Eigenlijk hadden we afgesproken om vandaag de kleur Grapefruit Grove te gebruiken. Marjo had die kleur nog niet, en ik had hem dubbel, dus ik heb hem aan Marjo opgestuurd (begin vorige week) zodat zij een kaartje kon maken met de goede kleur. Helaas is er ergens in het verzenden iets mis gegaan, en kreeg ik het pakje gisteren weer terug. Zo snel in de herkansing is echt onmogelijk, en dus hebben we besloten vandaag de stempelset Waterfront te gebruiken, die eigenlijk voor volgende week op het programma stond. En volgende week in de herkansing te gaan voor de kleur Grapefruit Grove.

Marrigje 

 

 

Een simpele zwart en wit kaart heb ik gemaakt van deze uitdaging.   Ik ben dol op deze set. Zo verschrikkelijk veelzijdig, je kunt er alle kanten mee op.  Eigenlijk wilde ik een kaart met heel veel kleur maken vandaag, waarom ik met zwartwit eindigde weet ik niet.
Groetjes
Marrigje

 

 

 

 

 

Marjo

 

 

 

 

 

Deze week dus de stempelset waterfront.
Ik zag een geweldige uitwerking op internet. Gewoon echt totaal iets anders dan je met deze set zou maken.
Ik heb er uiteraard mijn eigen draai aan gegeven.
Ik heb de kleuren mint macaron, sweet sugarplum, lemon lime twist en flirty flamingo gebruikt.
Zo zie je maar weer dat je alle kanten op kan met een stempelset en dat vind ik vaak juist de uitdaging.

Groetjes
Marjo

 

 

 

Volgende week in de herkansing: Kleur Grapefruit Grove

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *