Marrigje:

Bij het opruimen van foto’s kwam ik een tijdje geleden een foto tegen van een kaart die ik lang geleden had gemaakt, en waar ik bloemen voor gehaakt had. Haakwerk als embellishment was toen in, en ik had bedacht dat ik dan zelf mijn embellishments wel ging maken. Toen ik aan de beurt was om de uitdaging te bedenken, schoot dat door mijn hoofd. Van Marjo, die geweldig goed en mooi kan haken, had ik nog nooit een kaart gezien met haakwerk. Dat werd tijd! Dus daagde ik haar uit om een kaart te maken met haakwerk.
Alleen, daarmee moest ik zelf ook aan de haak.
Stampin’Up! bestaat dit jaar 30 jaar, en in het kader van dat feest is er een speciale suite bedacht met stempels, Design Papier, lint maar ook een doosje met embellishments. In dat doosje zit Bakers twine, en met Bakers Twine kun je haken.

Ik maakte een koordje met blaadjes, en bloemetjes voor op de kaart. Toen ik daarmee een kaart gemaakt had, vond ik hem nog wat te kaal. Ik miste wat maar had geen idee wat. Gelukkig heb ik een achterban, in de vorm van een dochter, die zei Een diertje misschien?!
Dus ik op zoek. Ergens had ik bedacht een klein muisje te gebruiken die om een hoekje van het label zou kijken. Maar ik vond een hondje en sinds ik zelf een hond heb, weet ik weer, een hond is je beste vriend! En ik ben heel blij met mijn vriendinnetje Zelda. Dus dat werd hem. In dezelfde set zit een mini vogeltje, ik vond het leuk om de vogel op de hond te plaatsen als zijnde vrienden.
Ik hoop dat je het een leuke kaart vind, en dat we je inspireren om ook eens haakwerk op een kaart te gebruiken. Als je dat doet zien we graag wat je gemaakt hebt. Een link in de reacties zodat we kunnen kijken wordt dan ook zeer op prijs gesteld!

Groetjes
Marrigje

Marjo

Marrigje en ik houden erg van haken. Marrigje had daarom de perfecte uitdaging bedacht: haak iets.
Nu moet het natuurlijk wel met Stampin Up te maken hebben, dus ik heb zitten nadenken en nadenken en nadenken.
Waar ik ook heel erg van hou zijn flamingo’s. Ik heb zelfs, toen Stampin up met een flamingostempel kwam, een facebookgroep opgericht , genaamd flamingomanie. De bedoeling van die groep is dat als iemand een flamingo tegenkomt, dat je die dan op de foto zet en in die groep plaatst.
Ondertussen heeft Stampin up al drie flamingostempels uitgebracht, dus ik besloot daar iets mee te maken. Het zijn drie verschillende kaarten geworden en natuurlijk heb ik er een flamingo bij gehaakt.

Groetjes
Marjo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *