal voor mij en als een soort afscheid heb ik deze set gebruikt om de kleur Early Espresso onder de aandacht te brengen.

De basis kaart is Early Espresso. Een diepe bruin, die perfect is als basis. Er op heb ik de tekst gestempeld met Versamark, en daarna met wit embossingpoeder en een heattool ge-embossed.
De schelpen heb ik met Early Espresso gestempeld op Crumbcake cardstock.  Ondanks dat het een two-step stempel is , heb ik van beide schelpen maar 1 stempel gebruikt. De grote schelp heb ik gewoon gestempeld. De kleine schelpen heb ik eerst afgestempeld, en de tweede keer op Crumbcake gestempeld. Daardoor is het een lichtere kleur Early Espresso geworden.

 

Daarna de schelpen uitgeknipt, en met Wink of Stella bewerkt, daar worden de schelpen zo mooi glimmend van, dat past bij schelpen vind ik.

Groetjes
Marrigje

 

 

 

 

Marjo

 

De kleur die ik heb uitgekozen is early espresso. Een hele donkere bruin. Ik heb hem nog nooit gebruikt en daarom vond ik dat dat wel eens tijd werd.
Ik had ook een stempelset nog nooit gebruikt, de set in this world.
Ik vind dat een hele bijzondere set, zo heel anders dan de andere.
Maar tevens ook best lastig om te gebruiken.
Wat moest ik ermee?
Maar wie mij kent weet het…..Marjo begint gewoon en doet maar wat.
Dat is precies wat ik bij deze kaart heb gedaan.
Gewoon beginnen, stempelen en maar wat doen.
Ik vind hem nog geinig geworden ook.
De vlinder heb ik ook gestempeld met early espresso, maar met een waterpen beschilderd.

Groetjes
Marjo

 

Volgende week: stempelset flying home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *