En dan nu eindelijk de kleur uitdaging, Grapefruit Grove. Het is een van de 5 nieuwe incolors van Stampin’Up!.

Marrigje;

Stampi’Up! heeft Memories and More kaartjes. Die kaartjes zijn voor Memorie Keeping, zoals het in mooi nederlands heet, het maken van foto albums.
Maar Stampin’Up! zou Stampin’Up! niet zijn als ze er niet een dubbele functie aan zou geven. Stampin’Up! is,  zoals de naam al zegt, een bedrijf voor het werken met stempels. Met stempels en inkt worden heel erg veel kaarten gemaakt. De Memories and More kaartjes zijn daarom zo gemaakt dat ze ook uitermate geschikt zijn voor het maken van kaarten.  En om dat nog makkelijker te maken, heeft Stampin’Up! sinds 1 juni ook Memories and More Cards in het assortiment, in twee maten, precies geschikt voor de Memories and More kaartjes.
Zo wordt het maken van een persoonlijke kaart wel heel erg makkelijk. De set Delightfully Detailed heeft kaartjes in de kleur Grapefruit Grove, Die heb ik dus gebruikt samen met de bijbehorende stempelset. Omdat ik een grote kaart gebruikte waar een sentiment op stond, heb ik alleen de bloemen stempels uit die set gebruikt.

 

 

 

 

Het kleine kaartje heeft een dame uit de set :Beautiful You. En ja, ik word altijd blij van het zien van deze dames. Ik heb haar een rode hoed en een paarse jurk gegeven omdat ze lid is van de Red Hat society, en van dat gegeven word ik ook erg blij.
Groetjes
Marrigje

 

 

 

Marjo

 

 

 

Dit is een van de nieuwe incolorkleuren, grapefruit groove.
Uiteraard heb je er ook weer cardstock en designpapier bij. Dit heb ik dus ook gebruikt.
De meeste kaarten verstuur ik met verjaardagen. Vandaar dat ik hier ook weer een verjaardagskaart van heb gemaakt.
De thinlit van happy birthday heb ik zowel in wit als in grapefruit groove gesneden. Deze heb ik op elkaar geplakt zodat je een soort schaduwrandje krijgt.
Het plakken gaat trouwens heel makkelijk als je het cardstock voordat je gaat snijden op een plaksheet plakt.

Groetjes
Marjo

 

Volgende week: Uitdaging Gebruik een haakwerk op je kaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *