Marrigje:

Zoals ik vorige week al vertelde, mode accesoires is een heel moeilijke opdracht voor mij. Gelukkig bestaat er Pinterest, daar vond ik, eigenlijk per ongeluk eigenlijk, Punch Art tasjes. Dat wilde ik ook maken voor deze opdracht.
Ik heb ze gemaakt met de Apron Builder Framelits, en ik ben er eigenlijk heel tevreden mee.
De achtergrond is gemaakt met de Galaxy techniek maar niet zo donker, en geen witte maar koperen sterren. Ik hoop dat  deze pagina je inspireert en dat je ook een pagina of kaartje maakt met Mode Accesoires en dat je in de reacties een foto of een link plaatst zodat je mij weer inspireert.
Groetjes
Marrigje

Marjo

Artjournal en atc zijn mijn liefste opdrachten. Dit vind ik het leukste om te doen.
Ik had het thema voor atc bedacht. Voornamelijk omdat ik nog niet in staat ben om veel te kunnen knutselen met mijn nieuwe knie door de pijn. Maar ik had ze al gemaakt voor mijn facebookgroep , dus dat was 2 vliegen in 1 klap.
Toen kwam Marrigje met het idee om voortaan het thema voor atc en Artjournal hetzelfde te doen. Dus een Artjournal met thema modeaccesoires dit keer.
Ik heb dezelfde oude vrouwtjes gebruikt als op mijn atc’s.
De achtergrond gemaakt door mijn inktkussens op mijn craftsheet te zetten en dan water erover doen en dan je papier er door halen.
Wat stempels erop met de kleur whisperwhite en met zwart.
Ik vind hem wel geslaagd.

Groetjes

Marjo

Volgende week: Kleur: Grapefruit Grove.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *