Marrigje

 

 

 

 

Marjo had een leuke uitdaging bedacht, gebruik alleen zwart wit. Ik heb een piepklein beetje gesmokkeld, ik heb er zilver bij gebruikt. De Black Ice techniek, zo leuk om te doen, en met een prachtig resultaat. Ik vond dat het zwart wit was. En zoals je ziet, is zwart/wit heel geschikt voor een bedankje.

Groetjes
Marrigje

 

 

 

Marjo

 

 

De uitdaging die ik heb bedacht is gebruik zwart en wit.
Eerlijk gezegd deze kaart weer enorm afgekeken van iemand anders. Maar toch mijn eigen draai eraan gegeven. Ook weer lekker gebruik gemaakt van dies en dingen uitgestanst. Ook weer een embossingfolder gebruikt. Dit zijn zogenaamde 3D embossingfolders. Ze geven zo’n mooi effect.
Papier gewoon anders geplakt dan rechttoe rechtaan.
Erg geinig effect vind ik zelf. Moet ik meer doen.

Groetjes
Marjo

 

 

Volgende week: Memories and More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *