Deze week komen er twee post op dit blog. Vandaag en op donderdagavond ook 1. Doordat ik met mijn zoon ineens in het ziekenhuis zat, ging het even anders dan ik bedacht had. Daardoor is er een blog tussenuit gevallen, en dat halen we zo weer in.
Vandaag is het thema Oud en Nieuw. Oude producten gecombineerd met nieuwe producten.

Marrigje

Dit vind ik een heel erg leuke rubriek (moet ook wel ik heb hem zelf bedacht ūüėÄ ) voor mijn scrapbook pagina’s gebruik ik heel vaak retired stempels en papier. ¬†Maar elke keer als het thema op ¬†het programma staat, heb ik geen inspiratie. Gelukkig zijn Stampin’Up! producten zo mooi dat de inspiratie vanzelf komt als ik eenmaal producten in mijn handen heb.
Het moeilijkste is het begin te vinden. Vandaag besloot ik te beginnen met retired papier. Ik vond papier om in te kleuren, Nog een restje van de Sale-a-Bration van 2017. Ik besloot het in te kleuren met de Stampin’Blends. ¬†Oorspronkelijk was ik van plan het papier als achtergrond te gebruiken maar eenmaal ingekleurd vond ik dat eigenlijk niet zo een goed idee.
Voor het sentiment heb ik de nederlandse stempelset ‘ In de bloemetjes zetten’ gebruikt en en een label gestansd met de nieuwe Stiched Frames set. Deze set staat in de nieuwe catalogus, en is om verliefd op te worden zo mooi.

Achter het label heb ik Cherry Cobbler Bakers twine geplakt, Ook retired. ¬†Maar hoe gaaf is het dat dat retired bakerstwine perfect past bij de nieuwe Stampin’Blends? Dat is toch wel een van de beste dingen van Stampin’Up! ¬†Daardoor word ik elke keer weer verliefd op Stampin’Up! producten.
Groetjes
Marrigje

Marjo

Doordat ik een nieuwe knie heb en volop in het revalidatieproces zit kan ik niet veel handwerken. Degene die mij goed kennen begrijpen dat dit een enorme straf is.
Eerder had ik vooruit gewerkt voor ons blog, maar die projecten waren nu op.
Oud en nieuw is de rubriek voor vandaag. En die vind ik altijd echt geweldig. Tot mijn spijt moet ik zeggen dat ik nog niks uit de nieuwe catalogus heb besteld. Ik kon wel al pre ordenen, maar ik wacht even tot 1 juni zodat ik gelijk alles wat ik wil kan bestellen. Kan bestellen he, ik zeg niet dat ik dat ga doen, hahahaha. Zoveel moois in de catalogus, alles lukt echt financieel niet.
Maargoed. Een vriendin was bij mij op ziekenbezoek en had zakjes gevonden waar wij vast wel iets mee konden doen. Ik moet eerlijk bekennen dat zij bijna al het voorwerk heeft gedaan en dat ik alleen maar heb gestempeld, ingekleurd en geplakt, maarja.
De pandaberen waren te verkrijgen bij de Selebration die liep van januari tot en met maart. Dit is dus nu een oude set geworden. Ballon en mutsjes heb ik ingekleurd met de Stampin blends, het nieuwe er dus aan.

Groetjes

Marjo

Donderdag is het thema : ATC mode accesoires

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *