Een ATC kaartje is een kaartje van 2,5 ” x 3,5″  Ooit begonnen door een zwitserse kunstenaar, en over de hele wereld een leuke manier van kaartjes ruilen. Voetbalplaatjes of pokemon kaarten voor creativelingen.

Marrigje:

Mode accesoires zei Marjo. En ik zei, pfff, dat is een moeilijker. Ik heb helemaal niets met mode. Wel met mooie kleren en er leuk uitzien, begrijp me goed, maar helemaal niets met mode, wat trend is enzovoort.
Dit was dus echt een heel moeilijke. En ik heb het mezelf nog moeilijker gemaakt, ik heb voorgesteld om vanaf nu, het thema van de Art Journal en de ATC hetzelfde te maken, dus ik mag nog een keer worstelen met hetzelfde thema. Over de ATC ben ik redelijk tevreden.

Groetjes
Marrigje 

 

 

 

 

 

Marjo

De meeste van jullie zullen wel weten dat ik ook maandelijks atc’s maak voor mijn facebookgroep atcstempelclub. Deze maand was het thema modeaccesoires. Omdat ik net geopereerd ben en een nieuwe knie heb kan ik nog bijna niet aan een bureau zitten om te handwerken. Kleuren en knippen gaat goed op de bank dus ik had al het een en ander klaar. Toevallig had ik Stampin up! Stempels gebruikt voor die maand dus nu kon ik het mooi ook gebruiken voor ons blog.
Marrigje vond het goed dat ik het thema voor atc bedacht en het werd dus mode accessoires . Twee vliegen in 1 klap, hahaha.
Nu weet ik niet of schoenen echt eronder vallen. Maar vanaf vandaag wel.
Die oude dames zijn uit de set you’ve got style en die tekststempel dus ook. Die set gaat gelukkig mee met de nieuwe catalogus want ik vind ze erg grappig.

Groetjes
Marjo

Volgende week: Art Journal Thema Mode Accesoires

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *